Na onoplettendheid van mijn zelf 5 jaar betaald, terwijl de app niet meer werd gebruikt, na contact 2 maal jaarabonnement retour gekregen
Als je ze mailt, want bellen kan niet, zeggen ze dat ze geen account van je kunnen vinden, maar wel geld wordt afgeschreven. Ik kan niet bij mijn inloggegevens om op te zeggen maar zij kunnen wel geld... Mehr ansehen
Mimo rezygnacji z konta, zostala bezprawnie pobrana znowu oplata. Jesli sie z czegos rezygnuje to wiadomo ze nie chce sie oplacać. Firma ta nie zna chyba tego słowa. A takie pobieranie to po poprostu... Mehr ansehen
Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!
Hoogoorddreef 15 , 1101 BA, Amsterdam, Niederlande
- www.squla.nl
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle feedback
Snelle feedback, inhoudelijk goed.
Ik kon snel aan de slag.
Een beetje teleurstellend wat betreft…
Een beetje teleurstellend wat betreft de cadeautjes. Mijn zoontje kan amper iets kiezen wat hij erg leuk vindt. Helaas heeft hij altijd pech dat alles op is, waarbij hij vervolgens weer een zaterdag verder is en de zaterdag daarop is het helaas weer op. Erg zonde van zijn 24.177 punten. Ik ga het na een aantal jaar lid te zijn onze lidmaatschap opzeggen.

Een geweldige app
Een geweldige app. Zeer leerzaam en gemakkelijk te gebruiken.
Heel snel een reactie op mijn vraag.
Heel snel een reactie op mijn vraag.
Ook een adequaat antwoord op mijn verzoek.
mijn vraag was snel behandeld
mijn vraag was snel behandeld en het antwoord was duidelijk.
Wat een waardeloze reclame op de radio.
Wat een waardeloze reclame op de radio.
Valt nou niemand op dat de uitspraak van Merci Beaucoup verkeerd wordt uitgesproken?
Bocu zeggen ze.. het is bocoe!
(Fonisch opgeschreven)
Als jullie een kind een taal leren, doe het dan goed!

Antwort von Squla
Ik kreeg vlot en correct antwoord op…
Ik kreeg vlot en correct antwoord op mijn vraag
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Ze laten je niet weten als je lidmaatschap afloopt (ook al zie ik hieronder in de reacties van ze dat ze dat wel doen, dat is gewoon niet waar). Zeg je vóór het aflopen van je lidmaatschap op, dan rekenen ze alsnog een maand lang kosten, om nog even een maandje geld afhandig te maken van klanten die hun product niet meer willen. Geen manier van zakendoen.

Antwort von Squla
Ik heb twee kinderen die Squla doen
Ik heb twee kinderen die Squla doen, maar ze zijn niet meer zo blij. Want ze deden zo goed hun best om leuke cadeautjes te kunnen kopen. Maar die niet meer leuk zijn.
Ze zijn niet meer zo goed gemotiveerd.
Eerder kunnen ze munten ruilen voor cadeaubon van intertoys, bol of Squla spulletjes. Nu alleen maar stickers.
Voor hun was een soort beloning voor hun goed presentatie, nu geen animo meer.
Had Squla dan maar nooit mee beginnen met cadeautjes!!!!

Squla
Squla is een goed site om de Kinderen laten oefenen en met veel plezier spelenderwijs leren.
Al 4 jaar maken we gebruik van Squla
Al 4 jaar maken we gebruik van Squla. Het sluit mooi aan bij hetgeen op school behandeld wordt.
De manier waarop gecommuniceerd wordt door de medewerkers van Squla is top! Er wordt meegedacht en ze zijn bereid te komen met oplossingen.
Opzeggen was geen probleem
Opzeggen was geen probleem, ons jaar contract werd stilzwijgend verlengt, ik zag het aan de afschriften en door contact op te nemen met Squla via de mail, krijg ik binnen 24uur antwoord terug van ze en was de opzegging geregeld, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.
Mijn zoontje van 3 heeft enorm genoten…
Mijn zoontje van 3 heeft enorm genoten van zijn 1 jarige abonnement. Hij heeft er veel van geleerd. De klantenservice is ook erg fijn en makkelijk in het contact.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, snel antwoord op je vragen, het beste leerprogramma!
Squla in de klas, doen!
Squla in de klas is een goede aanvulling op het onderwijs. De spelletjes zijn leerzaam. Het is fijn dat je doelen kunt instellen voor jouw groep, waardoor de spellen goed aansluiten bij de lesstof van dat moment. Het is jammer dat de woensdagmiddag niet toegestaan is, terwijl veel scholen inmiddels met een continurooster werken.
Te chaotisch
Moeilijk om gestructureerd aan t werk te gaan. Veel afleiding met filmpjes, quizzen, vloggers etc. Ik kom er geen wijs uit en mijn dochter kon de aandacht er niet bijhouden en heb haar weer afgemeld.

Antwort von Squla
Because my kids are very happy to play…
Because my kids are very happy to play squla, and during playing they can also learn something from that.
Hele fijne manier om je kind te ondersteunen
Snel en adequaat
Opzeggen abonnement
Ik was vergeten het abonnement op te zeggen, toen ik zag dat het afgeschreven werd was het even schrikken ivm financiële situatie. Na een mailtje werd het voor mij opgelost. Ik ben Joelle en Squla erg dankbaar voor deze uitzondering en geweldig service. Hartelijk bedankt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.