SOVA - Kungens kurva Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Geometrivägen 1, 141 75 Kungens Kurva, Flemingsberg, SE

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja tycker att ni så dåliga och otydliga med er information som ni lämnar till kunden... Ni måste lära upp er och skärpa er, jag är jätte jätte missnöjd med sova och er personal i kungenskurva...jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick hjälp av Danijela och hela besöket genomsyrades av professionalitet och femstjärnig service, både under samt efter köpet. Danijela var både pedagogisk och lyhörd vilket underlättade enormt vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

All personal jag kommit i kontakt med, både i butiken & i telefon, i Kungens Kurva, har varit mkt trevliga & service-inriktade. Jag köpte en säng som varit ett utställningsex & fick utmärkt hjälp med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd med mitt köp, jag fick hjälp och råd vid beställningen . Personalen var tillmötesgående och hjälpsamma när jag ringde och hade frågor innan jag fick min leverans. Ett stort tack til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Über SOVA - Kungens kurva

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1.264 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mycket bra!

Bra och trevlig service! Tack för allt :)

29. August 2025

Hej Maggie,
Vi är glada att du uppskattade vår service! Tack för din recension. Vi önskar dig många nätters god sömn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig och kunnig säljare ,snabb…

Trevlig och kunnig säljare ,snabb leverans av skönaste tempursängen

14. August 2025

Hej Jannice!
Så roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att leveransen gick smidigt. Hoppas du får många goda nätters sömn i din nya Tempur-säng.
Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra rådgivning av kunnig och trevlig…

Bra rådgivning av kunnig och trevlig personal vi blev supernöjda.

12. August 2025

Hej Claes!
Så roligt att höra att ni fick bra rådgivning och är nöjda med ert köp. Vi önskar er många goda nätters sömn!

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal,vi fick mycket information
och hjälp om dom olika bäddmadrasser!

29. August 2025

Hej Hans!
Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Sov gott! Vänligen SOVA

Kunde vara mer nöjd.

Hade jättebra kontakt med en kvinnlig säljare och vi bestämde att sängen skulle vara "hård/medel". Efter en stund klev det in en manlig säljare i samtalet och tog över... och när jag hade betalat och läser på kvittot ser jag att han hade ändrat till "hård"..

15. Juli 2025

Hej Thommy,
Vi beklagar att det uppstod en misskommunikation. Om du vill ändra något i din beställning, vänligen kontakta vår kundservice via kontaktformuläret: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
eller den kontakt du redan har, så hjälper vi dig vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick jättebra hjälp att hitta vår…

Vi fick jättebra hjälp att hitta vår nästa säng och vilken bra säng det blev, man ångrar att man inte gått hit tidigare utan köpt enklare alternativ tidigare

2. August 2025

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du fick bra hjälp och att du är nöjd med din nya säng. Vi ska självklart hälsa detta vidare till butiken. Vi hoppas att du får många goda nätter i din nya säng.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service!
Har aldrig sovit bättre, så värt varje krona!!

26. August 2025

Hej Saga,
Vad glada vi blir att höra det – så roligt att vi kunde hjälpa till!
Vi hoppas att du fortsätter sova riktigt gott. Stort tack för ert besök och varmt välkomna tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra service och kunnig personal

Jag fick hjälp med ett kolla ut den säng som passade mig bäst. Jag är jättenöjd med sängen jag köpte.

26. August 2025

Hej Nils,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och är nöjd med din nya säng! Det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi hoppas att du får många sköna nätter framöver.

SOVA

Professionell och inkännande

Professionell och saklig hjälp. Lyssnande in mitt behov vilket gjorde utprovningen av sängen till en trevlig upplevelse.

21. August 2025

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Hej Lars, Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och att vi kunde hjälpa dig hitta rätt säng. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många nätters god sömn. Vänligen SOVA

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag var tvungen att köpa en ny tempur…

Jag var tvungen att köpa en ny tempur kudde.
Nöjd med hur jag blev bemött i butiken.

23. Juli 2025

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Hej Anette, Tack för din recension!
Vi är glada att du är nöjd med både kudden och bemötandet i butiken. Sov gott.

Tummen upp

Super bra hjälp

16. August 2025

Hej David,
Så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar er många goda nätters sömn.

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende här. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk:
eller via den kontakt du redan har i butik, så hjälper de dig vidare.

Önskar dig en fin dag!
Vänligen, SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättetrevlig tjej [säljare] som hjälpte…

Jättetrevlig tjej [säljare] som hjälpte mig så att jag fick en säng som passade. Det är den bästa investeringen jag gjort. Supernöjd,tack 😃

16. Juli 2025

Hej Robin,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både servicen och din nya säng. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och kunnig och hjälpsam…

Bra service och kunnig och hjälpsam säljare.

8. August 2025

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Hej Bengt,
Tack för ditt besök och tack för din recension, vad glada vi blir att att allt gick smidigt med leveransen. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Kanonbemötande i butiken!

Vi kände oss väldigt osäkra och okunniga på vilken säng vi skulle köpa. Men blev superbra bemötta av Danijela som guidade oss genom sängdjungeln med olika sängmodeller och typer. Kan verkligen slå ett slag för hennes kunskap och trevliga bemötande i butiken!

2. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Hej Daniel, tack för att ni delar med er av er upplevelse! Detta ska vi hälsa vidare till Danijela! Hoppas ni sover riktigt gott i er nya säng. Vänligen SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bemötandet i butiken samt leveransen…

Bemötandet i butiken samt leveransen var mkt bra.

Strul med betalningen dock. Resurs bank är inte de enklaste att vara kund till

4. Juli 2025

Hej Pierre,

Vad kul att du är nöjd med bemötandet och leveransen. Tråkigt att höra att betalningen via Resurs Bank krånglade – vi tar med oss dina synpunkter.

Hör gärna av dig om du har fler frågor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är mycket besviken på mitt besök i…

Jag är mycket besviken på mitt besök i SOVA-butiken i Kungens Kurva. Personalen var ointresserad och hjälpte inte till trots att butiken var tom på kunder. Jag upplevde att jag blev ignorerad snarare än bemött. När jag väl fick hjälp kändes det stressat och oengagerat – inte alls den service man förväntar sig när man ska göra en stor investering som en säng. Sortimentet såg bra ut, men det spelar ingen roll om bemötandet är så här dåligt. Kommer tyvärr inte tillbaka och kan inte rekommendera den här butiken.

10. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Hej Gattusa, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det såklart inte kännas. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bra hjälp till bra köp

Fick bra hjälp för att kunna göra ett tryggt affär.
Produkterna är av bra kvalité men kostar en hel del, så man vill ha sin tid för att fatta beslutet. Jag kände at personalen accepterade det. Köpte efter några vändningar 2st enkelsängar och är mycket nöjd.

21. Mai 2025

Antwort von SOVA - Kungens kurva

Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr