Fatal compré unos deportes y en 8 días los llevo por qué el tejido sef le a ido por un lado y contestacion de esta tienda un mal uso ,en solo 8 días de vergüenza no asumen responsabilidades ni garant... Mehr ansehen
Aspetto la consegna di un ordine da due giorni ed ogni giorno ricevo una scusa diversa : prima indirizzo non corretto (da anni i corrieri consegnano presso la mia abitazione senza alcun problema), ad... Mehr ansehen
Comprei umas sapatilhas na Sport Zone por 120€, um valor elevado para mim. Em casa percebi que o número está pequeno — tocam na unha do dedo grande e causam dor. Não posso utilizar calçado que me m... Mehr ansehen
Hay un chico que es el que tiene que traer tú número del almacén que no tiene educación ni ganas de trabajar. Cuando le hablé me dió la espalda y me contestó sin mirarme según se iba. Mejor que deje... Mehr ansehen
BESTEL HIER NOOIT
BESTEL HIER NOOIT!
Nike shirt besteld voor mijn zoon voor Sinterklaas, beweren dat ze een " storing hebben ". Wel betaald en niks leveren!!!!
Oplichters! Geld terug is blijkbaar ook niet mogelijk!!!!!!! NIET BESTELLEN
Bestelling gedaan op 26 oktober
Bestelling gedaan op 26 oktober. Nu is het 23 november en ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mail/ berichten. Geen idee wanneer ik het kan verwachten. Wat een slechte service! Ik was fan van Perry sport maar hier zien ze mij niet meer terug.
Beschadigde skibril, geen service.
Een skibril besteld met achteraf betalen via Klarna. Bij ophalen in de winkel zag ik dat er een kras op de bril zat, verkoopster heeft het gezien en notitie gemaakt. Ik kon hem niet daar achterlaten omdat ik via Klarna betaalde. Via mail gingen ze eerst beoordelen of mijn klacht terecht was, en na 3 weken kreeg ik akkoord dat het terecht was en zou ik hem terug mogen sturen. Echter, deze skibril kon ik inmiddels niet meer bestellen (alleen dezelfde bril, andere kleur van 2 x zo duur). Aangegeven dat ik hem dan wel wilde houden met wat korting, maar dat kon ook niet. Hele slechte service, niet meedenken. Beter kan je in andere (web)winkel je sport spullen kopen.
Never again
I have bought a pair of running shoes about 1 week ago. They havent send any bill - confirmation mail vs. And ofcourse there is no shoes. They didnt answer my e-mails. I called them for ask refund my money back, but they said its not possible. I am just waiting helplessly.
Geen service
Ik probeerde een paar Merell schoenen online bij Sprinter te bestellen. Onmogelijk doordat mijn postcode niet in hun systeem zit én betalen met creditcard ook niet mogelijk was. Dit doorgegeven aan de klantenservice. De klantenservice medewerkster gaf mij zo ongeveer de schuld hiervan. Bij de volgende poging per mail werden dd problemen doorgegeven aan de IT afdeling van Sprinter. Niets meer gehoord. Reminder erheen. Nog niets duidelijk. De doir mij te bestellen schoenen waren inmiddels uitverkocht. Als ik iets anders wilde bestellen, moest ik Sprinter maar info geven over hoe ik de betaling met mijn creditcard uitvoer. In 1 woord GEEN service.
Schoenen besteld
Schoenen besteld, opzich ging dat allemaal prima.
Maar,...mail gekregen dat er een systeem error ontstaan is en daardoor de bestelling niet uitgeleverd kon worden. Vanaf dat moment bleef het stil. Mail gestuurd en geen reactie op gehad. Daarna contact opgenomen via de telefoon,
maar na een week nog niets bekend. Nog steeds dezelfde error. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en geld terug gekregen. Maar vanwege slechte communicatie 3 sterren. Ik bestel even ergens anders voortaan.
Goede klantenservice
Een aantal weken geleden heb ik bij Sprinter Sports een Reebok FR20z loopband besteld. De keuze is op Sprinter Sports gevallen vanwege goede ervaringen die ik in het verleden had met Perry Sport.
Omdat hun kortingscode niet werkte op de loopband, heb ik per mail contact opgenomen met de klantenservice die dit vervolgens voor mij heeft opgelost. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.
Ho comprato un paio di scarpe Converse…
Ho comprato un paio di scarpe Converse All Star come regalo per la mia ragazza. Miglior prezzo e consegna avvenuta anche prima della data prevista. Infine mi hanno regalato due Buoni!! 😁✌🏻 Utilizzano per i pagamenti anche PayPal. Sito super affidabile. Consiglio assolutamente.
Pas vraiment d'avis sur ce site mais à…
Pas vraiment d'avis sur ce site mais à fuir par rapport au service de livraison GLS. Colis volatilisé et SPRINTER n'a pas réussi à ce qu'on me rembourse ni à me proposer une solution, je ne recommanderai jamais plus chez eux
Argent encaissé, produit jamais arrivé
2 produits achetés, un seul reçu. Plusieurs semaine que je leur écris pour avoir le produit que j'ai acheté, ils ne répondent plus à mes mails.
Je vais voir si je peux faire autrement pour entamer des poursuite. Je paye un article, je suis sensé le recevoir un point c'est tout
Service client et transporteur pas à la hauteur
Colis reçu 15 jours après le délai de livraison initial sans être averti de la date prévue par le fournisseur et le Transporteur GLS, ( mail reçu au moment de la livraison)
Dommage que le service client ne soit pas plus à l’écoute et surtout pas à la hauteur dans ses réponses car en fait c’est juste de la prise d’appel qui reste sans réponse et sans proposition de solutions.
Esperienza negativa
prima indirizzo non corretto (da anni i corrieri consegnano presso la mia abitazione senza alcun problema), adesso consegna arrivata in ritardo quando ieri avevo ricevuto una email dal corriere che oggi sarebbe stato consegnato. Esperienza Negativa.
WOW....
Non ci sono parole per spiegare la perfezione... sia nella qualità dei materiali, nel prezzo economico (anche per la spedizione) e nella velocità di consegna dalla Spagna all'Italia...
SIETE PERFETTI !!!!
Meritereste 10 stelle.... Complimenti!!!!
Pedí un casco para mi nieto en este…
Pedí un casco para mi nieto en este sitio, se lo entregaron en menos de 24 horas. Estoy muy feliz y lo recomendaré a todos los que conozco. Gracias por el excelente servicio.
I ordered a helmet for my grandson on this site, it was delivered to him in less than 24 hours. I am very happy and will recommend it to everyone I know. Thank you for the excellent service.