spaweesp.nl Bewertungen 221

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal klaar met dit sauna complex. Alle baden waren te koud er hangt een bordje van 37 graden nadat we met kippenvel op onze armen zaten hebben we dit aangegeven en zijn de baden gecontroleerd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De vrouw aan de receptie totaal niet vriendelijk liever lui als moe en niet gastvriendelijk. Weinig keuze aan verschillende sauna’s het was een beetje het zelfde. Tasje met water en neusspra... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Erg onvriendelijk personeel aan de receptie Hebben duidelijk geen zin om te werken. Keuken/restaurant matig een erg kleine keuze qua eten.het eten was lauw. Personeel in restaurant was wel vri... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vandaag chaos bij Spa Weesp. Geen ligbedden aanwezig op deze bijzonder drukke en zonnige dag. Aangezien de zomer bij hen pas 1 april begint werd dit als excuus gebruikt. Mensen zijn noodgedwongen... Mehr ansehen

2,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vind het een rumurige sauna vooral…

Ik vind het een rumurige sauna vooral binnen. Je mag niet praten maar iedereen praat. Als je in de sauna zit hoor je alles. In het bad binnen praten klinkt niet fijn In de middag broodje kroket was lauw. Eten in de avond sate. We hadden besteld kwam binnen 2 minuten hadden nog niet eens ons drinken. Sate was ook lauw patat niet te eten. Ik kom er nooit meer.

11. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal klaar met dit sauna complex.

Helemaal klaar met dit sauna complex.
Alle baden waren te koud er hangt een bordje van 37 graden nadat we met kippenvel op onze armen zaten hebben we dit aangegeven en zijn de baden gecontroleerd en waren 31 graden.
We hebben aangekaard dat we graag een andere dag wilde terug komen ( zijn anderhalf uur binnen geweest) aan de balie gaven ze ons gelijk ( hebben ook in het systeem aangegeven dat de baden te koud waren) en hebben gezegd stuur een mailtje

We krijgen als antwoord : als de baden nog kouder hadden geweest hadden we het complex gesloten.
Zeer teleurstellend. We zetten dan ook nooit meer een voet in dit complex als ze zo met gasten omgaan

10. Januar 2026

Zeer matig helaas

Kluisjes werkte niet.
Douches steeds van koud naar heet.
Eten duur en matig.
Zwembad maar half open. Ligbedden te weinig en keihard.

7. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Receptie personeel training klantvriendelijkheid geven

Weinig keuze aan verschillende sauna’s het was een beetje het zelfde.

Tasje met water en neusspray gestolen en bij navraag in het restaurant verstaat de beste man mij niet want die blijkt doof te zijn ging die helemaal tekeer omdat hij dacht dat ik tegen hem zei dat hij er geen zin in had om navraag te doen ( doet hij nu ook niet snel meer tekeergaan 😉) maar dit ging over het receptiepersoneel 🤣 zoals hij zelfs zei was hij zo doof als een kwartel.

De bediening was overigens super aardig en liep zich de benen uit het lijf.

Bij het weggaan vroeg ik een deel contant kon betalen en de rest pinnen staat ze schaapachtig te lachen waarop ik vraag of het goed gaat uh jaa echt zet zo een vrouw bij de wc’s neer.

6. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Erg onvriendelijk personeel aan de…

Erg onvriendelijk personeel aan de receptie
Hebben duidelijk geen zin om te werken.
Keuken/restaurant matig een erg kleine keuze qua eten.het eten was lauw.
Personeel in restaurant was wel vriendelijk
En wel echt een super compliment voor de opgiet meester die deed het fantastisch!
Er liep ook 1 meneer alles te controleren maar ook super onvriendelijk en we voelde ons niet welkom...
Ook erg duur qua entree prijs
Na jaren hier met plezier te zijn geweest komen wij hier nooit meer!we gaan wel naar een andere sauna waar je wel vriendelijk en netjes geholpen word!

28. März 2026

Zonde van je geld

Echt bijzonder teleurgesteld in deze sauna, zwembaden niet op temperatuur, niet schoon en personeel erg onvriendelijk!

20. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heerlijke onvergetelijke ontspanning dag

We zijn met 4 man toch naar de sauna geweest, ondanks de negatieve reviews. Er stond een lange rij buiten die in een mum van tijd door de vriendelijke behulpzame dame aan de receptie is verholpen. Alles was perfect zoals binnen en buiten de sauna. de opgietingen geweldig, de rituelen zoals klankschalen sessie en snoezelen een heerlijke ontspanning. De zwembaden op goede temperatuur, het eten heerlijk, weinig wachttijd, en erg vriendelijk personeel. We hebben dus geen spijt dat we toch zijn gegaan en geen rekening hebben gehouden met de [voor ons]onterechte kritieken.
Dank voor deze geweldige dag.

18. März 2026

Menthol opgieting

Even een dikke shoot out naar de heerlijke menthol opgieting van 12 maart!
Volgens mij heet de dame Eline...!

Wauw, dit was zó fijn! Een hele fijne sfeer tijdens de opgieting, niet teveel poespas, gewoon echt lekker!

Deze opgieting wil ik wel vaker! 🫶🏼

12. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gelukkig stuk schoner als jaar geleden

Gelukkig stuk schoner als jaar geleden. Heel jammer dat de bank is weggehaald; je moet nu op een strafbankje bij de openhaard zitten. Je kunt nergens relaxed zitten om een drankje te nuttigen. Kan alleen aan een tafeltje. Gemiste kans; kijk hoe de concurrent dat geregeld heeft! Klankschaalsessie in zwetende sauna die niet fris ruikt. Zou daar de ruimte voor gebruiken waar de veldbedden staan (die bedden zijn helaas ook niet te doen). Voor de rest heerlijke dag gehad!

14. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sauna die nodig in onderhoud moet…

Bij binnenkomst ontdek je pas dat het Turks stoombad het niet doet, overal tegels loszitten, en alle toiletdeuren in de (schimmel?) Rare uitslag zitten, daarbij hangt er ook een raar chemisch luchtje bij de toiletten, alsof ze
behandeld zijn met iets wat ik liever niet in mijn blootje dichtbij mij wil hebben.
De koffie was goed, maar de brownie die erbij kwam was zo klein dat je dan beter niets kunt geven.
Ook hadden mijn partner en ik dezelfde Brownie besteld, maar ze zagen er heel anders uit.
Deze sauna moest eigenlijk maar eens een tijdje dicht voor groot onderhoud, dan kunnen ze ook meteen even de douches bij de opgiet sauna maken, die deden het ook niet.
Maar besloten om eerder weg te gaan.
Bij de kassa gemeld dat we graag van te voren even hadden willen weten dat het Turks stoombad het niet deed, ze hadden dat pas net gehoord, maar volgens de monteur binnen was hij al 3 dagen stuk, en wachten ze op onderdelen die uit Duitsland moesten komen.....binnenkort maar ergens anders een sauna proberen....maar hier wel klaar mee.

6. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vandaag maandag 2 maart 2026 mijn 4de…

Vandaag maandag 2 maart 2026 mijn 4de bezoek aan Spa Weesp. Ik vermoed dat vanwege de ramadan het vandaag bijzonder rustig was. Bij aankomst moet je opvallend lang wachten omdat er maar 1 medewerker is voor het in- en uitchecken van gasten.

Er is eigenlijk altijd wel wat valt me nu op. Vandaag was het Turks Stoombad wederom niet optimaal..Er hing een onprettige lucht en het Stoombad was er nauwelijks. Melding gemaakt bij het personeel die kon er weinig aan doen vertelde hij.

In de kleine stoomcabine was het gelukkig wel heet en stomig maar de heerlijke geur van menthol was er niet, hier werd wel iets mee gedaan toen ik dit meldde.

Het arrangement met salade of saté is twijfelachtig. Deze keer was het vlees minder hard maar er wordt geen moeite gedaan om de harde stukjes uit het vlees te snijden. In een restaurant had ik het teruggestuurd en niet alleen vandaag. Wel restaurant prijzen, niet de kwaliteit. Smaak zelf is wel goed trouwens.

En dan bij uitchecken was vandaag wederom een nare ervaring, met als 2 weken geleden wordt er bij het uitchecken extra geld geëist vanwege een genoten consumptie. Vorige keer was het druk en wilde ik escalatie voorkomen en heb ik bij een vastberaden blonde dame toch extra €3,00 afgerekend en ook vandaag werd het weer geprobeerd deze keer door een andere dame die je eerst lijkt op te nemen en in te schatten en jahoor weer probeerde ze € 3,00 extra te belasten. Geïrriteerd meldde ik dat ik het vorige gelaten heb maar dit nu niet weer accepteer. Ik heb een arrangement en daar zat mijn spa rood bij inbegrepen. Heel snel gaf ze aan dit te corrigeren en vertelde dat het restaurant een foutje had gemaakt en ze dit kon en zou corrigeren.

Maar de manier waarop dit gaat gaf mij het gevoel dat dit een vaker toegepaste truc is, erg vervelend. Niet zozeer het geld maar dat je zo naar wordt overrompelt bij het uitchecken in het bijzijn van anderen!

Leuke spa maar het is buiten de ramadan om altijd retedruk en er is altijd wel iets dat niet functioneert, van stoombaden tot temperatuur van baden die minder warm zijn dan zou moeten!

Jammer, want het is tevens een heerlijke plek om te relaxen!!!

2. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima sauna

Prima sauna, overzichtelijk en ruim opgezet. Genoeg keuze uit diverse sauna’s en zwembaden. Voor het mooie hadden er extra whirlpools buiten aanwezig mogen zijn. Er is er 1, die altijd bezet is. Daarnaast zijn de “lauwe” dompelbaden werkelijk ijskoud. Personeel aan de balie wel wat onvriendelijk maar in het restaurant weer niet. Kwaliteit van het eten is top! Wel wat aan de prijzige kant. Al met al een heerlijke dag gehad!

26. Februar 2026

Geen ligbedden aanwezig

Aangezien de zomer bij hen pas 1 april begint werd dit als excuus gebruikt.
Mensen zijn noodgedwongen op badlakens op de kiezels gaan liggen.
Op een gegeven moment hebben gasten alle stoelen van het terras verwijderd en overal verspreid.
Er werd op het terras trouwens niet bediend, maar tevens kon men bij de bar ook niets bemachtigen.
Om iets te nuttigen werd men verplicht binnen plaats te nemen.

25. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet zoals het hoort te zijn.

Wij komen vaker hier, maar nog nooit was het zo slecht als afgelopen maandag. Het begon al bij aankomst. Een rij die tot buiten reikte. Personeel achter de receptie met stalen gezicht, niets vriendelijk aan. Bij de kluisjes deed ik mijn mobiel in de locker. Ik wou mijn mobiel nog even uitzetten toen ik door een medewerker op mijn schouder werd getikt dat mobiele verboden waren.....ik stond perplex en om mij heen werd schande gesproken van deze actie.
Eenmaal binnen was het druk. Te druk. Alle sauna's waren flink bezet, waardoor je echt moest wachten om überhaupt de sauna's te kunnen betreden. Zwembaden waren fris. Douches waren ook fris, steeds koude straal erdoor. Restaurant hebben we 45 minuten staan wachten om eindelijk te kunnen zitten. Dat terwijl er in het eerste gedeelte allemaal lege "gereserveerde" tafels zagen, maar vervolgens daar de hele middag niemand heeft gezeten! Na eindelijk een tafel te hebben bemachtigd, kon je weer bijna 45 minuten wachten op je eten!
De shampoos en conditioners waren nagenoeg op/leeg.
Wij zijn eerder weggegaan. Bij de receptie kreeg ik de vraag of alles naar wens was. Ik heb toen uitgebreid mijn mening geven. Hierop kreeg ik een zogenaamde kortingsvoucher. Die voucher krijgt iedereen bij vertrek, dus ik voelde mij flink in de maling genomen.
Aan alle revieuws te lezen, lijkt het toch niet moeilijk te zijn om bepaalde punten aan te pakken>
Cursus klantvriendelijk laten volgen
Hygiëne wat aanscherpen
Kwaliteit bieden i.p.v. kwantiteit
Capaciteit van toegang verkleinen.

Doe er wat aan, want dat verdiend deze sauna!

16. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zwembaden nog steeds erg koud

Zwembaden nog steeds erg koud. Je hoort er veel mensen over klagen en ziet nauwelijks mensen in het zwembad. Er worden veel te veel mensen toegelaten voor de capaciteit. Dit resulteert in te drukke sauna's, een rij voor de douches en in het restaurant. En lang wachten tot je bestelling wordt opgenomen. Jammer ook dat er geen mogelijkheid meer is om een gezichtsbehandeling te boeken.

13. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen positieve ervaring bij sauna Weesp…

Vandaag zijn wij een dagje naar Sauna Weesp geweest en wat een enorme teleurstelling was dit. Waar moeten we beginnen?

Bij het inchecken werden we al kortaf en onvriendelijk geholpen. Op onze vragen over waar wat te vinden was, kregen we geïrriteerde en bijna afsnauwende reacties. Het voelde alsof we lastig waren in plaats van welkom.

Het restaurant vonden wij erg ongezellig. Vooral ’s avonds was het er donker en sfeerloos. Daarnaast was het overal veel te druk in de gangen; naar onze mening zijn er simpelweg te veel mensen binnengelaten, wat ten koste gaat van ontspanning.

De lunch was prima, maar als wij een 0,0% biertje bestellen, verwachten wij ook daadwerkelijk een 0,0% biertje en geen 7,2%. Dat dit later op de avond nóg een keer gebeurde, is echt onacceptabel.

Wat wij ook misten, was een fijne, rustige plek om even te zitten en echt te ontspannen. Dat kan hier alleen in het ongezellige restaurant, zonder comfortabele stoelen of relaxbanken. Voor een sauna is dat een groot gemis.

Het uitchecken was vervolgens een drama. Wij begrepen de bon niet en vroegen om uitleg, maar die werd ons simpelweg geweigerd. De medewerkster wilde niets toelichten en bleef nors voor zich uit kijken. Service lijkt hier ver te zoeken.

Wij komen hier absoluut nooit meer terug en raden het ook niemand aan.

Het enige positieve punt: degene die de opgieting en klankschalensessie verzorgde was zeer goed en vriendelijk. Dat was het enige moment waarop wij ons echt welkom voelden.

14. Februar 2026

Goede ervaring

Afgelopen vrijdag was ik in sauna Weesp en werd ik al bij het eerste saunabezoek heel duizelig en beroerd. Dit bleek veroorzaakt te worden door medicatie die ik sinds kort gebruik.
De opvang door de medewerkers van Spa Weesp was fantastisch. De filiaalmanager werd er ook bij betrokken en pakte de situatie zeer professioneel op. Omdat ik niet meer gebruik kon en mocht maken van de sauna bood zij zelfs nieuwe tickets aan, zodat we, als ik weer gestopt ben met de medicatie, opnieuw naar Spa Weesp kunnen. De volgende dag werd ik nog gebeld hoe het met me ging. Kortom zeer zorgvuldig allemaal en ik ben ze daar erg dankbaar voor.

6. Februar 2026

Foto website klopt niet

Vandaag bij spa weesp geweest op de website staat een foto van de hydromassage tafel, deze klopt absoluut niet met hoe die werkelijk is, in werkelijkheid een kamertje met een massagebed en fel licht totaal niet ontspannend zag het er uit daarom niet gedaan. En vond het veeeel te druk, teveel mensen voor zo kleine ruimte. Vloeren waren niet heel schoon.

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De slechtste sauna van allemaal en ik…

De slechtste sauna van allemaal en ik ben er in vele geweest. Enige waar ik er onbevredigend uitkwam. Snotneuzen werken in de bediening die niet naar je omkijken. Gastvrouw die niet weet hoe je te woord te staan. Snap niet dat er nog mensen op afkwamen en duur ook he, gotspe!

6. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sauna's okee, maar slecht eten en gebrek aan relaxruimte

We zijn in december 25 voor het eerst sinds jaren weer naar Weesp gegaan. Het was gemiddeld druk, de sauna's waren prima. Zwembad binnen is prima. Het aparte zwembad buiten is verwarmd (ik dacht vroeger niet) en was echt heerlijk. Bij de stoomcabine was vroeger ook de mogelijkheid om te scrubben. Dat stond daar niet meer, maar nu stond het bij de gewone douches. Beetje vreemde plek.
Wat echt tegenviel was dat de vroegere loungeruimte volledig een restaurant met alleen tafeltjes is geworden. We misten de fijne banken waar je kon relaxen en rustig wat kunt lezen en wat drinken. De relaxruimte boven is ongezellig, met ongemakkelijke een-persoonssofa's vol bobbels en er is geen bediening boven.
Het eten in het restaurant was echt beneden niveau. We vonden het teleurstellend door het ontbreken van een fijne ruimte om tussen de baden te kunnen relaxen en het slechte eten. Voor ons een reden om niet meer terug te komen.

20. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr