Squashlife Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en squash ketcher via webshoppen søndag aften. Mandag formiddag bliver jeg ringet op af en medarbejder, som fortæller mig at den ketcher jeg har bestilt desværre ikke er på lager. Han spørger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft flere gode oplevelser med squashlife online. I dag havde jeg så et akut behov for ny squashketcher. tænkte at jeg ville skrive til butikken og høre om der var mulighed for at hente en ny... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg træder ind i denne squash verden. Blev taget imod af en super imødekommende og servicemindet ekspedient. Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tennisbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fast and great service

Fast and great service. Good selection, great and informative website. Very responsive and good costumer service. I highly recommend them and will definitely shop there again in the future.

21. Juni 2018

Fantastisk betjening.

Fantastisk betjening!

Første besøg i den hyggelige butik, der med sikkerhed ikke bliver den sidst.

David

19. Juni 2018

Anmeldelse

Helt igennem fantastisk vejledning med professionel indsigt især med valg af personlige ketsjer. Tak til vores træner for at du sendte os til squashlife kbh, så vi har kom hjem med det helt rigtige udstyr der passer præcis til os.

26. Mai 2018

Sublim oplevelse!!

Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale squashlife til alle andre, nybegyndere såvel som trænede spillere.

18. Mai 2018

Experts giving good service

I have bought squash equipment at Squashlife many times, and they have always been very helpful and given good guidance. One of the few places with squash specialists in Denmark, who actually know a lot about squash.

3. April 2018

Super webshop og personale

Super webshop der har alt hvad en squashspiller kan tænke sig. Er meget tilfreds med min nye Black Knight ketcher! Derudover er ejerne ekstremt flinke og hjælpsomme når man står i den fysiske butik :-)

12. April 2017

5 store stjerner.

Stort udvalg og fremragende service! Her kan man mærke der er tale om ildsjæle med viden om produktet og stort engagement. 5 store stjerner fra mig

15. Januar 2017

Super sted at handle

God service, stort udvalg til meget fine priser, professionelle folk med kendskab til sporten. Et god og hyggeligt sted at handle. Føler sig som UIP hver gang.

15. Januar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisgarantien ingenting værd :(

Har prøvet at sende et spørgsmål per email men man er tilsyneladende ikke intereseret i at svare. Jeg har fundet nogle sko billigere end hvad de tager for dem på den her side og ville vide hvordan den difference blev udbetalt hvis vi hentede dem i kbh.

Det er nemt at skilte med :(

23. Dezember 2016
Squashlife-Logo

Antwort von Squashlife

Desværre er det 100% forkert alt hvad Lene har skrevet. Hun skrev først til os dagen efter hun skrev denne anmeldelse. Desuden henviser hun til en hollandsk webshop som tager både stort betalingsgebyr. Derudover er skoen i en anden farve og den webshop havde kun skoen i størrelse 41 og ikke i 43 som hun ønskede. Vi har prisgaranti i Danmark, men ikke i hele verden, selvom vi også ofte har de billigste priser der.
Hun virker til at være blevet sur over at hun kontaktede os juleaften om formiddagen og ikke kunne få skoene til julegave samme aften. Vi svarede hende selvom det var juleaften, men kunne jo desværre ikke levere samme dag på denne helligdag. Vi gør ellers alt hvad vi kan for at have tilfredse kunder, men i dette tilfælde var der desværre intet at gøre.

Flink og hurtig.

Ham der har den her butik er både flink når du kigger ind fysisk i butikken, og hurtig på mail. Har handlet her 3 gange nu og kommer højst sandsynligt til det igen. Hurtig levering dag til dag.

28. September 2016

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr