SOVA - Sankt Eriksgatan Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Sankt Eriksgatan 63, 112 34 Stockholm, Kungsholmen, SE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Säljare var väldigt trevlig & hade ett mycket bra sätt genom hela affären. Hon var noga & förklarade väldigt bra dem olika alternativen utan att styra vårt val. Var också noga med att ge oss den tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min upplevelse var grym och det är allt tack vare den grymma Elias på sankt Eriksgatan. Så professionell, bra på lyssna och trevlig. Efter mycket diskussioner tog Elias mig till den rätta sängen som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Über SOVA - Sankt Eriksgatan

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1.303 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev så nöjd med sängköpet att vi…

Blev så nöjd med sängköpet att vi beställde en bäddmadrass både hem och till svärmor

6. Juni 2026

Hej Fredric,
Vad roligt att höra att ni är nöjda med ert sängköp. Vi uppskattar verkligen er recension och hoppas att både ni och svärmor kommer att sova riktigt gott på era nya bäddmadrasser.

Toppen service

Toppen service. Leveransen tog lång tid dock.

1. Mai 2026

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Tack för din recension Adnan. Vi tar till oss din feedback, vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Otrolig service

Otrolig service och super nöjda med säng samt kudde!!!

21. Mai 2026

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Tack så mycket Emilia för din recension!
Vad roligt att höra att ni är nöjda med både servicen, sängen och kudden. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Comfort helt ok men lite för varmt även…

Comfort helt ok men lite för varmt även det svala sidan (bomull sidan)

28. März 2026

Hej Parvane,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi hjälper gärna till och ger dig tips.

Toppensäng

Toppensäng, mkt nöjd. Men lång leveranstid

6. März 2026

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Hej Åsa, så kul att höra att du är nöjd med sängen. Vi tar till oss dina synpunkter kring leveranstiden. Sov gott!

Bra mottagande

Bra mottagande, kontinuerlig info om leverans, tidsplanen uppfylldes.
Jättenöjd med sängen.

6. März 2026

Hej Lisbeth,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Personalen engagerade sig

Personalen engagerade sig, vilket uppskattas enormt. Tyvärr blev jag ändå inte kund på grund av de långa väntetiderna på en säng -12 veckor.

1. April 2026

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar din feedback och tar med oss dina synpunkter kring leveranstiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt fungerade bra och personalen var…

Allt fungerade bra och personalen var trevlig och den levererade sängen är bekväm. Om jag bara ska nämna en detalj som kunde ha varit bättre med leveransen så hade jag ju valt att den gamla sängen skulle forslas bort, jag hade dock inte väntat mig där att jag skulle behöva skruva av benen på den gamla sängen själv. Det blev lite stressigt och kändes lite onödigt. Men annars allt bra alltså.

28. Februar 2026

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Tack för din recension Tomas.
Vad roligt att höra att allt fungerade bra i stort och att ni är nöjda med både sängen och bemötandet. Vi tar med oss din synpunkt kring bortforslingen. Sov gott!

Fantastisk service!

31. Januar 2026

hej Elin,
Tack för din recension. Önskar dig en fin dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Noll intresse för uppföljning av försenad leverans!

Bra bemötande i butiken fram tills att köpet var klart.
När det senare blev leveransproblem ( pga felbeställning från butikens sida) visade man noll intresse och engagemang. Fick själv lägga timmar på att få min säng levererad efter väldigt lång leveranstid. Inte särskilt snygg skött!

21. Februar 2026

Hej Ulla,
Tack för att du delar med dig. Vi förstår frustrationen över leveransproblemet och att det påverkat helheten. Vi tar till oss din feedback kring hur ärendet hanterades och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveransprocesser.

Engagerad och kunnig personal

Engagerad och kunnig personal, gjorde verkligen allt för att hjälpa till och ge det lilla extra.

21. Februar 2026

Hej Lena,
Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med våra sängexperter och att vi kunde hjälpa till. Det ska vi självklart hälsa vidare till butiken.
Vi önskar dig många härliga nätter i din säng. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra service och de förstod och…

Väldigt bra service och de förstod och mötte mina behov! Köpet blev 10 av 10.

10. Januar 2026

Hej Becca,
Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Underbart och proffesionellt bemötande

Jag blev så vansinnigt väl bemött. Servicen, kunskapen och hela processen från val av säng, till leverans och återkoppling efteråt har varit toppen. Julia och Juni på St Eriksplan kan starkt rekommenderas.

13. September 2025

Hej Anna,
Tack så mycket för din recension.
Det gläder oss att du upplevde ett så bra bemötande och att hela processen fungerade smidigt. Varmt välkommen tillbaka. Vänligen SOVA

Bra bemötande

18. November 2025

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Hej Johan, Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Julia was very helpful and patient

Julia was very helpful and patient. She made the purchase easy and meaningful.

20. November 2025

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Julia! Tack för ditt köp & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

En jätte trevlig säljare

En jätte trevlig säljare. Sova sängar har bra kvalitet. Vi haft en sova säng mer än 12 år och det är fortfarande som nyskick.

7. November 2025

Hej Elin,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med kvaliteten på våra sängar och våra sängexperter. Extra kul är det att höra att er säng från oss hållit så länge och fortfarande känns som ny. Vi önskar er många nätters god sömn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppbetyg till butikspersonal inkl. butikschefen

Toppbetyg till butikspersonal och -chef för goda kundkontakter. Det som kan strula är verkstaden ifall man har ett annorlunda köp med vissa villkor utanför färdig produkt i butiken. Det kan inte butikspersonalen rå för. Men de gjorde ändå sitt bästa för att minska problemen med leveransen till mig som var väldigt beroende av mitt köp med särskild mått. Det är jag väldigt tacksam för!
Hjärta till personalen inkl. butikschefen som stöttade både personal och mig med extra insats och stöd och mycket god kontakt.

11. Oktober 2025

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Stort tack för din recension! Tyvärr är det ju som du säger – ibland uppstår förseningar som ligger utanför vår kontroll. Men vi är glada att butiken kunde hjälpa dig trots utmaningarna, och vi kommer självklart att hälsa vidare din uppskattning till dem. Varmt välkommen tillbaka!

Vänligen, SOVA

Perfekt!

Allt fungerade perfekt från första besöket till att de hör av sig och kollar att vi var nöjda. Speciellt Juni Wallgren och killarna som transporterade och monterade.
Riktigt, riktigt bra!

18. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von SOVA - Sankt Eriksgatan

Tack för din fina recension! Det är härligt att höra att allt fungerade från start till uppföljning. Vi ska absolut hälsa vidare till Juni och teamet som hjälpte med leverans och montering.
Vi önskar er många nätters god sömn.

Vänligen SOVA

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr