SOVA - Bromma Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Ulvsundavägen 189, 168 67 Bromma, Bromma, SE

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De två sängar vi köpt från butiken är jättebra. Killarna från speditören som levererade hem och monterade uhop var jättebra. Den första sängen vi köpte var ett demoex från butiken. Den kunde inte leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

När jag ringde efter en kvarlämnad vara blev jag lovad av olika personer att den skulle beställas och hämtas inom en vecka vilket inte stämde. Jag ringde flera gånger under 4 månaders tid och varje g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vii tacka sååååååå mycket personal på Sova butiken i Bromma , när vi kom till butiken kunde inte bestämma vilken säng vilken pris, men fick riktigt professional hjälp . Tackar Vincent Halexander ,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt ärende har pågått under en längre tid i höst 2022 oC fram till den 13 Jan -23 och då vill vi poängtera personalens mycket goda uthållighet för att allt skulle bli så bra som det bara kunde bli ,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Über SOVA - Bromma

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1.274 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Riktigt bra säng

Riktigt bra säng! Mycket vänligt bemötande i butiken!

4. März 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Snabbt

Snabbt, enkelt, höll utlovad leverans och montagetid, trevlig personal😋

12. März 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Tack för ert besök & tack för recensionen! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

personal

Otroligt trevliga och kunnig personal

2. März 2024

Utmärkt

Jag kunde hitta det jag behövde

3. März 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Fantastisk hjälp

Mycket bra och kunnig personal! Fick prova olika alternativ i lugn och ro. Valde en lösning anpassad till oss. Vi behövde snabb leverans och det kunde fixas. Leveransen kom på utsatt tid och vi har fått en säng som vi sover underbart i!

7. Februar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Allt var bra

Allt var bra. Riktigt trevlig, professionell och kompetent säljare. Sedan exakt samma upplevelse av transportbolaget. Rekommenderar varmt

21. Januar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök! Det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra att kunna få ändra madrass när man…

Bra att kunna få ändra madrass när man insett att den var för mjuk. Litet minus att det krävdes flera telefonsamtal med bl.a. butikschefen och att man var tvungen att komma till butiken igen för att provligga. Kändes besvärligt.

26. Januar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Tack för ditt meddelande. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Antwort von SOVA - Bromma

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse så ska det ju inte vara. Vi tar detta vidare internt och ser över vad som kan ha hänt. Du kan alltid nå vår kundservice via https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html. Önskar dig en trevlig dag! Vänligen SOVA

Proffsigt

Proffsigt, punktlig och trevligt.

8. Januar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Tack för ert besök & tack för er recension! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Carl på SOVA i Bromma Blocks gjorde…

Carl på SOVA i Bromma Blocks gjorde mitt sängköp till en härlig upplevelse!
Proffsig,personlig, kunnig och gav mig ett fantastiskt trevligt bemötande

7. Januar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Carl! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra bemötande

Trevliga och tillmötesgående

24. Januar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bra bemötande av kunnig personal

Vi fick bra bemötande av kunnig personal vid våra besök i butiken. Vi är nöjda med leverans och med sängen.

20. November 2023

Rekommenderas!

Bra bemötande, snabb och proffsig hjälp!
Tid att prova, fråga och känna efter.
Exakt det man behöver när man är
vilsen i sängdjungeln!
Tusen tack!
Nu väntar vi på drömsängen med spänning!

8. Januar 2024

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi blev rekommenderad en säng inom vår…

Vi blev rekommenderad en säng inom vår budget men när försäljerskan inser att vi kan betala mer så börjar en märklig och pinsam övertalning att vi ska köpa Carpe diem för 79000kr vilket kändes oproffsigt och drog ner hela köpupplevelsen

7. Januar 2024

Antwort von SOVA - Bromma

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr