SOSHIN Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

26 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb track&trace nr ontvangen. Nu op 17 september nog steeds geen pakketje ontvangen. Wel betaald. Vandaag 17 september aantal maal gebeld, geen gehoor. Ook g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op 23-8-2026 een bestelling geplaatst, zou op 26-8 afgegeven zijn bij PostNL volgens de e-mail, maar bij PostNL is niks afgegeven. Ik bel en mail al twee weken, maar geen respons en nog steed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwsgierig als ik ben deze stay-up besteld. Mijn stoutste verwachting overtroffen. 1. Heerlijke pasvorm. 2. Geweldige kleur 3. Discreet geleverd. Via neutrale verpakking. 4. Ik blijf klant bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bestellen hier regelmatig. Nooit problemen, en ik mag wel over de reacties op de negatieve reviews van soshin/bar. Lekker straight. T valt tegenwoordig niet mee om een klein bedrijfje te zijn. Vaak... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

5. Geschäft für Modeaccessoires
  6. Sexshop
  7. Sexspielzeugladen

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar een fijne basispanty, sexy catsuit of warme thermolegging? BIj SOSHIN vind je online de meest diverse collectie panty's, kousen, leggings en lingerie online! Snel uit eigen voorraad in Nederland bezorgd en vaak met leuke kortingsacties. Al bijna 20 jaar de webshop voor comfortabele en spannende basispanty's, netpanty's, naadpanty's, panty's met open kruisje, thermopanty's, stay ups kousen, jarretelkousen, katoenen leggings, verleidelijke body's, sexy catsuits en bodystockings, overknees, maillot en leuke accessoires zoals oogmaskers, kanten handschoenen en nylon slipjes met én zonder kruisje!

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering.

24. April 2025

Antwort von SOSHIN

Hoi Paul! Thanks voor je review en we zien je graag weer langskomen bij SOSHIN! Groetjes, Bar

17. April 2025

Antwort von SOSHIN

Nou, soms werkt PostNL niet mee hoor, dus het lukt niet altijd, maar we doen bij jou wel extra ons best Tom ;-) Veel plezier weer met je bestelling en see you next time! Groetjes, Sophie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lange wens in vervulling gegaan

Snel, goede korting en mooie panty's. Ik heb er gelijk 4 gekocht want ik wachtte al 10 jaar of zo tot er eindelijk weer ergens bruine naadpanty's te koop waren. Ze zijn mijn favoriet. Dank je wel Soshin. Ik was zo blij als een kind. Ook voor de leuke manier van inpakken. Echt een klein feestje. De hoekjes van de verpakking waren wel een beetje gekreukt en stuk toen ze aan kwamen dus als ik ze had moeten terug sturen waren ze misschien onverkoopbaar geworden. Een extra dik zakje of met kussentjes is veiliger denk ik. Het was voor mij echter geen domper op de pret! Ik kom zeker terug. Succes met groeien ✨

28. Februar 2025

Antwort von SOSHIN

Hi Sharona! Wat een superfijne review en wat goed om te horen, dat je zo tevreden bent! En ik begrijp wat je bedoelt met de hoekjes en goed dat je het zegt, dus dat houden we ook in de gaten, maar tot nog toe kwamen alle artikelen goed uit de enveloppen. En mocht het alsnog beschadigd zijn, dan sturen we kosteloos een nieuw artikel toe in een stalen envelop hoor ;-) Heel veel plezier met je beauties en graag tot ziens bij jouw SOSHIN, Sharona! Groetjes, Sophie

Very nice

Good quality products and the size guide is very good. Super fast delivery and the team responds very quickly to emails. I recommend!!

14. Februar 2025

Snel verzonden prima verpakt

Snel verzonden prima verpakt. Goede prijs.

3. Dezember 2024

Antwort von SOSHIN

Hoi Suzanne! Bedankt voor je review en super om te horen, dat je zo tevreden bent. Tot de volgende keer bij SOSHIN!

Altijd snelle levering
Prima webshop, leveren snel en netjes, de producten zijn goed van kwaliteit

12. November 2024

Antwort von SOSHIN

Kijk, dat horen we graag! Heel erg bedankt voor je review en we zien je graag weer terug bij SOSHIN!

Top service!

Top service!

Een item was niet goed uit de bestelling. Door Soshin gelijk nieuw item opgestuurd. Geen gezeur of gemaar :)

Helemaal top!

3. Juli 2024

Fijne en betrouwbare website

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit voor een kleine prijs. Fijne website. Moet ook erg lachen om de beschrijving van de producten.

30. April 2024

Antwort von SOSHIN

Hoi Marianne! Dank voor de leuke review en goed om te horen, dat je zo tevreden bent én met veel plezier de bijzondere beschrijvingen leest bij de artikelen ;-) Groetjes, Nadine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit legging met snelle en goede service

Helaas heeft mijn legging het begeven. Ik was zo blij met mijn donkerbruine katoenen legging. Ik heb vrij lange benen en de meeste leggings zijn wat aan de korte kant en van een synthetische kwaliteit. Na speurwerk op de site van Soshin gekomen, duidelijke uitleg en foto’s. Bestelling gedaan en een dag later legging ontvangen. Tot mijn verbazing is deze legging nog beter ( zeker gezien de kwaliteit, de prijs en de lengte). Ik ben echt supertevreden met Soshin en ga er zeker meer bestellen.

29. März 2024

Antwort von SOSHIN

Hoi Ineke! Wat super om te horen, dat je de juiste leggings hebt gevonden bij SOSHIN en dat het allemaal goed was uitgelegd. We hebben de Rose leggings alvast vooraan gelegd in de voorraad, dus ze liggen op je te wachten ;-) Groetjes, Nadine

Vijf sterren service

De kousen die ik had besteld zijn prachtig...maar jammer genoeg te groot. Soshin heeft een super goede service gegeven ☆☆☆☆☆ echt vijf sterren!

5. Februar 2024

Ramp o ramp.. gelukkig is er SOSHIN.nl 😅

Ramp o ramp, de Falke kousen die mijn vrouw zo graag draagt kosten tegenwoordig >€30 per paar en dat wil ze er niet meer aan geven. Daarom op zoek gegaan naar een goedkoper alternatief en gelukkig is er Soshin.nl.

Bij deze winkel dus een testorder bestaande uit een waaier aan merken en kleuren besteld. We hebben net het eerste deel netjes op tijd ontvangen en alles is heel vlot verlopen. Onze ervaring met deze online winkel is top daarom ook deze score en korte ondersteunende review. Daarbij ook nog vermelden dat hier niet om gevraagd wordt: deze review werd volledig vrijwillig en zonder enige aanmoediging, uitnodiging of dergelijke geschreven.

Soshin.nl is een hele mooie website die quasi volledig gespecialiseerd is in beenmode met een groot aanbod, competitieve prijzen en eenvoudig bestelproces. In het algemeen is alles heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zoals bij de allerbeste webshops op dit moment.

Je hebt het gevoel dat alles gerund wordt door één (heel dynamisch) persoon die bij eventuele problemen vlot bereikbaar is, veel feedback geeft en bovendien nog een persoonlijk bedankje schrijft..

Waar kom je dat nog tegen tegenwoordig? 😉

En hoewel ik niet zeker ben of dit echt wel zo is, maakt dit finaal niks uit want het voelt wel zo en dát geeft net die persoonlijke kwinkslag die al te vaak ontbreekt bij grote onpersoonlijke shops waar je bestelling nummer 46903405254 bent..

Alleen daarom al kopen wij veel liever bij Soshin dan bij die van een groot modebedrijf. Hier ben je geen nummer en doen ze nog de moeite om je naam op een kaartje te schrijven. 👍

Veel succes, Bar & co. Mijn vrouw test de kousen nog uit & haar favorieten bestellen we dan later in grotere aantallen. Doe zo verder!

7. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontevreden

1x eerder bestelt bij Soshin, wat goed ging, nu helaas zeer ontevreden.
Ik heb een panty bestelt met de black friday korting. Eenmaal bij het aandoen zag ik er een ladder in. Foto’s gestuurd naar klantenservice en een week later kreeg ik bericht dat het een productie fout is en ik mijn geld terug gestort krijg. Ik reageerde dat ik graag een nieuwe opgestuurd wil. Maar Bar reageerde dat dat teveel werk is voor hun dus dat ik geen nieuwe opgestuurd krijg. Ik kan nu dus een nieuwe bestellen, zonder korting plus verzendkosten er bij. Deze ontevredenheid heb ik via de mail aangegeven, erbij gezegd dat ik nu dus niet meer terugkom als klant. Als reactie kreeg ik, “jammer maar een fijne dag.”
Dit is toch geen goede manier van klachten oplossen en klantvriendelijkheid? Of snap ik het nou niet? 🤷‍♀️

9. Dezember 2023

Antwort von SOSHIN

In de categorie 'Kort door de bocht' is jouw reactie wel echt de beste denk ik, Suzanne ;-) Een 'week later' was namelijk 4 dagen na jouw email om 22:15 uur 's avonds, 'teveel werk' was dat het met onze voorraad momenteel lastig in te plannen is in deze drukke periode voor ons (waarop jij nog zo aardig antwoordde met 'dat is toch niet mijn probleem?') en dat jij waarschijnlijk te lang op het nieuwe artikel zou moeten wachten. En 'Jammer maar fijne dag?' De complete zin was: Jammer dat je daardoor niet meer bij ons wilt bestellen, maar ik wens je toch hele fijne dagen toe, Suzanne. Zo klinkt het toch allemaal ineens heel anders he ;-) Groetjes, Bar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en fijn persoonlijk contact

Wat een geweldige online winkel is dit zeg.
Het contact verloopt heel persoonlijk en gemoedelijk. Niet dat dat het belangrijkste is, maar wat een verademing na de chatrobots en andere ellende qua contact.
De service is echt super, ik had 2 panty's retour gestuurd en direct geld terug ontvangen.
Verder is het een hele fijne websites met veel goede tips & tricks waarvan ik er een aantal nog niet kende.
De kwaliteit van de panty's is super en goedkoper dan de high waist panty's, van een duurder merk, die ik normaal altijd kocht en maar afzakten de hele tijd. Ik had 1 paar Giulia Impresso kanten taille panty bij Soshin gekocht en gelijk aan gedaan naar een etentje wat heel laat is geworden, geen enkele keer lopen hijsen en gewoon vergeten dat ik er één aanhad. Kijk daar word ik blij van en heb er gelijk nog 4 besteld en een paar handschoentjes, die ook echt superfijn zijn.
Ik ben blij dat ik bij deze website ben uit gekomen. Voordat ik ging bestellen nog even Truspilot gecheckt, doe ik altijd, want dat is de enige review website waar de online shops niet kunnen manipuleren.
Soshin: tot zover bedankt voor de goede service en toch ook voor de gezellige berichtjes :)

3. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr