Sula Bewertungen 150

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På selve dagen gik vognen, vi havde booket, i stykker. I stedet sendte de en erstatningsvogn, som var både meget mindre og i dårlig stand. Flere timer senere ankom den oprindeligt bestilte bus, men hv... Mehr ansehen

1. Lkw-Spedition

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

150 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Mega forfærdelig

Højtalerne stoppede med at virke på 4 stop, hvorefter vi først får en erstatnings soundboks på 11 stop som spiller 4 gange lavere. På 22 stop virker de normale højtalere så først igen. Vi kørte altså 3-4 timer uden musik. Derudover fik vi ogs en meget mere lukket vogn end vi bestilte. Meget skuffet herfra kan bestemt ik anbefales !

28. Juni 2024

Sarah Krogh og Evan Hvam

Sarah er den varmeste chauffør i branchen! 12/10 hun skal med garanti have lønforhøjelse!!! 🤭

Evan Hvam er en god mand som skaber god stemning, og med humøret i top. Giv manden lidt ekstra tillæg - det fortjener han sku. 😘

29. Juni 2024

Studenterkørsel

Jeg var den der stod for kontakten med SULA studenterkørsel og al kontakten har været positiv og rar. Der kom hurtige svar fra deres side af og man kan både skrive på mail og nummer. Den kontrakt vi fik sendt fra dem var nem at forstå.
Vi fik flere valgmuligheder om hvilken vogn der passede bedst til vores klasse. Priserne er også fornuftige. Vi betalte omkring 39.000kr for vores vogn og i den pris indgik det depositum også som vi skulle betale(5.000kr). I depositummet indgår forsikringen også så vi skulle ikke betale ekstra for den hvilket er så fedt. Det var også meget nemt at overføre pengene uden problemer og dem fra sula kunne også melde tilbage om de var overført.
De vognmænd vi kørte med var super venlige og var klar på at snakke med os og feste med på stoppene(uden at drikke selvfølgelig).
Jeg vil helt klart anbefale Sula til kommende studenter og til andre der skal leje studentervogn. Den oplevelse jeg har haft med dem har været meget tryk og uden problemer.

28. Juni 2024

Chauffør Sarah

Vi har haft den bedste chauffør der findes - det er Sarah og hun er 10 ud af 10. Vi havde en anden i forgårs, men Sarah overgår alle der findes og vi fuc…. elsker hende. Det er en oplevelse som vi aldrig glemmer!
Det er noget i aldrig vil glemme!!🩷
Hilsen 3z - Holstebro gymnasium

29. Juni 2024

Klage vedrørende SULA og chauffør

Jeg havde egentlig planer om kun at sende klagen til SULA’s mail, men da de valgte ikke at vende tilbage på min mail føler jeg mig nødsaget til også at skrive det her.

Min klasse og jeg havde bestilt studentervogn igennem Amok, men blev flyttet hen til SULA.

Det var egentlig fint, men det viste sig at meget kunne og bør kritiseres.
Vores chauffør gik over grænsen flere gange og ting vi blev lovet og fortalt, blev ikke overholdt af chaufføren.
Hvis vi starter fra toppen af;
1. Vi havde fået lovet at man ville kunne slukke for lyset på vognen hvis det blinkede. Dette var alt afgørende for os da vi valgte studentervogn, fordi vi har en i klassen med epilepsi. Da vi kom på vognen og snakkede med chaufføren om det, sagde han det ikke var muligt. På trods af vi blev lovet det og på trods af vi så at det var en ledning der nemt kunne tages ud og ind i lamperne.
2. Han blandede sig en helt del i vores fest, hvilket var lidt akavet. Vi har forstået på hvad andre har oplevet andre steder, at chaufføren bliver i bilen. I hvert fald indtil de bliver inviteret med af studenterne. Han inviterede sig selv ind i selskabet, uden lige at se om det var noget vi ønskede.
3. Da en af studenterne vejledte ham om der var en vej han ikke kunne køre pga en farlig og stejlbakke, valgte han at ignorere det og køre den vej alligevel.
4. 2 studenter måtte sidde i førerhuset for at vise vej, den ene ved hendes stop. Hvilket gjorde hun ikke fik oplevet det ekstra sus, man får når man er ved sit eget stop.
5. Vi havde ikke fået fortalt at bilen skulle tømmes (vi kørte 2 dage) på trods af det var fuldstændig samme bil vi kørte i dagen efter. Dette resulterede i, vi lige pludselig skulle finde løsning på at få flyttet over 16 rammer alkohol/sodavand. Heldigvis kunne vores klassekammerat ringe efter sin far, ellers havde vi haft et kæmpe problem. Fordi vi ikke havde fået det af vide noget før.
6. Vores chauffør ankom 30 min før tid, så vi kunne pynte vognen inden vi skulle køre, hvilket vi synes var fedt. MEN hvad vi ikke fik af vide var, det så ville blive taget fra vores tid senere på dagen at køre rundt i. Vi havde fået forklaret at vi havde ca. 15 min inden kørsel startede til at pynte og det IKKE ville gå udover vores køre tid.
7. Vi havde desuden også fået af vide vi ikke skulle stå for rengøring af bilen, men fik alligevel besked på at skulle feje ladet osv.
Så desværre til de lidt mere seriøse grænseoverskridende ting.
1. Da en af de 2 studenter sad i førerhuset med M***** kaldte han en student i klassen for sp@sser (man må ikke skrive ordet med A derfor @). Hun har muskelsvind og sidder i kørestol. Hvilket er fuldstændig over grænsen og forkert.
2. Han hældte vand ud over de piger der havde hvide toppe på.
3. Han skrev sit nummer i huen på en pige, der havde gjort det klart flere gange at hun har en kæreste.
4. Under rengøringen af bilen, fyrede han en pige så hårdt i numsen at flere elever blev mundlamme og en af mændene fik også nævnt at det ikke var okay.
5. Da vi studenter stod lidt og snakkede efter rengøring. Var der en episode med samme pige. Han åbnede sine bukser og prøvede at tage pigens hånd ned i hans bukser, uden hendes tilladelse.
6. Han tilføjede også sig selv på flere af pigernes Snapchat og snappede flere af dem om de ikke havde lyst til at flytte til Jylland (hvor han bor, vi er fra Lolland og Falster)
7. Han tog en meget fuld pige op i favnen, igen uden hendes tilladelse, og gik ned af vognen med hende. Hun var rigtig bange for han ville tabe hende eller ville falde med hende for trinene var ret stejle.
8. Sidst men ikke mindst, så har han snappet i hvert fald med 1 af studenterne, under kørslen af studentervognen og det synes vi heller ikke er okay. Da det jo er ulovligt at bruge telefon under kørsel.

Hans opførsel har flere gange været fuldstændig uacceptable.
Vi er heldigvis en klasse med lidt ældre elever. Men jeg kan frygte hvordan reaktionen til den opførsel er hos dem der f.eks. er 18 år, som måske ikke er så gode til at sige fra.
Vi synes virkelig man burde overveje om der ikke skulle være en form for konsekvens for chaufføren. For det har virkelig været grænseoverskridende for flere af pigerne.

30. Juni 2023

Køre alle

Kære alle
Vogn turen kan bedst beskrives erotisk og en smule kaotisk. I dytter og botter imens vi viser og gokker.

Calle Freytag
Tak kære Calle du er en vogn babe i verdens klasse! Håber du finder kærlighed hvor kragerne vender, trods kvinder har huller i begge ender!
Du er en vognmand i verdens klasse, det synes vi en masse!

Verdens bedste hilsner fra 3.A studenter 2023🫶🏻 Munkensdam Gymnasie

29. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr