SOVA - Sveavägen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Sveavägen 47, 113 59 Stockholm, Stockholms län, SE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi togs emot 11/5 av William på Sveavägen 47 , en mycket trevlig och kunnig person. Lokalen är ganska stor och ganska lugn med harmonisk stämning att man får hem känsla. Utifrån våra intresse har Will... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Orimlig leveranstid - inte alls enligt förväntansbilden de gav oss vid köp för köp av 6 st små handdukar. Vid byte av enbart färg vid uthämtning av produkterna i butiken, var man tvungen att lägga til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Über SOVA - Sveavägen

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1.368 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra personal som vägledde mig till…

Bra personal som vägledde mig till sängval. Bra hemtransport. Trevligt med presentkortet jag fick av mim väninna som köpt säng. Helt nöjd med sängen🙋‍♀️

22. Januar 2025

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för din fina recension Elisabet! Vad härligt att höra att vår personal kunde vägleda dig till rätt säng och att hemtransporten fungerade smidigt. Så roligt att höra att du är helt nöjd med din säng!
Sov gott! Vänligen SOVA

Duktig o trevlig personal

Duktig o trevlig personal! Skön säng 😃

18. Januar 2025

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för din härliga feedback! Vi är glada att du är nöjd med både servicen och sängen. Hoppas du får många goda nätter i din nya säng! Vänligen SOVA

Halvbra

Ja, efter att ha beställt & betalt handpenning så återkom butiken & konstaterade att man inte kunde leverera. Inte jätteimponerande...

4. November 2024

Hej Olof,
vad tråkigt att höra om er upplevelse och det besvär detta har orsakat. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Trevliga och professionella

Jättetrevlig och serviceminded personal. Professionella på ett glatt och öppet sätt. Mycket nöjd.

8. November 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Vad glada vi blir för din recension. Detta ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Proffsigt och trevligt

Hade vart runt på lite olika butiker och prövat sängar. Upplevde att SOVA hade det bästa bemötandet. När jag kom på plats så möttes jag av personal som lotsade mig runt butiken för att pröva olika sängar, men också lät mig vara ifred för att känna och klämma på sängarna, för att sedan komma tillbaka och diskutera.

Leverans av säng gick utmärkt, och kunde till kostnad också få min gamla säng bortforslad. Proffsigt och trevligt bemötande.

7. November 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss. Det är härligt att höra att du kände att du fick den hjälp du behövde när du provade våra sängar, och att leveransen gick smidigt.

Stort tack för att du delar med dig & varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Fantastisk service rakt igenom

Fantastisk service rakt igenom

12. November 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Detta glädjer oss verkligen, så kul att vi kunde hjälpa till! Tack för ditt besök och varmt välkomna åter.

Vänligen SOVA

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fick snabbt tag på en säng vilket var i…

Fick snabbt tag på en säng vilket var i fokus. Gick smidigt att ordna transport. Fick dock fel information gällande betalning med förfallodag en månad tidigare än vad som förespeglades när jag handlade sängen.

16. November 2024

Hej Mari,
Vi är glada att höra att du snabbt fick tag på en säng och att transporten gick smidigt. Vi beklagar att du fick fel information gällande betalningen och förfallodagen. Om allt ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice igen via denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html Vi önskar dig en trevlig dag! Vänligen, SOVA

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Engagerad och kunnig säljare. Bra leverans med bortforsling av den gamla sängen. Smidigt!

15. September 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen, och att allt gick smidigt med bortforslingen. Vi hoppas att du kommer sova gott i din nya säng! Vänligen SOVA

Toppenservice!

William på Sveavägen 47 vägledde mig 4/8 utan att vara påträngande. Jag fick testa de olika sängarna, även prova mig fram bland kuddarna. Kändes förtroendeingivande! Igår 23/9 levererades och monterades Eken-sängen av två starka och trevliga killar. Montering och hopforsling av emballage tog max 10 minuter. Tack SOVA för ett bra jobb! :-) Berit

5. August 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Stort tack för din fantastiska recension, Berit! Vi är glada att höra att William gav dig en så bra vägledning och att du fick prova olika sängar och kuddar. Det är också härligt att höra att leveransen och montering av Eken-sängen gick så smidigt och effektivt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse! Varmt välkommen åter! Vänligen SOVA

Bra service

Bra service

18. August 2024

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försening efter en redan lång…

Försening efter en redan lång leveranstid, känns inte bekvämt.

10. Juli 2024

Hej Claes,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär detta har orsakat. Ibland sker förseningar som ligger utanför vår kontroll. Vi hoppas att din säng kommer snart och fram säkert.
Vänligen SOVA.

Toppenbemötande

Toppenbemötande och expertis på Sveavägen i Stockholm! Supernöjd med sängen och alla tillbehör :) Tack William!

27. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både sängen och tillbehören. William kommer att uppskatta ditt beröm! Välkommen tillbaka!

Bra och professionellt bemötande

Bra och professionellt bemötande. Handfast guidning bland ett stort sortiment av utmärkta produkter

10. Juli 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vårt sortiment och personal. Varmt välkommen åter. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla trevlig och hjälpsam…

Så himla trevlig och hjälpsam personal!!! Butiken på Sveavägen och fick hjälp av Anes!. Vilken stjärna!!!⭐️❤️🫶🏼

20. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Clara,
Tack för ditt positiva omdöme om Anes på vår butik på Sveavägen! Vi ska se till att framföra dina vänliga ord till honom. Ha en fortsatt trevlig dag!

Vänligen SOVA.

Superbra service och bemötande

Superbra service och bemötande! Väldigt angelägna om att lösa mitt behov.
Jag är sjukt nöjd med mitt ärende.

6. Juni 2024

Hej Thomas.

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde lösa ditt behov. Varmt välkommen åter. Vänligen SOVA.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kunniga och trevliga säljare

Kunniga och trevliga säljare. Kunskap och skillnader mellan de olika sängarna förklarades proffsigt.

1. Mai 2024

Hej Jenny
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att våra sängexperter kunde förklara skillnaderna mellan sängarna på ett professionellt sätt. Din feedback uppskattas verkligen.

Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Pådrivande säljare

Jag kunde inte prova sängar i lugn och ro utan blev visad på olika sängar som jag inte tänkt mig och jag upplevde att mitt köp blev pushat på på olika sätt. Jag hade velat provat andra sängar annanstans och tänka i lugn och ro. Nu blev jag med en säng som jag är inte är helt nöjd med.

3. Mai 2024

Antwort von SOVA - Sveavägen

Tack för att ni tog er tid att berätta om er upplevelse. Så ska det naturligtvis inte kännas. En sängprovning är till för att hitta rätt säng just för er och för att man ska känna sig trygg i sin sänginvestering. Vi kommer naturligtvis att framföra detta till berörd butik. Önskar er en fin dag! Vänligen SOVA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr