Bra upplägg på hemsidan. Tydlig information om produkterna och de flesta har styrkan (snus) angivet redan på bilden, så att man slipper klicka in och leta efter den. Mycket bra! 👍🏼 Enkelt att bestä... Mehr ansehen
Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar. Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans. Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal... Mehr ansehen
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Schweden
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bra pris, service och blir man överraskad med lite godis blir man en nöjd kund!

Antwort von Snusfabriken
Snabbt smidigt enkelt bra priser bra utbud handlat här i åratal och kommer för evigt fortsätta med det. Också väldigt kul det finns Youtube Facebook o liknande med snusfabriken man kan prata med fler snus fanatiker. Kund vård är något dessa vet och sköter galant om man säger så. 10 av 10 keep it up.

Antwort von Snusfabriken
Bra produkter, snabb leverans och liten överraskning i lådan som ju såklart är uppskattad. Helnöjd!

Antwort von Snusfabriken
Har handlat från Snusfabriken under många år och det har alltid fungerat klockrent.
Håkan Thorn
Holsbybrunn

Antwort von Snusfabriken
Det gick snabbt och smidigt att beställa.

Antwort von Snusfabriken
Lätt och begriplig hemsida. Lätt att beställa ifrån

Antwort von Snusfabriken
Snabb och smidigt att handla. Det hade varit bra om ni kunde minska för många "Klarna" inblandat val vid kassan. Jag önskar inte betala med kredit alls. Det de får 3 av 5 är att det finns dold avgift "små-order" avgift på 38kr vilket i praktiken är att man betalar frakten men på frakt rutan står det "gratisleverans".

Antwort von Snusfabriken
Det var problem med betalningen efter 4 försöket gick det igenom, annars är jag nöjd

Antwort von Snusfabriken
Nu har ni lyckas krångla till det ordentligt, skall se efter en smidigare leverantör / Erik

Antwort von Snusfabriken
Enkelt att beställa och betala och snabb leverans. Jag fick problem vid ett tillfälle, men med snabb och bra kommunikation med kundtjänst, löste det sig utan problem.

Antwort von Snusfabriken
Bra produkter och billigt men lång leveranstid. Har beställt flera ggr. irad nu och det tar över 1 vecka att få hem varorna man beställt. Annars hade det varit 5 *****