SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Marknadsvägen 12, 246 42 Löddeköpinge, Skåne län, SE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättefin butik, känns inte som en outlet utan snyggt och prydligt med bra sortiment av sängar i olika prisklasser. Jag köpte bl a handdukar från Lexington till schysst pris. Trevlig och kunnig se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Extremt trevligt bemötande. Professionell hjälp och rådgivning. Det kändes verkligen som att personalen ville hjälpa till och har varit tillgängliga varje gång vi har försökt nå dem, även på obekväma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bra hjälp första gången vi va där, leveransen av sängen skulle ta 3-6 veckor. Nu går vi in på vecka 10 imorgon och fortfarande ingen säng. Vi har ringt och sängen skulle då vara påväg. Efter några dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig tjej som hjälpte mig, med mina inköp, jag köpte en Underbar Tempur madrass & tempur kudde,som är sååå sköna,sover jätte bra nu.Tack för din hjälpsamhet!

Unternehmensdetails

Über SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1.293 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Berätta mer och tydligare om alla…

Berätta mer och tydligare om alla sängens funktioner och tekniska specifikationer och skillnader mot annan tekniklösning

7. Juli 2026

Hej Rolf,
Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse. Vi tar till oss dina synpunkter. Vi kommer naturligtvis att framföra detta till berörd butik. Önskar dig en fin dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Otroligt lång leveranstid

Otroligt lång leveranstid, och när väl madrassen lämnat ”fabriken”(?), så tog det ytterligare 14 dagar innan den kom till butiken.
För det priset förväntar jag mig bättre service.

2. August 2026

Hej Håkan,
Vi beklagar verkligen förseningen av din madrass och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar, men vi förstår att det påverkar upplevelsen. vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin outlet med bra grejor

Jag köpte bl a handdukar från Lexington till schysst pris.
Trevlig och kunnig service som alltid på SOVA.
Jag är mycket nöjd.

18. Juli 2026

Hej Caroline,
vad roligt att höra, detta ska vi hälsa vidare till butiken. Tack så mycket för din recension och varmt välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick ett mycket bra bemötande och…

Jag fick ett mycket bra bemötande och personalen mycket hjälpsamma och trevliga.

28. Juni 2026

Hej Annika,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bra säng till ett hyfsat pris.

En bra säng till ett hyfsat pris.
Personalen var trevlig och hjälpsam.

26. Juni 2026

Hej Boel,
Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Suverän service

Säljaren gjorde allt för att hitta den optimala sängen åt oss.

4. Juni 2026

Hej Stefan!
Så kul att vi kunde hjälpa till, det ska vi hälsa vidare till butiken. Tack för er recension.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Man kände sig väl till mods när man kom…

Man kände sig väl till mods när man kom in i butiken,o ni var väldigt hjälpsamma fint bemötande

24. April 2026

Hej Irene,
vad roligt att höra och så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Sov gott!

Jättenöjd

Köpte ny säng. Har haft den i 9 månader nu, jättenöjd.

8. August 2025

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Tack snälla för din feedback Katarina,
Vad roligt att höra att du är nöjd efter 9 månader. Vi hoppas att du kommer fortsätta sova skönt framöver
Varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig och kunnig personal i butiken

Trevlig och kunnig personal i butiken.
Leveransen fungerade perfekt.

6. Mai 2026

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Tack för din recension Birgitta! Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik och att leveransen fungerade smidigt. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt funkade som det skulle

Allt funkade som det skulle. Leveransen kom när den skulle och de tog med sig de gamla bäddmadrasserna.
Säljaren var trevlig och gav oss rätt pris.

7. April 2026

Hej Lars,
Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från köp till leverans och att ni är nöjda med er upplevelse hos oss. Vi önskar er många nätter av god sömn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag är nöjd med bemötandet och…

Jag är nöjd med bemötandet och informationen

13. März 2026

Hej Jan,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med upplevelsen i butik. Vi hoppas du får många nätter av god sömn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig försäljare och när jag ändra…

Trevlig försäljare och när jag ändra adress var det inga problem. De kom och satte upp sängen och jag sover gott i den

6. Februar 2026

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Tack för din fina recension Ina! Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt med både adressändringen och leveransen. Underbart också att du sover gott i din nya säng!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig tjej som jag handlade av.

26. August 2025

Hej Britt,

Tack för din fina återkoppling – så roligt att höra att du är nöjd med både madrassen och kudden, och att du sover så bra nu!
Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra bemötande på Sova i…

Väldigt bra bemötande på Sova i Löddeköpinge. I övrigt en säng i väldigt hög klass. Mycket nöjda!

9. August 2025

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Tack så mycket för din fina recension Dardan!
Vi är glada att ni uppskattade servicen i butik och att ni är nöjda med er nya säng. Varmt välkomna tillbaka. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick ett fantastiskt bemötande på Sova…

Fick ett fantastiskt bemötande på Sova i Löddeköpinge🥰Och sover så gott i min nya säng❤️

4. Juli 2025

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Vad glada vi blir för din recension och att du sover gott i din nya säng! Tack för din fina recension - detta ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och hjälpsam säljare…

Mycket trevlig och hjälpsam säljare Niklas Sandgren, jag rekommenderar er till alla jag kännet

20. Mai 2025

Antwort von SOVA - Outlet Löddeköpinge Center Syd

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Detta ska vi hälsa vidare till Niklas. Tack för ert besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr