Fantastisk kundeservice da varen jeg kjøpte var delvis defekt. Flere løsninger ble gjennomført og varer sendt med ekspress, nærmest over natta. Tydelig at de ønsker fornøyde kunder, anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Den 13. oktober spaserte jeg ned Bygdøy allé med et mål for øye, hente mitt Oktoberfest-kostyme fra superkul.no. Spenningen var stor da jeg åpnet pakken, og følelsene gikk tilbake til da jeg var et ba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har handlet på superkul.no gjennom flere år, og det er bare en sann glede. De har et kjempeutvalg av produkter til enhver anledning, og til svært gode priser. Det går raskt og enkelt å handle hos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rask levering og stort utvalg gjør superkul.no til det beste valget på markedet i dag.
Grålumveien 4-6, 1718, Greaker, Norwegen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Superkul.no
Very rude customer service they didn't deliver on time and refused to return the item now I understand because they want to clear their stock the item they sent is nearly expiry
Å bestille fra superkul.no var en meget bra opplevelse. Bestilte på morgenen og fikk varen levert i postkassen allerede dagen etter. Raskt og effektivt!

Rask og effektiv kundebehandling

Antwort von Superkul.no
Varen jeg bestilte er absolutt like fint som på bildet. Nettsiden handler utrolig raskt og ryddig. Jeg er kjempe fornøyd. Kommer definitivt til å ha "Superkul.no" blant mine favoritter. ❤️

Antwort von Superkul.no
Hvorfor heter det helt hjem?Har stor postkasse som er åpen, og skjønner ikke hvorfor jeg skal kjøre til nærmeste butikk 3 mil for å hente pakken???

Antwort von Superkul.no
Det gikk kjempefort å motta forsendelsen.

Best service, prime delivery 📦! 10/10

Antwort von Superkul.no
De sende rask med helthjem i 2 dager fått jeg min bestillingen.

Antwort von Superkul.no
Det ser ut som at jeg får faktura på papir, og det vil selvfølgelig medføre et stort gebyr. Beløpet skulle blitt trukket direkte fra konto.

Antwort von Superkul.no
Hadde noe problemer med leveransen fra helt hjem hvor bare en del av orderen ble levert. Sendte mail, og dagen etter ble jeg oppringt angående saken. De tok saken videre og ga meg godgjørelse for manglende leveranse. Super service!

Antwort von Superkul.no
Enkelt å finne det eg ville bestille.

Antwort von Superkul.no
Veldig fornøyd, og aldri fått noe som har blitt ødelagt under frakt - til nå i alle fall. 🙏🏻🌷

Antwort von Superkul.no
Jeg returnerte en vare og kjøpte returlapp til 89. Fikk ikke brukt denne fordi den måtte printes ut. Har ikke printer. Posten fikk ikke printet den heller da returlappen ikke kom som vedlegg på mail. Betalte selv porto på 177 kr. Jeg skulle derfor få refundert de 89. Nå er pakken igjen sendt til meg og i tillegg har jeg fått inkasso. Jeg har betalt mer for retur og porto enn totalsum på selve varen. Superkul kundeservice har ennå ikke svart meg på mailen om dette tullet og inkassoen ruller på andre uken. Superkul er superdrit å anbefaler å ikke handle på nett der. Tenk deg om før du handler der.

Antwort von Superkul.no
Fantastisk kundeservice! Pakken min stod som levert av HeltHjem (noe de bekreftet når jeg kontaktet dem), men vi fikk aldri pakken. Etter å ha kontaktet Superkul fikk jeg raskt svar med spørsmål om jeg ville ha pengene tilbake, eller om de skulle sende varene på nytt, og dagen etter lå det ny pakke på trappa! :)

Antwort von Superkul.no
Klappehendene klarte 4-åringen ødelegge etter svært kort bruk, og mangen av såpeboblene var halvfulle.
Bestiling og levering gikk fort og smertefritt

Antwort von Superkul.no
Enkel grei handel, hentet i butikk (lager)

Antwort von Superkul.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.