Siden er utilregnelig og crasher hvert andet øjeblik og app’en er uholdbar og usikker, den loader alt for længe.. når i har med SÅ mange brugere at gøre, som er afhængige af at tjekke seriøst alvorlig... Mehr ansehen
App’en har virket upåklageligt, men inden for de seneste mange dage er jeg flere gange blevet mødt af beskeden “Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prø... Mehr ansehen
Hvis man vil udskrive fra hjemmesiden, bliver det ulæseligt, da systemet ikke kan printe i rigtigt format. Mange linjer forsvinder ude til højre. Man kan nok formindske udskriften; men så bliver den... Mehr ansehen
Total kaos. Når man endelig kommer igennem spørger dem om man vil bruge pin-code i fremtiden da det er hurtigere. Når man så indtaster dette kommer App'en - igen - med fejlmeddelse. Ligeså tåbelig so... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sundhed.dk is intended to give targeted access to the overall National Health Service, affording users opportunities to gain an insight into their own possibilities and treatment at times when they have information and communication needs.
Nordre Frihavnsgade 3, 2100, København Ø
- www.sundhed.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos…
Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos med aftaler. sundhed.dk synes i mit tilfælde at dræne alle brugere for tid. Note: Jeg er 33 år gammel og IT-kyndig. Jeg tør slet ikke tænke på medmenneskers med lavere IT-kundskab og deres grad af frustration.
Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos…
Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos med aftaler. Jeg måtte ringe til de læger der sendte beskeder for at sikre mine aftaler. Lægesekretærerne fortalte mig af flere omgange at sundhed.dk dræner dem for tid og det er noget rod så man var villig til at sende mail trods personoplysningsloven forbyder det. Hvorfor ikke bruge Eboks kan man spørge sig selv.
Ubrugelig og umulig at navigere på
Dårlig hjemmeside. Utrolig svær at navigere på umulig at finde noget som helst. Har af flere forskellige årsager været på siden og INGEN af gange kunne jeg finde nyttig information.
Jeg har givet den flere chancer men er hver gang blevet rasende over have spildt min tid (igen) og over at en side kan være så besværlig og ubrugelig og være tvunget til at prøve (uden held ) at bruge den, hvorefter jeg så må ringe til lægen alligevel i stedet for selvbetjening - øv!
Dårlig oplevelse må man sige
Sundhed.dk er ubrugeligt
Sundhed.dk er ubrugeligt. Et tilsyneladende godt initiativ der er endt med at blive et irritationsmoment af dimensioner. Man bliver jo ufrivilligt henvist til sitet, som det sted, hvor man skulle kunne foretage selvbetjening. Men her bliver man slemt skuffet.
Fuld af fejl og svær at navigere i
Fuld af fejl og svær at navigere i.
Efter lang tid har jeg endelig fundet formular til tidsbestilling, men den returnerer så en fejl 500. Øv.....
Fejl i materiale og hjemmeside.
Jeg læste i udsendt materiale at det kunne lade sig gøre at tilmelde sig Donorregister på Sundhed.dk.
Hvis man er 88 år og svagtseende, kan man så ikke da man ikke kan få et Nem-id. Forsøger at kontakte Sundhed.dk angående dette uden dog at få hjælp eller en forklaring på det udsendte materiale. Forsøger at kontakte direktøren for firmaet, dog uden held. Forsøger hos de 6-7 andre, som skulle være en del af en ledelse, men heller ingen held der. Læser på Sundhed.dk`s hjemmeside at det hører ind under Indenrigsministeriet, som så bliver forsøgt kontaktet, men får tilbagemelding om at det er nedlagt. Det hat man så ikke lige fundet ud af hos Sundhed.dk. Gensender mails til " ledelsen " i Sundhed.dk men ingen føler at de skal svare. Næste træk er en opringning til direktøren, som ikke lige er til stede men kan træffes efter klokken 15. Ringer lidt over 15 , og får så en anden medarbejder, som så er sat til at afvise henvendelsen, hvilket måske kunne være gjort ved første opkald.
Alt i alt håber jeg ikke indholdet på siden er lige så ringe, som dem der får løn for at være der i nogle timer om dagen og som skulle sørge for materiale der udsendes er korrekt og hjemmesiden bliver opdateret, eventuelt en direktør der også vil tage noget ansvar i stedet for at afvise henvendelser.
Tungt uvenligt system - og dermed utroværdigt for brugerne
Jeg har tidligere skulle rette fejl som er blevet indtastet af dem ang. min klinik - fx adressen til klinikken som jeg ikke selv har kunne rette, hvor de har fået oplysninger via psykologforeningen.
Da jeg ringede til support fik jeg promte en regning uden at være oplyst om det og skulle betale for diverse ekstra digitale signaturer. Bare for at rette min adressen på en offentlig side.
Nu er den igen gal, hvor jeg egentlig gerne ville rette noget, men opgiver, da mulighederne for at rette oplysninger bestemt ikke er brugervenlige. Især opgiver jeg efter at have ledt i ½ time og i junglen fandt den i Praksis- og afregningsportalen, fik brugt den digitale signatur som jeg har betalt for i flere år, fik taste korrekt kode, men så skriver den lakonisk "Du har ikke rettigheder til at se denne tjeneste." Det gør altså een lidt træt
En joke??: Lægerne ser ikke receptfornyelsesmodulet
Man har lavet et receptfornyelsesmodul, som åbenbart ikke kan bruges til noget da lægerne tilsyneladende ikke ser input herfra. Man tror jo fandme det er en joke.
***************************************************
Kære Bo Grevy
Vi kan desværre ikke behandle dit ønske om receptfornyelse, da det kræver en direkte kontakt til lægen enten via emailkonsultation eller på telefonen ml. kl. 8-9.
Lægerne ser desværre ikke receptfornyelsesmodulet, derfor denne afvisning.
xxxxxxxxxxxx
God funktionel hjemmeside
Plus: Pænt design. Overskuelig og nem at finde rundt på.
Minus: En smule langsom om at opdatere / hente de ønskede data.
Noget andet er, at jeg finder det meget skræmmende hvad der ligger på nettet af private informationer om en ... Jeg ved godt der er gjort meget ud af sikkerheden. Men tror ikke på der findes noget, som _ingen_ kan hacke. :(
Da dette intet har med selve siden at gøre, trækker det naturligvis ikke ned i bedømmelsen.
Fantastisk overblik
Normalt er jeg ikke glad for offentlige hjemmesider, de har det med at være dårlige eller ikke rigtig hjælpe brugeren til at finde den information man søger.
Men sundhed.dk er rigtig god til netop det, man får et fint overblik over sine informationer & historik, siden er let og overskuelig og meget indbydende, rigtig godt gået.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.