Buitink Sport 2000 Bewertungen 39

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sport2000 belooft wel, maar komt niet na: -levertijd: producten zouden morgen in huis zijn. Nu bijna een week later is bestelling nog steeds niet binnen; -voorraad: een van de producten die wel zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1) Bestelling: Zeer tevreden over de bestelling; gaat super simpel. 2) Levering: Zeer tevreden over de levering; gisteren besteld (25/10/2017) en de volgende ochtend in huis. 3) Ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor nog geen 5 tientjes mooie leren Nike voetbalschoenen gekocht. Gratis thuisbezorgd in 2 dagen. Ze zitten heerlijk. Perfecte pasvorm. Kom hier zeker terug!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

slechte webshop, die geen cadeau kaarten accepteert! uur bezig geweest een goede hardloop schoen te kiezen, wil ik een kado kaart verzilveren geeft de site een grote error dat ik de klantenservice mo... Mehr ansehen

2,8

2 Sterne
1 Stern

Sport2000 belooft wel maar levert niet

Sport2000 belooft wel, maar komt niet na:
-voorraad: een van de producten die wel zijn betaald bleken helemaal niet leverbaar. Daar kwamen we later pas achter.

Advies: zoek een andere leverancier ipv sport2000

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een schandalige ervaring met Sport2000…

Een schandalige ervaring met Sport2000 (webshop) en Team Bouchier (winkel in Zeist).

Ik kocht online REEF slippers van €120 (in de aanbieding €60). Binnen 6 maanden – na slechts een paar keer dragen – is één slipper al kapot, terwijl de andere nog prima is. Overduidelijk een fabricagefout.

In plaats van dit serieus en professioneel op te lossen, is dit het resultaat:

• De webshop schuift de verantwoordelijkheid af naar de fysieke winkel (Team Bouchier in Zeist).

• De winkel wijst terug naar de webshop en zelfs naar de fabrikant. Gevolg: weken wachten, maar niemand neemt verantwoordelijkheid.

• Ik kreeg doodleuk te horen dat ik “minder rechten” zou hebben omdat het een afgeprijsd product was. Volstrekt onjuist én misleidend – ook een afgeprijsd product moet deugdelijk zijn.

• Er werden absurde aannames gedaan: mijn voet zou “te groot” zijn. Zonder mijn voet ook maar te hebben gezien!

• Er werd een zogenaamd bericht van REEF doorgestuurd dat helemaal geen officiële reactie bleek te zijn – puur om mij af te wimpelen.

• De enige “oplossing”: ik moest de slipper maar lijmen. Bij een product in deze prijsklasse is dat ronduit belachelijk.

Ondertussen zijn we 3 maanden na mijn eerste klacht verder, zonder ook maar enige serieuze oplossing of actie. Geen onderzoek, geen empathie, geen verantwoordelijkheid. Alleen maar afschuiven, drogredenen en amateuristisch gedrag.

Dit is het toonbeeld van hoe je een klant níet behandelt. Sport2000 en Team Bouchier laten zien dat service ophoudt zodra je betaald hebt.

Ik koop hier nooit meer en adviseer iedereen om de webshop én de winkel in Zeist van Sport2000 te vermijden. Je blijft achter met een kapot product en nul service.

8. September 2025

Mooie schoenen

Mooie schoenen, goede prijs. Helaas net niet passend. Door omstandigheden duurde retour en terugbetaling iets langer dan verwacht, maar keurig afgehandeld.

11. Juli 2025

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, zou zaterdag bezorgd worden, niet dus, gewijzigd naar maandag, ook al niet, en weer gewijzigd naar dinsdag, en nu weer afwachten, dus voor mijn nooit meer bestelling plaatsen bij deze sportwinkel.
Gaat om ordernummer 10559318

14. März 2025

Tevreden

Twee keer vlak na elkaar een bestelling gedaan. Beide keren snel geleverd. Van 1 pakket een broek retour gestuurd. Dit ging erg makkelijk en binnen een paar dagen stond het geld alweer op mijn rekening.

6. Februar 2025

slechte webshop

slechte webshop, die geen cadeau kaarten accepteert!
uur bezig geweest een goede hardloop schoen te kiezen, wil ik een kado kaart verzilveren geeft de site een grote error dat ik de klantenservice moet contacten. terwijl het een goede kaart is met saldo.

20. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke “service” rondom een…

Verschrikkelijke “service” rondom een retour. Ontzettend log bedrijf wat alleen via de e-mail bereikbaar is. Tip: niet via achteraf betalen (Riverty) online bestellen, omdat de service/het contact rondom mijn op tijd gestuurde retour zo slecht was duurde het te lang voordat het totaal bedrag op Riverty werd aangepast door hen. Riverty gaf aan dat aanpassing op het bedrag niet door hen gedaan kon worden, alleen door Sport2000 zelf. Uiteindelijk kwamen door de te late acties van Sport2000 extra herinnerings en incassokosten er bovenop. Deze heb ik niet aangepast gekregen of terug gehad, dus maar betaald om er van af te zijn.

14. April 2023

Vreselijke service

Vreselijke service, 2 keer op rij de verkeerde sportschoenen gekregen. Ik had de Nike revolution 5 besteld, in het zwart, krijg ik witte binnen. Ik dacht eerst van dit kan gebeuren dus toen heb ik ze terug gestuurd en opnieuw besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik wéér de verkeerde binnen. Dit keer de Nike revolution 6 NN, terwijl ik gewoon de revolution 5 heb besteld en ik die gewoon wil. Ik vermoed dat ze gewoon de juiste schoenen niet eens op voorraad hebben en ze je dan maar een ander paar sturen.. klantenservice is ook afval, ik stuur duidelijk foto’s van dat het de verkeerde versie is. Krijg ik alsnog een reactie met ‘De foto die je hebt verzonden komt overeen met het bestelde artikel, als je er niet tevreden mee bent stuur je ze maar terug’ Schandalig gewoon, neem gewoon een goede orderpicker aan..

4. März 2022

Heel veel pakketjes voor 1 order

Bestel je 5 shirts en 4 korte broeken krijg je 6 plastic zakken zendingen van 6 verschillende filialen en dat verdeeld over 3 dagen. En nog is het niet compleet. Het vervelende is dat het filiaal wat geografisch het dichtste bij is de order krijgt. En als dat filiaal het niet op voorraad heeft, of maar een deel, gaat het naar de volgende. Erg onhandig, veel verzendingen, een lading plastic waar je eng van wordt en geen idee wat er geleverd wordt. Nee, laat maar de volgende keer.

18. Juni 2021

Slecht

Sorry, maar dit vind ik dus schandalig en wil hier meteen een klacht over melden.

Vorig week zaterdag dit item besteld. We zijn 6 dagen verder en het pakket is vandaag pas verzonden ipv de beloofde 1-3 dagen. Triest.
Ik heb hierover gemaild maar op 1 mail een reactie gehad dat er vanwege corona vertragingen zijn. Wat een excuus. Ik heb 30 pakketten gewoon op tijd of met 1a2 dagen vertraging ontvangen.

Vanmiddag zie ik in de app staan dat deze nog steeds niet is aangemeld bij PostNL! Hierover heb ik met jullie klantenservice/winkel gebeld. Hier kreeg ik te horen dat het pakket niet bij jullie ligt. Nu 3 uurtjes verder krijg ik de PostNL app een melding dat het pakket net pas verstuurd is.
Ongelooflijk dat er vanuit jullie gewoon gelogen wordt. Als ik dit eerder had geweten had ik het wel elders gekocht.

Ik geef jullie als tip mee open en transparant te communiceren want dit mag gewoon niet.

Sylvana Jaglal

14. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meerdere voetballen met een net…

Meerdere voetballen met een net besteld. Krijg een mail dat de ballen zijn geannuleerd. Is niemand die nadenk dat ik dan het net ook niet nodig heb. Wat een slecht bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar.

9. Januar 2021

Nike Commander sportschoenen

Nike sportschoenen online besteld, keurige bevestiging per email met order nummer en Topprijs, de beste op het internet voor maat 44,en snel geleverd, zelfs eerder dan afgesproken dus zo kan het ook, ik heb helemaal geen slechte ervaringen met Sport2000.

5. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had mijn eerste bestelling gedaan

Ik had mijn eerste bestelling gedaan. Hier een bevestigingsmail van gekregen maar verder niks meer gehoord. Mail werd niet op gereageerd dus ik heb gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan het het pakket lag de volgende dag op de mat.

De tweede bestelling dacht ik dat het weer zo zou gaan totdat ik na 2 dagen al een mail kreeg dat hij onderweg is.

Je word goed geholpen maar is soms wel slecht en laat met dingen laten weten.

28. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een SLECHT bedrijf is dit

Wat een SLECHT bedrijf is dit, plaats ik gisteren een order, welke ik direct betaal, krijg een bevestiging van de order en nu mailen jullie mij dat mijn order wordt GEANNULEERD?? Bel je de “klantenservice” die niks anders doen dan door je heen praten om vervolgens te horen dat ik een klacht mag mailen.
Ik plaats hier nooit geen bestelling meer.

28. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr