Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min kæreste købte en snorban snorkeskinne fordi jeg snorker meget. Vi prøvede at tilpasse den 3 gange uden at den kom til at sidde ordentlig. Jeg tænkte at det måske bare var os, der var nogle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snorban anti-snorke skinne virker! Jeg har prøvet ALT tænkeligt i forhold til at mindske min snorken uden resultat. Men denne fantastiske skinne har givet mig min nattesøvn tilbage og jeg sover ef... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SnorBan DK ApS har siden 2008 hjulpet snorkere til en bedre søvn. Godkendt af e-handelsfonden siden 2011. Vi tilbyder klinisk dokumenterede løsninger mod snorken til overkommelige priser. Vi brænder for at hjælpe vores kunder bedst muligt, og vi sætter en ære i at have glade kunder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

2,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Snorban snorkeskinne

Snorban snorkeskinnen har ikke fjernet min snorken og vågner om morgenen med ondt i de forreste tænder pga. skinnen. Har fulgt guiden, men det har ikke hjulpet. Endvidere har jeg været hos min tandlæge, som alvorligt frarådede mig mod at bruge SnorBan skinnen.
Har også skrevet en anmeldelse på deres hjemmeside, men det virker til, at de kun accepterer positive anmeldelser, hvilket gør succesraten af snorkeskinnen misvisende.
Det er også værd at bemærke, at de har ændret deres betingelser for Snorban snorkeskinnen, så man nu skal sende den tilbage for at få pengene igen. Modsat tidligere, hvor et billede af skinnen klippet over var nok. Men de har ikke vedlagt en returseddel, så man skal selv betale for fragten.

8. September 2023

Hej Mattias,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for din feedback og beklager de udfordringer, du har oplevet med Snorban snorkeskinnen. Vi tager alle tilbagemeldinger alvorligt og arbejder kontinuerligt på at forbedre vores produkter og kundeservice.

Vi forstår, at alle har individuelle behov, og snorkeskinnen vil muligvis ikke virke for alle. SnorBan har været på markedet siden 1996 og er et velafprøvet og dokumenteret produkt. Vi beklager, at skinnen ikke har fungeret for dig som forventet. Når nogen oplever ubehag ved brug af skinnen, er det vigtigt for os at vide det, så vi kan rådgive om korrekt brug og justeringer. Dette kan ofte afhjælpe problemet.

Jeg kan ikke finde tidligere korrespondance med dig i vores system, men jeg har netop sendt dig en e-mail for at sikre en gnidningsfri returnering af produktet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet havde minus effektminus effekt

Produktet havde minus effekt. Penge lige ud af vinduet. Ingen penge tilbage fra firmaet desværre,

27. März 2023

Hej Jeannette,

Jeg beklager, at du ikke har fået succes med det købte produkt.

Vi tilbyder en pengene tilbage garanti på SnorBan snorkeskinne, med mulighed for at afprøve produktet i 30 dage. Denne garanti gælder udelukkende SnorBan snorkeskinne, som oplyst i vores handelsbetingelser og vilkår for garantien.

For andre produkter gælder den normale 14 dages fortrydelsesret, som når du handler i enhver anden webshop. Derfor kan jeg desværre ikke tilbyde at tage Snooze næseudvider tilbage.

Jeg beklager, at næseudvideren ikke har afhjulpet din snorken, og håber du finder en anden løsning på problemet. Du ønskes en god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig fin service - og hurtig respons!

Klokkede i det da jeg skulle tilpasse skinnen, og jeg kontaktede Kristian fra Snorban pr. mail. Mindre end en time efter fik jeg svar, at han ville sende en ny uden beregning. I tillæg flere gode råd mht. tilpasning. En super positiv oplevelse, og der mangler sgu en stjerne i bedømmelsen...
Skinnen har desværre ikke haft den store effekt på min snorken; jeg snorker lystigt videre med skinne og næseudvider. Dette på baggrund af en. uges test, så jeg ender nok med at kapitulere, men det rokker ikke ved den meget fine behandling og den gode service, jeg har fået af Kristian fra Snorban!!

4. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snorban anti-snorke skinne virker!

Snorban anti-snorke skinne virker!
Men denne fantastiske skinne har givet mig min nattesøvn tilbage og jeg sover efter sigende helt lydløst nu.
Jeg er fuldt ud tilfreds!

31. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft den i et år

Jeg har haft den i et år. Det er tortyr at sove med den skinde. Munden savler og kæberne gør ont efter en nat.

22. August 2022

Hej Rickard,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring. Jeg er ked af at høre, at du har været igennem den ubehagelige oplevelse.

For nogle få kan der opleves en mindre ømhed fra kæben i starten af behandlingen, hvilket bør forsvinde umiddelbart efter udtagning af SnorBan. Problemet kan skyldes, at du ikke har fået tilpasset mundstykket optimalt, hvilket kan give et skævt tryk og resultere i ømhed fra kæbeleddet. Det vil ofte kunne afhjælpes ved at omforme mundstykket eller tilpasse et nyt. Hvis det ikke afhjælper problemet, så bør du indstille brugen af SnorBan, da den ikke bør forårsage smerter fra kæbeleddet.

Vi ønsker vores kunder det bedste, og tilbyder desuden en 30 dages pengene tilbage garanti, hvis man ikke får succes med SnorBan. Jeg har kontaktet dig på mail, så vi kan finde en god løsning i fællesskab.

Jeg følte mig snyt

Jeg var mega spændt på at komme af med ørepropperne, da jeg modtog det meget lovende snorkfrie bøjle lignende produkt. Men bøjlen blev aldrig brugt, fordi den var for lille til min mands mund ;(
Og så var det oven i købet super dyrt, for et så enkelt materiale. Godt jeg fik pengene tilbage.

2. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snorkeskinnen har gjort en kæmpe forskel for mig

Efter at min snorken har taget til gennem en årrække var det efterhånden ved at være en udfordring for mine omgivelser….. Jeg er 50 år og normalvægtig (så’en da).

Jeg var skeptisk men desperate, så jeg valgte at prøve snorkeskinnen fra Snorban. DEN VIRKER BARE!!!! Nu har jeg haft den over et år (er på min 2. Skinne) og den gør en KÆMPE forskel. Den tager næsten al min snorken - og hvis jeg har glemt at tage den i bliver jeg straks gjort opmærksom på den.
Jeg har haft den med ned til tandlægen som ikke havde nogle indvendinger imod den.

Så jeg kan kun anbefale at prøve den!!!
Den kræver lidt tilvænning - men man vænner sig hurtigt til den og så bliver det bare vane at have den i munden når du sover.

20. Januar 2022

Godt produkt mod snorken

Et rigtig godt produkt, som faktisk virker mod snorken. Det kræver lidt tilvænning, så giv det lige en ordentlig chance, fx en uges tid. Det tror jeg ikke, du vil fortryde.

17. Januar 2022

Snorban - device against snoring

I did not find that Snorban could help me. It says that it fits all mouth but I have a small mouth and the piece was too far into my mouth, hurting my gums at the back. I still tried but it was far too uncomfortable and made me produce much saliva and I did not managed to sleep with the Snorban device.

29. Dezember 2021

Virker desværre ikke her

Virker desværre ikke her.
Købte en snorkeskinne til min mand, men hver morgen er han vågnet med kraftige smerter i tænder og kæbe.
Vi har prøvet at indstille den 3 gange, men desværre uden nogen forskel.
Så penge ud af vinduet herfra.

3. April 2021

Hej,

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Jeg er ked af at høre, at SnorBan ikke virker for din mand. For nogle vil der kunne opleves forbigående gener fra kæbe og tænder i starten af behandlingen, hvilket ofte kan afhjælpes ved at omforme mundstykket.

Din mand skal naturligvis ikke betale for et produkt, som han ikke kan bruge, og er velkommen til at udnytte pengene tilbage garantien. Hvis du blot tager fat i vores kundeservice, så hjælper vi dig videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt fantastisk opdagelse.

En helt fantastisk opdagelse.. Jeg har prøvet virkelig meget, men intet kunne åbenbart stoppe min snorken - indtil jeg tilfældigt fandt SnorBan og valgte at købe en. Lige så snart jeg fik SnorBan holdt jeg op med at snorke. Den var nem at passe til og jeg havde ingen problemer med at vende mig til at sove med den. Den skal dog være ude af munden lidt tid inden tandstillingen føles rigtigt at spise med.. HURRA for SnorBan.
Tusind tak for det.

5. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i top - tager fortrydelsesret seriøst

En rigtig god oplevelse at handle hos SnorBan. Prøvede mig med skinnen, som desværre ikke virkede efter hensigten. Efter en hurtig email korrespondance samt en opfordring til tilsending af dokumentation på at skinnen bliver klippet (billede og fair nok i mine øjne) blev pengene refunderet minus administrationsgebyr på 75kr på min konto.

Jeg fortryder intet og håber at denne løsning hjælper andre med snorken om natten :-P

4. Juni 2020

Har hjulpet mig vedr

Har hjulpet mig vedr. snorken og mund tørhed.
Jeg er mere frisk om morgenen når jeg sover med Snorban.
Giver en bedre og dybere søvn, hvis man får den rigtigt tilpasset..
Har købt 3 stk. så jeg løbende kan tilpasse. ;-)

28. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den har taget en hel del af min snorken…

Den har taget en hel del af min snorken men den klemmer desværre alt for meget på mine tænder så en af mine forreste tænder er blevet løs..er på det kraftigste blevet advaret af min tandlæge om at bruge den..og det dur sgu heller ikke hvis tænderne bli'r så løse så de kan falde ud 🙄

26. September 2019

Hej Susie,

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse til os på Trustpilot. Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse ved brug af SnorBan.

Vi tager alt feedback meget seriøst, og det ærgrer mig, at du ikke har taget kontakt til os før, så vi kunne have rådgivet dig undervejs i behandlingen. For nogle vil der kunne være forbigående gener i starten af behandlingen, hvilket ofte kan afhjælpes ved at omforme mundstykket.

Du skal naturligvis ikke betale for et produkt, som du ikke kan bruge, og er velkommen til at udnytte pengene tilbage garantien. Hvis du blot tager fat i vores kundeservice, så hjælper vi dig videre.

Tlf. 50564212

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr