SKINTONE SKIN Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben inmiddels al een tijdje fan van de producten van Skintone Skin. Ik gebruik diverse serums (vitamine c, retinol en niacinamide), het vitamine c masker en heb recent de contouring roller aangescha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een bestelling geplaatst en is snel geleverd. Ook nog een extra product gratis mogen ontvangen. Nog tekort tijd om de producten goed te kunnen beoordelen. De eerste indruk is positief.

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij SKINTONE geloven we dat effectieve huidverzorging begint met eenvoud, transparantie en krachtige ingrediënten die écht werken. Daarom hebben we een skincare-lijn ontwikkeld die draait om resultaat: serums en tools met bewezen actieve stoffen, geschikt voor elke huid en gericht op het aanpakken van concrete huidproblemen. Onze tools helpen je huid optimaal te verzorgen en in balans te brengen, terwijl onze serums je huid dagelijks diep voeden en ondersteunen. Zo bouw je stap voor stap aan een gezonde, sterke en stralende huid. SKINTONE is ontstaan vanuit één duidelijke missie: hoogwaardige én betaalbare huidverzorging toegankelijk maken voor iedereen. Van onze Vitamine C en Niacinamide tot Retinol en Hyaluronzuur, elk product is zorgvuldig ontwikkeld om je huid zichtbaar egaler, gladder en stralender te maken.

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reactie op mails en whatsapp berichten!

Ik heb een stijl brush gekocht, werkt helemaal niet. Het wordt zelfs niet heet. Dus ik wil het retourneren. Ondertussen een week geleden dat ik ze gemaild en whatsapp’t heb, maar ze reageren totaal niet!

16. Juni 2025

Beste Gulcan,

Dank je wel voor je bericht, en vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses dat je het gevoel hebt gehad geen gehoor te krijgen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We hebben je eerdere berichten helaas niet ontvangen, anders hadden we natuurlijk direct gereageerd. Om ervoor te zorgen dat je ons goed kunt bereiken, raden we aan om contact op te nemen via ons officiële e-mailadres: hello@skintoneskin.com. Daar staan we je graag persoonlijk te woord en helpen we je verder met je vraag of probleem.

Wat betreft de stijl brush: het spijt ons te horen dat het product niet naar behoren werkt. Je hebt uiteraard altijd het recht om je bestelling te retourneren. Dit kan eenvoudig door de stappen te volgen op onze retourpagina:
👉 https://skintoneskin.com/pages/verzenden-retouren

Daarnaast bieden we je graag twee opties aan:
1. We kunnen een vervangend exemplaar van de stijl brush kosteloos naar je opsturen.
2. Of als je liever retourneert, dan zorgen wij voor een snelle verwerking en terugbetaling.

Als extra tegemoetkoming voor het ongemak mag je bovendien een gratis product naar keuze uit onze webshop uitzoeken, dat we met je vervangende of nieuwe bestelling meesturen. Laat ons via e-mail even weten welk product je voorkeur heeft.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld en begrip.

Team SKINTONE

Heel tevreden!!

Heel tevreden! Ik had 2 bundels besteld. Bij levering miste er 2 serums. Ik heb Eva een berichtje gestuurd en kreeg de volgende dag deze serums alsnog binnen, met een extra serum als tegemoetkoming voor het ongemak. Ontzettend klantvriendelijk en de producten zien er supermooi en luxe uit.

23. Mai 2025

Goed product

Goed product. Super makkelijk te gebuiken. Merk nog geen groot verschil maar je huid heeft natuurlijk 30-45 dagen om zich aan een nieuw routine aan te passen. Al met al is het een fijn product.

9. Mai 2025

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering. Artikels zoals beschreven.
Ik had enkele vragen na de bestelling en kreeg steeds meteen een zeer vriendelijk antwoord.
Zeer tevreden over de service, een aanrader.

6. Mai 2025

Fantastische service

Ik heb nog nooit zo’n klantenservice gekend, na problemen bij PostNL zorgde Eva van Skintone voor een supersnelle oplossing. Ze was heel bereikbaar en verwende me met heerlijke producten die bovenal ook nog eens fantastisch aanvoelen. Ze hebben aan mij zeker en vast een vaste klant bij! Danku!!

23. April 2025

Antwort von SKINTONE SKIN

Wat een geweldig compliment, dankjewel daarvoor!

Het is heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de producten. We vinden het belangrijk om er voor onze klanten te zijn, zeker als er iets misgaat. Dat je je zo gewaardeerd voelt en blij bent met je bestelling, maakt ons oprecht blij.

We kijken ernaar uit om je nog vaak te mogen verwelkomen bij SKINTONE!

Michelle van Skintone

Product werkt zoals beloofd

Product doet wat het moet doen

Kwaliteit product zoals aangeboden

5. April 2025

Antwort von SKINTONE SKIN

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! 😊
We doen ons best om waar te maken wat we beloven – en snelle levering hoort daar natuurlijk ook bij.
Dank je wel voor je positieve review, daar worden we blij van!

Goede producten!

Top webshop!
Snelle levering!

8. April 2025

Wat een heerlijke review – kort maar krachtig! 💥
Superfijn dat je zo tevreden bent over onze producten én onze service.
Dank je wel voor je vertrouwen, en tot snel weer in de webshop!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Word keihard genegeerd

Echt absurd! Ik heb gemaild (meerdere keren!!) én whatsapp berichtjes gestuurd, deze worden ronduit onbeschoft gelezen maar keihard genegeerd.
Ik heb géén serum ontvangen en zij betalen me niet terug. Ik ben echt teleurgesteld en in shock dat ze me gewoon bestelen. Ik raad niemand aan hier te bestellen!!!!!

4. März 2025

Antwort von SKINTONE SKIN

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren – dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. 🙁
We begrijpen je frustratie helemaal en vinden het jammer dat je je zo in de steek gelaten voelde.

Inmiddels is er een nieuwe set naar je verstuurd. We hopen dat deze inmiddels goed is aangekomen en dat je er alsnog tevreden mee bent.

Mocht je toch nog iets missen of vragen hebben, laat het ons dan vooral weten. We staan klaar om het netjes met je af te ronden.

Fijne ervaring!

Fijn bedrijf. Mijn bestelling was niet helemaal oké en het is geweldig opgelost. Fijne klantenservice en communicatie. Het gebruik van de producten kan ik nog niet zo heel veel over zeggen maar als dit hetzelfde werkt als de klantenservice dan zit het wel goed.

4. April 2025

Antwort von SKINTONE SKIN

Wat een mooie review, dankjewel!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. We vinden het belangrijk om snel en persoonlijk te helpen als er iets niet helemaal goed gaat. Hopelijk ga je net zo blij worden van de producten zelf – we zijn benieuwd wat je ervan vindt zodra je ze wat langer hebt gebruikt!

Eva van SKINTONE

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De contouring cups gekocht bij skintone…

De contouring cups gekocht bij skintone dacht ze waren van glas maar helaas gewoon harde plastic dus de teleurstelling was groot ! Ook ze laten vaak los dus je moet je gezicht echt met veel olie insmeren mocht je wat gedaan krijgen en aangezien mijn gezicht kan niet veel olie gebruiken is voor mij een waardeloze aanschaf en zou zeer zeker niet aanraden voor mensen met gecombineerde huid of acnee gevoelig !
Wel super mooi verpakt en ze zien er beeldig uit en heel belangrijk snel opgestuurd en snel binnen gehad voor enkel uiterlijk en snelle service geef ik 2 sterren !

25. Januar 2025

Hoi Camy,

Bedankt voor je bericht! We willen je graag laten weten dat de contouring cups wél van glas zijn. We snappen dat dit misschien anders aanvoelt dan verwacht. Mocht je twijfelen, dan mag je gerust één van de cups laten vallen als test. Glas zal natuurlijk breken, terwijl plastic intact blijft.

Maak je geen zorgen—mocht de cup breken, dan sturen we je kosteloos een nieuwe op. We willen natuurlijk dat je met een goed gevoel van je aankoop geniet!

Laat het ons weten als we je ergens anders mee kunnen helpen. We staan voor je klaar!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr