Sole D' Italia - Italiensk Restaurant Bewertungen 119

TrustScore 3 von 5

2,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er helt i chok. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Mig og min kæreste var på date her på valentinsdag. Da vi satte os ned sad vi skulder til skulder med 4 andre borde. Der var så klemt at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Il miglior ristorante italiano nella piazza piu bella di copenaghen in cui siamo capitati io e mio marito Cucina unicamente italiana La carbonara era super ogni piatto decorato con passione sapor... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig oplevelse. Sad på 1. Sal hvor der var alt for koldt. Bestilte flag på bordet, men var der ikke. Blev tilbudt tæpper, men der kom kun et, vi var 3. Alt for langsom betjening…. Ventede... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Über Sole D' Italia - Italiensk Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På et idyllisk hjørne af Gråbrødre torv, finder du Københavns svar på en Italiensk Restaurant. Kom ind og smag på italienske specialiteter, drik et glas mousserende vin med stemningen af et summende København omkring dig. Find mere information her: Italiensk Restaurant København

Kontaktinformationen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Jeg er helt i chok

Jeg er helt i chok.
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Mig og min kæreste var på date her på valentinsdag. Da vi satte os ned sad vi skulder til skulder med 4 andre borde. Der var så klemt at tjeneren ikke kunne komme til vores bord, så vi mådte selv skænke vores mad og drikke fra tjenerens fad. Der var koldt og mørkt og klaustrofobisk. Alle omkring is fik tager deres ordrer udover os på trods af at vi var de første der blev sat ned. Efter vi havde siddet i omkring 20 minutter bliver vores ordrer endelig taget. Vi bestiller foccacia som appetizer og 20 minutter efter kommer vores "foccacia" som bare er en pizzabund med salt på. Vores drikkevare kommer 10 minutter senere og alle omkring os er færdige og gået. Vores mad er stadig ikke kommet. Vi når faktisk at sidde skulder mod skulder med 3 forskellige kærestepar. Det føltes som at være med i noget speeddating. Vi var vidne til flere kunder der forlod resturanten utilfred og sultne fordi deres mad aldrig dukkede op. Efter 2 lange timer kommer vores mad. Desværre kommer det ikke sammen. Først kommer min pizza og 5 minutter efter, min kærestes lunkne pastaret. Vores drikkevare var for længst tømt da maden kom. Det var en tør omgang. Jeg er ligeglad med hvor travlt resturanten har haft det på valentinsdag. Det her fuldstændig uacceptabelt. Jeg har aldrig følt mig så utilpas og utilfreds på trods af at det hele til sammen kostede mig omkring 800kr
Please aldrig lad dette sted tage r***n på dig som den har på mig

14. Februar 2026

Rigtig dårlig oplevelse

Alt for langsom betjening…. Ventede alt for længe på forret og drikkevarer. Pizza var kold ved servering….
Toiletter snusket og meget kolde
Uværdig oplevelse

31. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse fik en…

Virkelig dårlig oplevelse fik en tallerken med spagetti og noget ostesovs nogle stk bacon intet andet ikke så meget som et blad intet gjort ud af det, smagsløst har kostet 5kr og lave og måtte betale 179kr. Kommer aldrig igen så snydt

18. August 2025

Kold og smagløs mad

Kold og smagløs mad, og meget små portioner.
Når man bestiller et glas vin, får man det absolut dyreste de har uden at de spørger. Uforskammet.

21. Juni 2025

Ikke anbefalinger værdig

Ganske ok vin, pasta med skaldyr mega ringe, min ven fik serveret forkert ret, og måtte betale fuld pris på trods af fejlen.
Personsket forstod ofte ikke hvad vi sagde, på trods af at samtalen foregik på engelsk, så vi måtte ofte gentage. 👎

10. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende

Sole d'Italia byder på en autentisk italiensk madoplevelse med lækre pizzaer, frisklavet pasta og råvarer af høj kvalitet. Atmosfæren er hyggelig og indbydende, og personalet er både venlige og opmærksomme. Deres passion for det italienske køkken skinner tydeligt igennem, hvilket gør hvert besøg til en fornøjelse. Perfekt til en hyggelig aften med venner eller som et romantisk spisested. Jeg kan varmt anbefale Sole d'Italia til enhver, der sætter pris på ægte italiensk mad.

22. Oktober 2024

A shocking experience

A shocking experience! The place is a tourist trap, the food is average, the service is slow, but worst of all the owner is incredibly rude and even started shouting and crying at me at one point!

28. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var en gruppe på 27 personer som…

Vi var en gruppe på 27 personer som hadde forhåndsbestilt mat. Når vi satte oss ble drikke bestilt. Fra vi satte oss til alle hadde fått drikke så gikk det 50 minutter! Så ventet vi på mat. Igjen, maten var forhåndsbestilt, så den burde vært klar omtrent når vi kom. Etter å ha ventet 1,5 time purret vi. Fikk da beskjed om at det skulle ta 10-15 minutter. Etter å ha ventet 25 minutter til purret vi igjen. Fikk da beskjed om at det var 10 minutter til. Sjefen Fikk da beskjed om at vi går om 5 minutter. Da begynte det å skje ting. 4,5 minutt senere kom første rett ut. Innen alle hadde fått mat så hadde de siste ventet i over 2,5 timer på FORHÅNDSBESTILT mat. Rett og slett elendig håndtert. Maten var heller ikke verdt ventetiden. Helt ok, men ikke noe mer. De ansatte var hyggelige da, og atmosfæren var god.

15. Juni 2024

Lang tid og kold mad

Vi sad og ventede på vores mad i 1,5 time blandt andet en såkaldt lasagne jeg skriver såkaldt fordi det lignet mere en suppe end en lagsagne og det var også kold men der var smag i pizzaen så derfor var det ikke det værste men d

2. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En otroligt dålig italienska…

En otroligt dålig italienska restaurangen.
Var där ett sällskap och beställde 4 pizzor.
Två fick åka tillbaka till köket för dom kom in inte färdig bakade.
Alla pizzorna var degiga och smaklösa.
Välj ett annat ställe att äta på detta är en tourist trap.

4. Mai 2024

Skuffende dyr oplevelse.

Vi ankommer til restauranten uden at have bestilt og bliver anvist et bord. Restauranten virker hyggelig og med smilende og imødekommende personale.

Vi bestilte en forret italiensk bruschetta. Dette var en ærgerlig start, da brødet var så hårdt at jeg som 35 årig håndværker ikke har mødt lignende selv gennem utallige italienske pizzariaer i Københavns området. Hvis man havde et svagt tandsæt var man kommet til kort. 89,-

Hovedretten bestilte vi lammekrone og oksemørbrad.
Min Frue fik sin ret først, der var 4 kolde kartofler og 3 stk udskåret stykker lammekrone som heldigvis var varm. Vi gjorde dem opmærksomme på de kolde kartofler og fik nogle nye. Men mængden af mad sølle for en hovedret (garniture). 299,-

Da hun var færdig med sin hovedret kom min med forsinkelse på 25min, så vi endte med at spise forskudt af hinanden.
Mørbraden var fin dog rå i midten, men jeg var jo heller ikke blevet spurgt om hvordan mit kød skulle tilberedes, der var dog rigeligt af garniture, både squash, aubergine og kartofler med sauce. 299,-

Inkl 2 stk drikkevarer. 110,-

Alt i alt var dette ikke 797 kr værd.

12. April 2024

Kold mad -

Bestilte 2x kalvefilet med årstidens grønsager. Blev serveret forbløffende hurtigt, hvilket indikerer at alt var tilberedt på for forhånd. Desværre var maden på trods af den hurtige servering kun smålunken. Samme oplevelse ved nabobordet så ikke helt tilfældigt. Den søde servitrice ville kompensere de berørte med en gratis dessert, men magtede besynderligt nok kun at servere til 3 ud af 4 gæster ? - så nej vi kommer ikke igen.

9. März 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr