Squla Bewertungen 283

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na onoplettendheid van mijn zelf 5 jaar betaald, terwijl de app niet meer werd gebruikt, na contact 2 maal jaarabonnement retour gekregen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Als je ze mailt, want bellen kan niet, zeggen ze dat ze geen account van je kunnen vinden, maar wel geld wordt afgeschreven. Ik kan niet bij mijn inloggegevens om op te zeggen maar zij kunnen wel geld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mimo rezygnacji z konta, zostala bezprawnie pobrana znowu oplata. Jesli sie z czegos rezygnuje to wiadomo ze nie chce sie oplacać. Firma ta nie zna chyba tego słowa. A takie pobieranie to po poprostu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Mehr ansehen

1. Grundschule
  2. Karriere- und Bildungsanbieter
  3. Geschäft für Schulbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!

• Hoogoorddreef 15 , 1101 BA, Amsterdam, Niederlande

1 Stern

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne activiteit voor onze af en toe…

Fijne activiteit voor onze af en toe onderprikkelde 3-jarige. Is helemaal enthousiast van Squla maar kan (in tegenstelling tot wanneer hij filmpjes kijkt) moeiteloos overgaan in een activiteit zonder scherm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn kind ging weer met plezier…

Mijn kind ging weer met plezier schoolvakken leren toen het op school wat minder ging en hem dat niet positief motiveerde. Squla werkt motiverend omdat je in kleine stukjes leert en daardoor sneller positieve ervaringen behaald. Hierdoor dus zeer motiverend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Must have for every child

This is must have learning App for every child who is going to Dutch school. Its scope is nicely curated with each Group. My 5 year old is enjoying with new words, she is learning pronunciation, learning with pictures, speaking with Squla. And my 11 year old is enjoying with the challenging course as per his Groep like topography, begrijpend lezen, aardrijkskunde, rekenen etc. And I have seen visible growth in his results at his school toets.

Het is niet opgelost

Het is niet opgelost. 3 van mijn kinderen zijn lid en er is voor 5 kinderen geld afgeschreven. Ik heb het geld nog niet terug gekregen.

8. Juli 2024

Antwort von Squla

Bedankt voor je review! Vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over jullie betalingen. We zien dat jullie voor 2 kinderen zowel een TaalExtra als een Squla lidmaatschap hebben afgesloten. Deze kosten worden apart afgeschreven.

We hebben per e-mail hierover geïnformeerd. Via je ouderaccount kun je op elk gewenst moment je lidmaatschappen inzien of wijzigen. Laat het vooral weten wanneer we nog ergens bij kunnen helpen: squla.nl/help

Heel blij mee

Top pagina. Kinderen houden ervan en het helpt hen op een plezierige manier te oefenen. Ook is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.

10. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lidmaatschap opgezegd via de app maar…

Lidmaatschap opgezegd via de app maar om onbekende redenen paar maanden later geannuleerd. Via telefoon bevestiging gekregen dat ik de verlenging kan negeren. Via mail een maandabo gekregen.

10. Juli 2024

Antwort von Squla

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over je lidmaatschap. Via je ouderaccount kun je zelf een wijziging doorgeven of annuleren.

Goed dat je hier al contact over opgenomen hebt. Wanneer je nog hulp nodig hebt horen we het graag: squla.nl/help

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Squla is er niet voor de kleine…

Squla is er niet voor de kleine portemonnee. Wil je maandelijks abonnement moet je bijna 2 x zoveel betalen . Jammer, dat is een reden waarom ik het voor ons kind niet kan aanschaffen.

Antwort von Squla

Bedankt voor je review en voor je feedback!

Squla is er voor elke groep en elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld, het Jeugdeducatiefonds en School's Cool. Je leest meer over deze samenwerking op squla.nl/squla-voor-iedereen.

Meer informatie kun je vinden op onze website: squla.nl/help. Laat het vooral weten wanneer we ergens bij kunnen helpen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Squla is leerzaam en leuk, maar beloning niet altijd mogelijk

Squla is leuk voor kinderen, ook erg leerzaam. Alleen na een tijdje haken de kinderen weer af. Het is niet dat ze er echt wekelijks mee werken. Het zou fijner zijn als dat zou lukken. Maar het gaat met ups en downs na meerdere jaren al klant te zijn. Ik merk ook dat we inmiddels al diverse cadeautjes hebben en dat het aanbod dan ook voor mijn dochter minder aantrekkelijk wordt. Nu is het ook zo dat het zomer vakantie boek binnen 15 min uitverkocht was door de kinderen die muntjes hadden gespaard. Mijn dochter was te vroeg en daarna te laat, het moest op een bepaald moment (wat ik ook heel vervelend vind als moeder). Ik vind dat Squla daar op in moet spelen en dan moet melden dat ze alsnog het vakantie boek ontvangen met de gespaarde muntjes, maar wellicht wat later vanwege het grote hoeveelheden die ze moesten inkopen. Je kunt dat beter zo communiceren dan kinderen zo teleurgesteld achter te laten. Daarom 3 sterren voor mij. Vanwege het beloningssysteem wat voor mijn kinderen dus toch teleurstellend is.

Antwort von Squla

Bedankt voor je review! Fijn dat je de moeite neemt om feedback te geven over onze cadeaushop, we waarderen dit enorm. We nemen je feedback mee om Squla waar mogelijk verder te optimaliseren. Laat het weten wanneer we nog ergens bij kunnen helpen: squla.nl/help

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel goed oefenplatform

Heel goed oefenplatform. Mijn dochter speelt met plezier alle schoolvakken van haar niveau. Ze leert er erg snel door. Er mogen wel wat meer cadeautjes toegevoegd worden aan het platform. Veel leuke dingen zijn steeds uitverkocht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aanvraag voor een activatiecode…

Een aanvraag voor een activatiecode voor WoordExtra gedaan via het contactformulier. Diezelfde dag nog mail ontvangen met antwoord, activatiecode en instructie voor de activatie. Snelle en prima service. Bovendien heel fijn dat voor kinderen die wel wat extra oefening in woord herkenning kunnen gebruiken, dit gratis beschikbaar wordt gesteld.

20. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr