www.stiga.dk Bewertungen 118

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en A500 for omkring 2 år siden og det har været en mega dårlig oplevelse. Har sagt til sælger flere gange at han skal tage den retur, men det nægter han at gøre. Nu holder den igen still... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve værd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkøb, selve opbygningen med knive der kører ind over hindanden og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April på garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet værkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god App som virkede på min M5 plæneklipper, men så virkede den ikke længere! Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal pr... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA på hjerte. STIGAs mission er at levere førsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt. STIGA er det mest udbredte mærke af plæneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang række andre haveprodukter, herunder hækkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kædesave.

1,2

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

hmmm,....

Har endnu ikke modtaget varen.
Minus for dårlig kommunikation - kun på opfordring kender jeg leverings dato (indenfor 2 dage) - ingen trackingnummer. Det bør være i orden - hurtigere opfølgning / levering. Ingen kommentarer til produktet - men det plejer jo at være i orden.

26. April 2015

Antwort von www.stiga.dk

Kære Bjarne, Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksom på dette. Vi gør meget ud af at informere og følge op på ordene men jeg kan forstå at det ikke har være optimalt i din situation. Det vil jeg gå videre med og vil sørge for at du får besked og modtager din vare hurtigst mulig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

hurtig levering - dårlig brugsanvisning

Jeg bestilte en plæneklipper og fik at vide, at jeg ville få en mail, når den var afsendt. Der kom aldrig nogen mail - men klipperen stod i garagen tre dage efter bestillingen. Værre var det med at få maskinen i gang: aldrig har jeg set en så spinkel og uforståelig brugsanvisning: dårlige tegninger og nul tekst! Men nu kører klipperen da...

24. April 2015

service i top

Jeg oplevede en overordentlig god service hos Stiga.
Udover at finde produktet til den mest konkurrencdygtige pris hos Stiga selv får man også service som man ellers godt kan lede længe efter hos diverse udsalgssteder.

3. April 2015

Fint

Bestilte søndag og fik leveret tirsdag. Levering koster dog 100 kr. for en krog til en havetraktor.

20. März 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det dårligste jeg har været ude for længe.

Det startede faktisk fornuftigt jeg bestilte en ny kæde til min kædesav og fik hurtigt en sms om at den ville blive sendt til et afhentningssted. Det var ganske vist ikke det sted jeg havde bedt om, men jeg tænke at måske havde jeg lavet en fejl i farten.
Det viste dig dog at der ikke var nogen kæde da jeg henvendte min, men den ville nok komme senere fik jeg at vide.
Nu er der gået 5 arbejdsdage siden jeg bestilte og jeg har endnu ikke modtaget nogen besked på at kæden er til afhentning.!!!!

Mandag aften sendte jeg en mail til Stiga men en kopi af faktura og forklarede at et eller andet var gået galt.
Her tre arbejdsdage senere har jeg endnu ikke hørt en lyd !!!

Dårlig håndtering og mangel på kommunikation !

19. März 2015

Kære Kaj,

Tak fordi du tog sig tid til at skrive.
Jeg er ked af at høre at kommunikationen og håndtering af dit køb har været mangelfuld for det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse. Dette har ikke været tilfældet her, så jeg vil undersøge det, se om vi kan spore din pakke. Den skal du selvfølgelig ikke vente på at vi finder, så jeg vil gerne have lov at sende en ny afsted samt en ekstra kæde uden beregning. Kæderne vil blive afsendt herfra i morgen, så du vil modtage dem direkte hjemme i din postkasse.

Skulle du have yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bestilte vare var desværre udsolgt, men med en e-mail og et par telefonopkald blev en erstatning fundet og leveret inden for få dage.
Meget søde og meget hjælpsomme.

1. Februar 2015

Stor forsinkelse i levering

STIGA havde skrevet forkert mobilnummer på sedlen, så jeg fik aldrig sms om at pakken kunne afhentes.
Jeg fik ikke varen, da jeg skulle bruge den til en arbejds week-end.
Da jeg blev utålmodig efter nogle dage blev pakken lokaliseret, så jeg kunne få den udleveret.

Kære Bo,

Jeg beklager du har haft en sådan kedelig oplevelse. Vi bestræber os på at være så grundige så mulig men desværre sker der menneskelige fejl indimellem. Jeg håber, at du ved en anden lejlighed, har mod på at lade os servicere dig igen.

Stine Svendsen

En god oplevelse

Har handlet via shoppen flere gange - måtte have fat i kundeservice, som hurtigt hjalp mig til det rigtige produkt.

Hurtig levering!

køb af plæneklipper

jeg fik en meget fin betjening, da jeg købte min plæneklipper over nettet.
Som gammel maskiningeniør, glæder jeg mig over, at have fået en meget velkonstrueret maskine, som klipper fremragende.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efteruddannelse til agenturvirksomhedernes medarbejdere.

Der er ikke noget i vejen med Stigas produkter, men det personale, i de forskellige byggemarkeder som sælger deres produkter, har behov for efteruddannelse. Jeg sidder nu med en kæde, til en lidt ældre kædesav, som jeg ikke kan anvende.
I frustration over ikke at kunne finde den korrekte kæde, købte jeg en ny kædesav. Så nu passer kæde og kædesav sammen.

Hej Tonny,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Vores konsulenter gør meget ud af at uddanne de forskellige byggemarkeder. Der er dog stor udskiftning blandt personale og antallet af deltidsmedarbejdere er stort i eksempelvis weekenden, der gør det udfordrende at vedligeholde den daglige viden konsekvent. Du er altid velkommen til at besøge stigashop.dk hvor vi både har video og skema der forklarer hvilken savkæde der passer til hvilke kædesave og omvendt. Du kan se videoen på http://youtu.be/esseeeXuAs0

Købt sneslynge

Jeg bestilte sneslyngen lørdag den 20. December og den ankom mandag den 22. December. Så jeg nåede det inden jul.

Sneslyngen virker perfekt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købet levede op til mine forventninger!

Lidt på bar bund ift. valg af plæneklipper, begav jeg mig ind på stigashop.dk. Min beslutning om køb blev truffet ud fra shoppens beskrivelser og der er super overensstemmelse mellem det jeg læste - og hvad jeg købte.
Fine læsbare beskrivelser for lægmænd som jeg :)

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr