Billigt og fint. Jeg købte 2 sjove brillesnore, 10 kr. stykket - fragten kostede mere. De kom hurtigt og var faktisk pænere end forventet til en tier.
Dårligste kvalitet - men fantastisk god kundeservice, som rettede op på oplevelsen. Har netop købt 5 billige læsebriller. Kun 189 kr + porto og hurtig levering ..... MEN den dårligste kvalitet vi... Mehr ansehen
De modtagne 2 sæt briller er der kun i et mindre felt hvor styrken er til stede. Efter jeg skrev denne anmeldelse, har solbriller4you meldt tilbage og tjekket min konstatering, og givet mig ret i... Mehr ansehen
Lynhurtig levering. Fornuftige priser. Kvaliteten virker ok (det er svært at vurdere om de er bedre eller dårligere end de solbriller man kan købe allevegne, men børnebrillerne med bløde stænger er... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
SOLBRILLER & LÆSEBRILLER TIL ALLE Hos Solbriller4you bestræber vi os altid på at have et bredt og varieret udvalg inden for billige kvalitetssolbriller. Nemt, overskueligt, hurtig levering og lave priser er nøgleordene. Her finder du solbriller til enhver smag og i alle typer og former.
Svejsegangen 6 A, 2690, Klarslunde, Dänemark
- 50585418
- info@solbriller4you.dk
- www.solbriller4you.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Billigt og fint.
Billigt og fint.
Fin brille til mit barnebarn
Solbriller4you har nogle gode produkter…
Solbriller4you har nogle gode produkter og hurtig levering, men der er plads til forbedring i servicen.
Super tilfreds - flotte solbriller 😎
Super tilfreds - jeg købte nogle sorte børnesolbriller med rød kant - de er virkelig flotte 👌 sidder godt og hurtig levering.

Antwort von Solbriller4you
fuldt ud tilfreds med de solbriller jeg…
fuldt ud tilfreds med de solbriller jeg har købt
Ikke en finger at sætte på noget!
Lynhurtig levering.
Lynhurtig levering.
Fornuftige priser.
Kvaliteten virker ok (det er svært at vurdere om de er bedre eller dårligere end de solbriller man kan købe allevegne, men børnebrillerne med bløde stænger er geniale, da de ikke knækker stængerne af så let.
Fine solbriller til prisen
Jeg købte solbriller til mine børn. De er fine til prisen. Og når børnene glemmer dem et eller andet sted, vil jeg ikke ærgre mig men bare bestille nogle nye. Super hurtigt pakket og leveret.
Ingen problemer kom som lovet!
Ingen forbehold
10 stjerner
Handler kun læsebriller der.. der er som eneste sted jeg kender - med mål på brillerne så jeg lige kan bestille dem som passer mig.. Prisen er helt i top (eller bund)..
Handler der helt sikkert igen..
Smarte læsebriller til en god pris