Smil Med Østergaard Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk personale, høj faglighed og smittende godt humør. Det føles trygt fra start til slut, og meget professionelt med et glimt i øjet. Mine varmeste anbefalinger. Ole Knudsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Zahnarzt
  4. Kinderzahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

Hervorragend

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har stor tillid til Jeppes arbejde

Jeg har stor tillid til Jeppes arbejde, han er grundig, informerende og har en rolig og behagelig fremtoning.

Hej Susanne,

Mange tak for de 5 stjerner, vi sørger selvfølgelig at de fine ord går videre til Jeppe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og god behandling og god forklaring…

Fin og god behandling og god forklaring på hva der skulle laves

4. Mai 2023

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

God behandling samt forklaringer

Meget venlig og alt bliver forklaret på et forståeligt måde :0)

3. Mai 2023

Hej Franka,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Faglig stolthed

Faglig stolthed, ærlighed overfor klienterne, venlige og serviceminded personale. De er super gode til at tage hensyn til tandlæge skræk eller andre ting man ik kan lide. De er super gode til at rykke rundt i deres kalender til en evt akut tid.

2. Mai 2023

Hej Jeanette,

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Dygtige og professionelle

Dygtige og professionelle. Fik hurtig en tid ved akut hjælp. Altid god kundeservice.

Hej Lene,

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Det hele ......

1. Mai 2023

Hej Brita,

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et dejligt besøg med god service og…

Et dejligt besøg med god service og dejlig venligt personale som altid byder en velkommen

27. April 2023

Hej Ove,

Kom ind til tiden

Kom ind til tiden. Undersøgelsen foregik i et roligt og behageligt tempo og miljø med løbende info……

Hej Margit,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God professionel behandling og…

God professionel behandling og vejledning

Hej Heine,

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes det er meget dyrt.

25. April 2023

Hej Connie,

Priser er svært at diskutere i et trustpilot opslag, da man let kommer til at sammenligne æbler og pære. Generelt forsøger vi, at give en rigtig god oplevelse til vore patienter, med god tid og en afslappende atmosfære med et dygtigt og stabilt personale. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Heini på +45 22 61 21 45

Smil Med Østergaard

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sød tandlæge,døjer meget med…

Super sød tandlæge,døjer meget med tandlæge skræk, men det hjælper de godt med og bryde ned.

25. April 2023

Hej Rene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at din tandlæge hjælper på din tandlægeskræk - og vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Kan varmt anbefales

Det er rart at komme i klinikken, personalet er meget professionelle

Hej Marianne,

Tandrens

Altid sød og venlig og grudig.

Hej Lone,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super flinke og kompetente…

Super flinke og kompetente medarbejdere, men synes tandlæge regninger er steget for meget. 2 flader plast 1445kr.
Det er lidt vild.

20. April 2023

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi vil rigtig gerne tage et kig på din regning, så vi kan se på din sag. Du er velkommen til at give et kald til Heini på +45 61 21 45.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid gode til at behandle tænder

Altid gode til at behandle tænder. Ingen klager her . Fuld tilfreds

Hej Najannguaq,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Martin Quist Olesen

I de seneste 16 år har jeg været behandlet af Martin Quist Olesen, og jeg vil komme til at savne ham, når han trækker sig tilbage for at dyrke sin hobby -badminton - som han er utrolig god til - senest blev han vinder af All England (tror jeg, det var)!
Du vil blive savnet, selvom vort bekendtskab nogle gange gjorde ondt!

Hej Henrik,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sørger selvfølgelig for at Martin får den fine ros.

Et hyggeligt sted

Man går ind og får en hyggelig velkomst og går igen med et smil.

Hej Jacob,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Smil med Østergaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr