Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.
Fabriksvej 8, 8881, Thorsø, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi oplevede god og saglige information uden at oversælge produktet. Vi fik hurtig levering på trods af advarsler om det modsatte. Leveringen indeholdt alle nødvendige materialer til vores opsætning. Produktet svarer til forventningerne og arbejder nu - uden energitilførsel - med ventilation og luftforbedring af vores værksted/redskabsrum og det mærkes.

Antwort von SolarVenti A/S
Jeg ringede til SolarVenti angående en luftsolfanger til mit kolonihavehus.
Jeg fortalte at der er fugt og dårlig luft/lugt i huset og at jeg ønskede lidt varme til huset om vinteren.
De anbefalede en SV14 og de anbefalede en montør i Herlev.
Ringede til montøren og forklarede ham mine ønsker og han anbefalede også SV14.
Montøren fik monteret sv14 på mit kolonihavehus og fortalte hvordan anlægget skulle kører og hvilke udluftningskanaler i huset som skulle stå åbne.
Jeg har gjort hvad der blev sagt.
Her til vinter har der kun været 4 dage med meget lidt sol. Kun 2 af de 4 dage kørte blæseren i 30 min.
Her er stadigvæk fugt, dårlig tung luft og har intet sparet på varmen.
Så har spildt mine penge på et apparater som ikke opfyldte ønskerne.

Antwort von SolarVenti A/S
På trods af leveringsproblemer og massiv efterspørgsel blev solfangeren leveret som lovet.

Antwort von SolarVenti A/S
Nemt at bestille og pengene bliver ikke trukket før varen sendes, men leveringstiden er noget længere end der står ved bestillingen, der stod 1 til 2 ugers leveringstid men der gik 5 uger - uden info om længere leveringstid end lovet.

Antwort von SolarVenti A/S
God kunde service, behagelige at snakke med. Er altid villige til at hjælpe en hvis man har spørgsmål, eller vil købe tillægs produkter. Hurtig levering af den bestilte Solarventi garage. Kan klart anbefale dette sted at handle.

Ude temperatur 1 grad
Sol på himlen og på Solarventi sender 20 grader varm luft ind i huset.😄😄

Antwort von SolarVenti A/S
Vi købte en SV7 solcelle-blæser til vores sommerhus på 52 m2, og blæseren er beregnet på bygninger op til 50 m2, så den er en lille smule underdimensioneret.
For at teste effekten af blæseren satte vi temperaturloggere til at logge temperaturen ude og inde hver halve time i en måned (slut-oktober til slut-november). Det var en meget skyet periode, og vi så aldrig at indetemperaturen blev mere end fire grader varmere end den gennemsnitlige udetemperatur, så blæseren kan i vores tilfælde absolut ikke varme hytten op til brugstemperatur på egen hånd. Den kan sandsynligvis levere meget mere varme på lange solskinsrige dage, men sådan nogle dage er der kun om sommeren, og det er ikke der vi har brug for opvarmning.
Så om efteråret og vinteren med korte overskyede dage skal man ikke forvente den store varmeeffekt, ud over at holde hytten frostfri. Den har til gengæld hele tiden været god til at ventilere så hytten ikke lugter indelukket når vi ankommer.

Antwort von SolarVenti A/S
Alt var nemt og sætte op i sommerhuset og det virker rigtig fint.

Antwort von SolarVenti A/S
Efter mere end 15 gode år med min SolarVenti fik jeg brug for hjælp. De medarbejdere, jeg mødte, optrådte hver især venligt, hjælpsomt, imødekommende og ikke mindst fagligt dygtigt.
Fantastisk at man efter så mange år bliver behandlet på den måde.

Antwort von SolarVenti A/S
Super tilfreds. Fra første kontakt til afslutning på opgaven, helt professionelt. Arbejdet udført til ug. Kan varmt anbefale dem.

Antwort von SolarVenti A/S
god betjening fra jer. Super service fra Outrup da jeg havde fået et defekt emne.Kom personlig med nye dele så jeg kunne færdiggøre opsætningen. Kan kun anbefale firmaet. Mvh.B.Schmidt

Antwort von SolarVenti A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.