Strøby Turist Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strøby Turist kørte os (30 gymnaster og 12 instruktører/crew) til Gardasøen, Italien på en 9 dages tur. Allerede inden vi skulle afsted, kom der god og relevant kommunikation, og på selve tur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har klubtur to gange årligt. Helt fantastisk oplevelse. Chaufføren er altid meget hjælpsom. Både med rolator og med at hjælpe de ældre op og ned i bussen. Chaufføren finder og kører ad smukke ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I begyndelsen af april var vi i Holland på blomster flodkrydstogt med Best Travel. Bussen blev trygt, godt og sikkert ført af Bjarne, som gav mange gode og muntre informationer undervejs. Samtidig hav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk tur med Bedst Travel ,og en behagelig pilot Ejer Bjarne fra Strøby turist både hans kørsel og hans Ping pong med vores fantastiske guide Finn de var Guld værd for vores rejse,kan kun anbefa... Mehr ansehen

1. Busunternehmen
  2. Omnibusunternehmen
  3. Busreiseunternehmen
  4. Behindertentransportdienst
  5. Schulbusservice
  6. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Strøby Turist er en danskejet bus- og transportvirksomhed. Vi transporterer vores passagerer behageligt, rettidigt og sikkert i velkørende, sikre og miljøvenlige busser. Vi er klar til at svare på alle spørgsmål og vi hjælper med alle praktiske forhold ifm. kørslen. Vi kører for virksomheder, foreninger, private, kommuner, offentlige transport og andre offentlige myndigheder. Vi kører i hele Danmark og Europa. Strøby Turist er grøn transport med sikkerhed, service og miljø som første prioritet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med Strøby Turist. Det var venlige chauffører,som kom til aftalte tidspunkt, så vi var i lufthavnen til tiden. Jeg vil bestemt benytte Strøby Turist en anden gang.
Mvh
Herdis

1. Oktober 2022

Antwort von Strøby Turist

Hej Herdis, tak for den 5 stjernet anmeldelse, vi glæder os til at køre for jer en anden gang, hilsen Bjarne, Strøby Turist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk service og et oplevelse i top!

Fantastisk oplevelse at benytte Strøby Turistfart. Veloplagte og punktlige chauffører der udviste stor fleksibilitet, godt humør og overskud. En service ud over hvad vi forventede. Har anvendt dem 2 gange i 2022 - og begge gange samme oplevelse!

19. August 2022

Antwort von Strøby Turist

Kære Lars, tusind for de flotte ord og din 5 stjernet anmeldelse. Jeg er glad for, I var tilfredse med vores service. Hilsen Bjarne.

Vi bruger altid Strøby Turist

Vi bruger altid Strøby Turist, når vi skal have kørt vores kollegaer rundt til sommerfester og julefrokoster mv. Strøby Turist er altid præcise og meget meget hjælpsomme når som helst på døgnet.

24. November 2022

Antwort von Strøby Turist

Kære Charlotte, tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi er som altid klar, når I skal bruge transport. Hilsen Bjarne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strøby Turist kører vores dreng hver…

Strøby Turist kører vores dreng hver dag. Chaufførerne er altid søde og venlige.
De kommer til tiden.
Vi kunne ikke ønske os nogen andre til at køre vores barn.

9. Februar 2021

Kære Mette.
Tusind tak for de pæne ord, det glæder os, at I er tilfredse med vores service 😀.

DBH
Bjarne Nielsen, Strøby Turist

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores børn bliver afhentet af Strøby…

Vores børn bliver afhentet af Strøby turistfart som har skolekørslen i Køge kommune.
Vi har nu oplevet at bussen er kommet lang tid før aftalt tidspunkt og kørt igen uden at tage børnene med sig.

Ligeledes har en chauffør skældt vores børn på 6 og 10 år for at komme for sent til bussen, hvilket gjorde at vores børn ikke turde at køre med bussen dagen efter i frygt for at få skæld ud af chaufføren.

Når man ringer til busselskabet og oplyser at der er aftalt 7.30 for afhentning og instruksen fra skolen er at det er kun skolen, som kan lave ændringer, så får man et hånlig svar tilbage om at børnene må bare være parate til afgang før.

Ligeledes er det oplevet at røret er smidt på af 2 omgange da de ikke længere kunne svare for sig hvorfor de kommer kl. 7.15 og kører igen 7.22 når der er aftalt kl. 7.30.

Skolen selv oplyser, at eleverne må ikke være på skolen før 7.50 da skolen ikke kan tage ansvar for dem før.

Således er det oplevet at børnene er blevet hentet 7.20 hvorefter bussen er på skolen lang tid før, hvorefter børnene sidder i bussen og afventer til kl. 7.50

13. November 2020

Godaften Henrik.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg vil indledningsvis beklage de oplevelser, I har haft i forbindelse med transport af jeres børn til skole.
Strøby Turist har ikke kontrakt med Køge Kommune, men opererer som underleverandør for DanTaxi, som har det kontraktlige ansvar, herunder ansvar for kommunikationen til såvel skolen og jer som kommunen. Strøby Turist er som underleverandør ansvarlig for selve kørslen, chaufførernes optræden og bilernes stand.

Hvis afhentningstiderne på en skolerute ændres, informerer vi DanTaxi og beder dem viderebringe dette til involverede parter, så alle har de opdaterede tidspunkter. Strøby Turist har i denne situation overholdt aftalerne og meddelt tidsændring til DanTaxi af flere omgange. Denne information er øjensynlig ikke kommet videre til jer, hvilket jeg skal beklage – jeg ved desuden, at DanTaxi har sendt jer en mail med svar på denne del, men vil alligevel godt beklage, at der er sket fejl her.

Jeg har haft en samtale med chaufføren omkring episoden, hvor jeres børn har oplevet at blive skældt ud. Han indrømmer at have bedt dem være ude til tiden, men det har på intet tidspunkt været hans mening at skælde ud. Chaufføren har været ansat hos os i 4 år og er noget af det mest stille og rolige, man kan tænke sig, så jeg skulle hilse fra ham og sige, at det er han frygtelig ked af.

I forhold ankomsttid til skolen, så sker det, at bussen er fremme før tid, hvis der er enkeltstående afbud på ruten pga. sygdom, frihed og lignende. Hvis dette skulle undgås, så ville det betyde ændrede afhentningstider på de dage, hvor der er afbud og det er desværre ikke muligt at udføre i praksis – derfor har der været og vil fremover være situationer, hvor bussen ankommer til skolen før kl. 07:50, MEN chaufførerne er instrueret i, at eleverne ikke må forlade bussen før kl. 07:50.

Jeg håber, at svaret har givet et klart billede af forretningsgangen, herunder beskrivelse af ansvarsfordeling mellem kontrakthaver og underleverandør, men jeg står naturligvis gerne til disposition, hvis I har behov for en yderligere dialog omkring vores ansvarsområder.

Sluttelig vil jeg gerne, med jeres accept naturligvis, kigge forbi med et lille ”plaster på såret”, så vi forhåbentlig kan viske tavlen ren og starte på en frisk.

De bedste hilsner fra
Direktør
Strøby Turist.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig og næsvis service

Dårlig og næsvis service, uacceptabel behandling - Skidt administration/ledelse.
Planlægning og tidsrammer er ikke deres speciale!

Svar til kommentar af anmeldelse -

Hej Bjarne.

Til din kommentar ang. I mener i har kørt forgæves - dette er udelukkende jeres egen fejl, i må have glemt (igen) at oplyse jeres chaffør om at vi havde meldt afbud - udover det har i også selv bekræftet afbudene pr sms!

Da vi kontakter jer pr. telefon, kan vi se på kørselslisten at i er i samme by som vi bor (2 min væk fra os), hvorved vi forslår at i kunne tage hende med når i ikke var længere væk - da vi ikke mener det er fair hun skal ikke komme for sent i skole pga jeres fejl (igen).
Din kommentar til at i venter de minutter det tager at få hende i tøjet, igen. Ville jeg gerne kommentere tilbage på. Min datter står altid klar og parat til taxaen kommer, hver eneste morgen. Den omtalte dag havde hun haft overtøj på i en halv time før vi ringede for at høre hvor i blev af - Og da vi ikke vidste hvornår i ville dukke op igen, stod hun desværre ikke i samme mundering da i endelig dukkede op, det beklager jeg at i måtte vente et par minutter på.

Selvfølgelig laver man fejl, vi har også haft en enkel misforståelse den første uge vi gjorde brug af jer. MEN, når det sker ikke 1 eller 2 men flere gange, så ligger der et problem hos jer.

Mht mobildækning, blev der lagt direkte på og Tina kunne godt tage telefonen når der blev ringet fra andet nummer. Men skal ikke gøre mig klog på om signalet lige pludselig virkede der!

Du skal være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ikke er blevet gjort opmærksom på hvor mange gange det drejer sig om af dine kollegaer. Så skal jeg nok oplyse dig om hvilke datoer - eller du kan kontakte skolen, de er også blevet oplyst hver gang vores barn er blevet glemt af jer.

/Christina

1. November 2018

Antwort von Strøby Turist

Tak for din anmeldelse, jeg er da oprigtig ked af, at du opfatter os som værende uprofessionelle og yde dårlig service.

Jeg har undersøgt sagen nærmere og vil tillade mig at komme med min version af det skete:
Tirsdag d. 30. oktober og onsdag d. 31. oktober kører vi forgæves efter jeres datter – vi har ikke modtaget afbud fra jer.
Kutymen er så, at når vi kører forgæves 2 dage i træk, så indstiller vi kørslen indtil vi hører fra forældrene, at deres barn skal køres igen.
Torsdag morgen d. 1. november har vi fortsat intet hørt, hvorfor vi ikke kører frem til adressen. Da i kontakter os pr. telefon, befinder vores kørselsleder sig i Hellested og mobilforbindelsen er særdeles dårlig og samtalen bliver afbrudt, men vi sender en sms og tilbyder at hente jeres datter, når bussen har afsluttet sin tur. Det er i ikke tilfreds med og forlanger, at bussen vender om og hende med det samme. Vi sender første ledige bus ned for at hente jeres datter og venter naturligvis de minutter, det tager dig at få hende i tøjet og sendt ud til bussen.

Strøby Turist har udført skolekørsel for Stevns Kommune i snart 25 år - det har været og er fortsat vort mål at give såvel børn som forældre en god oplevelse, når børnene skal køre med os. I årenes løb er det blevet til rigtig mange skoleture og ja, jeg må erkende, at vi har lavet fejl undervejs og når det er sket, har vi altid forsøgt at lære af vores fejl. Vi kan bruge tid på at pege fingre af, hvem der laver fejl, det har jeg nu ikke noget ønske om, blot sige at vi også har oplevet at forældre har glemt at give os besked, når der har været ændringer – det er min klare overbevisning, at hverken vi i Strøby Turist eller jer forældre glemmer at give besked eller laver fejl med vilje.

På et område er jeg dog direkte uenig med dig, vi nærer intet ønske om at give jer en dårlig behandling, tværtimod - mobilforbindelsen på Stevns lader en del tilbage at ønske sig og på flere strækninger er det ganske enkelt umuligt at føre en samtale, fordi der ikke er nogen stabil mobildækning – det var, hvad i oplevede i dag, da i ringede til os.

Du skriver, at dit barn er blevet glemt flere gange – kunne du være rar og oplyse, hvornår det er sket, så vil jeg naturligvis undersøge sagen og vende tilbage til dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Direktør

Hej Christina

Som jeg tidligere har nævnt, så beklager jeg, hvis fejlen er opstået hos os, herudover har jeg ikke yderligere at tilføje.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behageligt personale og kørsel uden problemer

Behageligt personale og kørsel uden problemer
Kom i god tid, måske prisen var lige i overkanten :-)

8. September 2016

Hej Rune.
Tak for de pæne ord. I forhold til prisen, så er den beregnet ud fra et forventet tidsforbrug, inklusiv rengøring af bussen efter kørsel. Da i ved bestillingen oplyste, at i skulle til Stevns Klint, er det vores erfaring, at der som oftest skal bruges lidt ekstra tid på rengøring af køretøjet, hvilket afspejles den pris, som blev givet i tilbuddet :).

Udstrakt hjælp

Min datter og jeg fik ualmindelig fin hjælp af Bjarne Strøby. Vores bus fra et andet selskab var kørt fra os i Lübeck og vi fik omgående tilbudt en lift til færgen, hvor vi mødtes med vores egen bus. Tusind tak for udvist konduite og meget fin service.
Susanne Lindberg
Lykke Christiansen

14. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fair bustransport. Fair pris.Seriøs partner.

Efter små bemærkninger til bussens stand, kom der straks en kreditnota, så tingene passede sammen.
Herefter havde jeg en for sen annullering, der blev seriøst behandlet.
Punktlig transport til aftalt tid og pris.

23. September 2013

Altid gode ture.

Alle tiders tur til Lolland--Falster godt tilrettelagt gode chauføre -Guider-spisested (The Cottage i Nysted)
meget interessant information om Femern Forbindelsen.
Har aldrig været utilfreds med Strøby turist.

Langebæk Pensionistforening Daisy Madsen.

23. September 2013

Venligt, sikkert og behageligt

Vi anvender Strøby Turist til udflugter for vores Seniorklub.

Det er altid behageligt og køre med Strøby Turist i deres nye flotte busser, som giver en rolig ensartet kørsel.

Chaufføren er venlig og hjælpsom og virker meget kompetent med hensyn til den rette vej og den smukkeste rute.

Alt i alt kan vi kun anbefale Strøby Turist.

22. September 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr