Hurtig og effektiv ekspedition. Varen lever fuldstændig op til min forventning. Jeg har handlet online, og jeg havde varen 2. dagen efter min bestilling. Jeg anbefaler absolut Stofmøllen på det varm... Mehr ansehen
Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Mehr ansehen
Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Mehr ansehen
Normalt kommer der en mail, når der mangler noget i din ordre, i det her tilfælde var der ikke den mængde stof, jeg havde bestilt. Jeg bliver ringet op og fik mulighed for at ændre min ordre, men... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.
Svendborgvej 303, 5600, Faaborg, Dänemark
- web@stofmoellen.dk
- www.stofmoellen.dk
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Har bestilt og modtaget de fineste blomsterknapper hos Stofmøllen 🌼
Problemfrit og hurtig levering 👌🏻
Hurtig og perfekt levering
Hurtig og perfekt levering
God og hurtig service.
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering. Kan anbefales
Behagelig oplevelse.
Hurtig levering.
Stof og prøver er som forventet, og de er gavmilde når de skære ud. Så der var bestemt alt det jeg skulle bruge.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.
Super fin info da varen ikke var på…
Super fin info da varen ikke var på lager
Hurtigt levering og dejlig kvalitet
Hurtigt levering og dejlig kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb, varer af god kvalitet og rigtig god kundeservice
Hurtig levering,
Godt pakket ind i dette vejr 👌😊
Lynhurtig levering
Bestilte 2 broderikits torsdag til frokost - kunne hente dem i pakke shoppen fredag eftermiddag.
Kæmpe ros for fantastisk hurtig ekspedition.
Vil klart anbefale til andre
hurtig levering,god kvalitet.
Altid godt tilfreds med Stofmøllens…
Altid godt tilfreds med Stofmøllens service. Det er et af de steder jeg handler stof mest.
Hurtig levering og god pris 👍
Hurtig levering og alt fint
Jeg er ny kunde hos jer og det har…
Jeg er ny kunde hos jer og det har været en fornøjelse 👍
Der går kun en dag og jeg har mit stof 🥰
Hurtig levering og lækre varer!
God service .Fik sendt det forkerte
God service .Fik sendt det forkerte. En misvisende hjemme side,men fik sendt de rigtige uden beregning.
Så 5 stjerner herfra
Super servive
Super fin og hurtig servise, bestilte varen sent fredag aften og kunne hente pakken ved GLS tirsdag 👍
Super oplevelse
Rigtig fine produkter som blev leveret rettidigt og fint pakket 😊 Overall en rigtig fin oplevelse fra en butik med nogle lækre stoffer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.