Smil Med Østergaard Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk personale, høj faglighed og smittende godt humør. Det føles trygt fra start til slut, og meget professionelt med et glimt i øjet. Mine varmeste anbefalinger. Ole Knudsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I de seneste 16 år har jeg været behandlet af Martin Quist Olesen, og jeg vil komme til at savne ham, når han trækker sig tilbage for at dyrke sin hobby -badminton - som han er utrolig god til - sene... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Zahnarzt
  4. Kinderzahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

Hervorragend

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service.

Super service.
Fin oplevelse i dejlige lokaler.

10. Juli 2023

Hej Anders,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Hurtig betjening så ok

10. Juli 2023

Hej Kaj,

Mange tak for din anmeldelse. Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Dygtig tandlæge

7. Juli 2023

Hej Richo,

Tandrensning

Der var gået lidt ekstra tid idet jeg ville vente på Line.

6. Juli 2023

Hej Per,

Mange tak for for de 5 stjerner. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Min bedste tandlæge martin

6. Juli 2023

Hej Jette,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er glad for Martin.

God og professionel behandling

God og professionel behandling. Fik efterfølgende god vejledning af behandleren

4. Juli 2023

Hej Karen,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gode til at håndtere tandlæge…

De er så gode til at håndtere tandlæge skræk. Rigtig god behandling

30. Juni 2023

Hej Janni,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Dejlig roligt

Dejlig sød personale

22. Juni 2023

Hej Per,

Kom ind til tiden

Kom ind til tiden. Fin behandling, venlig afsked efter behandling. Samme efter betaling.

16. Juni 2023

Hej Mona,

Mange tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Meget venlig personale

Meget venlig personale. Bliver modtaget med hilse.
God begrundelse for behandlingen og det videre forløb.

16. Juni 2023

Hej Lone,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået lavet plastfyldning…

Jeg har i dag fået lavet plastfyldning 2 flader Pris 1565.- god behandling af Martin.
Det er resultatet af at få lavet tandrodsrensning for tandsten den 1-6 hvor tandplejeren knækkede et stykke af tanden. og Martin måtte ikke lave det uden beregning.
så følgeskaderne ved tandrensning er mere kostbart en tandrensning.
Jeg overvejer at stoppe ved Smil med Østergaard samme tid som Martin.

14. Juni 2023

Hej Lars,

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Plastfyldninger kan ikke knække under en tandrensning, medmindre de i forvejen sidder løs.
Vi vil selvfølgelig gerne tage et kig på din sag, så vi kan komme bedst muligt videre. Vil du ringe til os på telefon +45 22 61 21 45.

Virkelig forstående😊

14. Juni 2023

Hej Camilla,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os.

Godt behandling

Det var god oplevelse, personale er meget venlige og jeg har fået en god behandling.

13. Juni 2023

Hej Yudis,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været ved en længere meget…

Jeg har været ved en længere meget omfattende behandling hos Annica. Hun er desværre ikke på listen så vil gerne give min store tak til hende her. Rigtig professionel, sød, rar og imødekommende. Tager sig god tid til at snakke om behandlingen og hvad der skal ske. Med humor også. Sød og rar assistent også! Derudover er receptionisten også rigtig sød, rar og meget imødekommende! Er virkelig glad for at gå til tandlæge hos smil med østergaard i Skive. Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det!

13. Juni 2023

Hej Mads,

Tusind tak for den fine anmeldelse. De fine ord går selvfølgelig videre til Annica og Rikke (vores receptionist). Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

1. undersøgelse i klinikken

Ingen ventetid 👏
Grundig undersøgelse og med god forklaring 💪🏻
Også god oplevelse i receptionen 👍🏻

Mvh. Lene A. Kristensen, Glyngøre

12. Juni 2023

Hej Lene,

Smil med Østergaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr