skin-corner.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flotte kvalitets produkter og høj specialist viden indenfor faget. Har købt flere skinbukser, frakker og pels som alle har overgået min forventning på kvalitets siden. Det er yderligere sjældent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service! 🌸 Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prøv at gå ind i Skindcorner på Helsingørsgade i Hillerød, de har det lækreste skindtøj og pelse til virkelig fornuftige priser. Indehaveren er utrolig sød og dygtig - også hvis du skal have noget sye... Mehr ansehen

1. Oberbekleidungsgeschäft
  2. Taschengeschäft
  3. Ledermantelgeschäft
  4. Lederwarengeschäft
  5. Schafsfellmantel-Geschäft
  6. Geschäft für Winterbekleidung

Vom Unternehmen geschrieben

*VELKOMMEN TIL SKIN CORNER – LUKSUS I SKIND, DUNJAKKER OG PELS* Hos Skin Corner finder du Nordsjællands mest eksklusive udvalg af skind, læder og pelsprodukter. Vi er dedikerede til at tilbyde dig enestående kvalitet og tidløst design, der forener det klassiske med det moderne. Er du på jagt efter det perfekte par skindbukser, en elegant dunjakke, eller måske en luksuriøs rulam? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af eksklusive produkter til både kvinder og mænd, og vi er stolte af at præsentere de nyeste trends inden for skind-/pels-mode. Uanset om du ønsker et stilfuldt og sofistikeret look eller et råt og urbant udtryk, finder du altid noget særligt hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte varer fra nogle af de bedste mærker, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Kom forbi vores butik og oplev den autentiske luksus på egen krop. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du drømmer om.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Søde - indtil de har fået dine penge!

Meget søde lige indtil de har fået dine penge. Så er der ikke noget der hedder professionalisme mere.
Pas på når i henter jeres ting fra deres bundtmager - min helt nye jakke, som skulle have syet lommen sammen grundet et uheld er blevet ødelagt, og der bliver ikke taget ansvar for det. Der er spildt noget ulækkert snask på den, som lugter kemisk, og pelsen er blevet helt ødelagt. Jeg må håbe, at det kan komme af efter en omgang pelsrens, som jeg selv bliver nødsaget til at stå for. Blev desuden beskyldt for at jakken var meget gammel i forvejen, og at den var blevet repareret før - selvom den aldrig har været rørt af andre end mig. Dybt chokerende adfærd, fordi de ikke vil miste penge på at rette op på egen fejl. De vil kun sælge.
Desuden er jakkelommen syet - men syningen er ikke lukket sammen :-) det vælger hun ikke at gøre noget ved, hvilket jeg endte med at være ligeglad med, idet det var 2. gang de syede den, fordi den første gang ikke var blevet syet ordentligt.
Sælger kommer med en masse undskyldninger omkring hvor gode de har været til at lave min jakke, selvom jeg er endt med en ødelagt jakke i sidste ende. Pas på, og fald ikke for det.

- svar til indehaveren af butikken, som mener at min jakke kun har været på værkstedet og tilbage i butikken: jeg har screenshots af vores samtale, hvor jeg 2 måneder efter spørger efter min jakke, og får at vide, at bundtmageren uden mit samtykke har taget den med til Grækenland på ferie, hvor han vil lave den. Hvordan jakken har haft det under hele processen, er der ingen der ved :-) desuden er min jakke ikke et år gammel, og er ikke engang brugt mere end nogle få måneder. Du kan ikke komme udenom jeres svindleri ved at beskylde dine kunder for diverse ting, når der ikke er gevinst i det for dig.
Hold jer væk fra dette firma og brug hellere 1-200kr ekstra et andet sted.

Yderligere svar: jeg har på ingen måde accepteret at den bliver taget med til Grækenland på bundtmagerens ferie, og det har jeg screenshots på. Du fortalte mig, at han holder ferie, men jeg får først at vide, at den er i Grækenland og ikke i DK, når jeg spørger ind til den. Nu når du ikke taler sandt er jeg endnu mere sikker på min sag omkring dit bedrag. Nu får du ikke mere af min tid. God jul da :-)

1. Dezember 2020

Antwort von skin-corner.dk

Tak for din anmeldelse. Dette er en meget uretfærdig anmeldelse, derfor vil jeg nu redegøre sagen for offentligtheden.
Vi har repareret din sort kaninpels, som var i stykke i lommen. Vi sagde, at kaninpels, som er syet sammen af små skind, kan vi ikke garantere, at den holder. Det ville koste 350,-, som er yderste rimelig pris, i betragtningen af en bundtmagers løn koster 550, + moms i timen. Men vi ville gøre vores bedste. Den kunne ikke holde. Dette reklamerede du over. Vi ville godt gøre et nyt forsøg igen og så uden beregn. Vores bundtmager har over 40 års erfaring. Vi har et godt samarejde i de sidste 20 år. han gjorde et forsøg og blev et rigtigt godt resultat. Du kristiserede, at det ikke var godt nok, fordi en tråd er ikke lukket. Dette kan ikke gøre på en pelsmaskine, da det er konstrueret på den måde, at syningen låse sig selv. Du reklamerede over efter at du kom hjem, at der er noget lim eller snask på skulder.
Pelsen er blevet behandlet ordentligt. Bundtmageren bruger ikke lim eller kemilaier, da det ville gøre skindet mørt, så det er en mærkelig beskyldning, som vi ville ikke have noget med at gøre. Varen kom på værksted og tilbage igen i butikken. Hvodan du har brugt din pels, som er sort, og som du har haft i et år, er helt dit eget ansvar. Vi har vores på det rene. Glædelig jul til dig.

Svar: At du kan være bekendt at fordreje hændelsen, er det tegn på, at du ikke er helt ærlig i din sag. Jeg fortalte dig, at bundmageren var på ferie i Grækenland til september måned og hvis du vil have han skulle lave, så jeg ville sende den til ham, sammen med de andre ting, som jeg skulle have lavet alligevel, da han også har værksted i Grækenland. Ellers måtte du vente til september. Dette indvilgede du i! Så med din fordrejning af virkeligheden, er ikke i orden. Har sjældent oplever denne form for anmeldelser. Vores ry taler for sig selv med de 5 stjerner anmeldelser vi har. Trods din unfair anmeldelse, vil jeg ønske dig en glædelig jul.

Hold da helt op.......

Hold da helt op.......
Sjældent får man så god service, som man får af Michelle hos SKIN Corner No 1
Det er første gang, min far og jeg handler skindjakke over Internettet, mobil og sms. Det er bestemt ikke sidste gang, men så bliver det 100% hos SKIN Corner No 1 igen.
Vi fandt begge en jakke på hjemmesiden, hvorefter jeg ringede og talte med Michelle. Hun sendte billeder af diverse jakker, hun målte størrelser, osv.
I går kl 17.30 bestilte og betalte vi så jakkerne. Michelle susede af sted med dem. Vi hentede dem lige over middag i dag i pakkeshoppen.
To helt fantastik smukke/pæne og dejlige skindjakker i super kvalitet. Og til billige penge.

31. Juli 2020

Antwort von skin-corner.dk

Hej Betina. Jeg er så beæret over, at du har givet en så fantastisk anmeldelse både her på Trustpilot og Facebook❤❤❤. Endnu en gang tusinde tak for de dejligste ord. Rigtig god weekend til dig og din far. Bh. Michelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantatisk service og sted at handle 🌸

Super fantastisk service og hjælp til str. farver 😍 Første gang jeg handlede der da de havde tilbud på en længe ønsket jakke og nu overvejer allerede og købe en til bare en korte model 🙈 dejligt sted og handle 😍 man bliver hjulpet fra start til slut og hvis der er et problem bliver det hurtigt løst. Klart jeg skal handle der igen 🌸

21. April 2020

Antwort von skin-corner.dk

Hej Milla. Tusinde tak for din dejlige anbefaling. Det betyder sååå meget, at du er glad for at handle hos os❤❤❤. Vi elsker vores arbejde og vi elsker at få stjerner. Du må have en dejlig snarlig weekend. Og endnu engang mange tak fordi du har valgt at støtte os i den svære Corona tider. De varmeste hilsner. Michelle Tran . Skin Corner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering god kundeservice…

Hurtig levering god kundeservice bestilte igår og modtog i dag 🙏🏽🙏🏽. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem .

8. April 2020

Antwort von skin-corner.dk

Hej Stephanie. Super Nice med dine super skønne stjerner. Tusinde tak. Ønsker dig en fantastisk påske. Bh. Michelle

super service

super service, har skrevet frem og tilbage med Michelle over Facebook om en jakke på et super godt tilbud - super hurtige til at svare og sende billeder af jakken. meget hurtig levering og super lækker jakke 👍

7. April 2020

Antwort von skin-corner.dk

Hej Maria. Hvor er jeg så glad for dine fantastiske stjerner❤❤❤.
Det betyder super meget, at du fik den rigtige vejledning til det rigtige køb. Endnu en gang tusinde tak for du støtter vores lille butik i disse Corona tider😉 . Du må have en dejlig påske. Bh. Michelle

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg har fået den lækreste jakke og de var så hurtige til at svarer og hjælpe. Jeg kan 100% anbefale Skin Corner, det er den bedste kundeservice🥰
Super hurtig levering også!

7. April 2020

Antwort von skin-corner.dk

Hej Matilde. Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Elsker stjerner og hele 5 af dem. Det bliver en så god påske .
Jeg og pigerne fra Skin-Corner ønsker dig og din familie en dejlig påske og håber I får hygget jer lidt i disse Corona tiden:-)
De varmeste hilsner.
Michelle Tran

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Rockandblue jakke hos…

Jeg bestilte en Rockandblue jakke hos Skin-Corner i Hillerød. Jeg havde set et opslag på Facebook med tilbud. Michelle ringede retur og sendte billeder af pelskraver så jeg kunne være medbestemmende for, hvilken en jeg ønskede. Det var service. Jeg bestilte jakken i fredags og i dag er den kommet med posten. Uha den er lækker. I får et stort 5-tal af mig for den hurtige og gode service. Jeg vil klart anbefale Skin-Corner til mine venner

17. Dezember 2019

Antwort von skin-corner.dk

Hvor er jeg så glad for dine 5- stjerner. Det er ligesom at få julegave ❤❤❤. Af hjerte tak og pigerne og jeg i Skin Corner ønsker dig og din familie en fantastisk jul😍😍😍. De varmeste hilsner. Michelle

Fantastisk service!

Fantastisk service! 🌸
Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for se jakken fysisk inden køb. Jeg vægter højt at jakken har en smuk og fyldig pelskrave, hvilket jeg skriver til Michelle inden køb. Michelle lovede mig at hun ville udvælge en jakke med en flot pels og da den ankom med posten 2 dage senere, leverede hun virkelig varen! Hold nu op en smuk jakke 😍😍.
En fornøjelse at handle ved Skin-Corner - de varmeste anbefalinger herfra 👍

13. November 2019

Antwort von skin-corner.dk

Hej Julie. Hvor er jeg glad for at høre. Tusinde tak for din super dejlige anmeldelse. Vi gør altid vores bedst for at hjælpe. Endnu engang mange gange tak for dine super flotte stjerner. Og tak fordi du har valgt og handlet hos os. De varmeste hilsner. Michelle.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ingen reklamationsret hos butikken - ombytning af varen

Butikken ønsker ikke at lade kunderne bruge sin reklamationsret, selvom du har krav på det som kunde. Hvis der er massere af forskellige fejl på varen, så SKAL butikken lave en ombytning, hvis du ønsker det som kunde.

Jeg var super tilfreds med mit køb i starten, jeg de giver ikke de nødvendige informationer du skal have som kunde omkring deres varer, når du køber dem.

2. November 2019

Antwort von skin-corner.dk

Kære Sarah. Vi er meget ked af at du bruge Trustpilot til at anmelde vores butik, fordi du ikke kan bytte din jakke efter over 2 måneders brug og fordi du har fortrudt købet. Du har endda truet os med Forbrugerstyrelsen. Vores service er altid korrekt og retfærdig. Vi vejleder kunderne altid korrekt. Vi står altid ind for vores service og kvalitet og hvis kunderne behandler os uretfærdig, må vi sætte grænsen.
Med venlig hilsen.
Michelle Tran.
Skin Corner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde mennesker der svarer med det…

Altid søde mennesker der svarer med det samme på spørgsmål online. Hurtige til at afsende.
Kan kun anbefale 👍🏻

9. September 2019

Antwort von skin-corner.dk

Hej Lærke. Tusinde tak for dine dejligste stjerner. Det er vi så taknemlig for. Og tak fordi du tager tid til at anbefale os.
Endnu tak for din 5-stjerner:-)
De bedste hilsner.
Michelle og pigerne fra Skin-Corner

Fremragende kundeservice!

Købte en super lækker vinterjakke, vinteren 17. Et par uger senere var pelskraven gået lidt op i syningen. Jeg kontaktede butikken, som straks tilbød, at jeg kunne komme op og få byttet pelsen. Men jeg var sygemeldt og Skin-corner ligger jo i Hillerød og jeg boede i Ballerup. Så tilbød søde Michelle selv at komme forbi mig samme aften med en ny pelskrave til mig!!! Og ikke nok med det, hun havde taget 3 forskellige med, som jeg kunne vælge imellem. Se det, er GOD KUNDESERVICE. Altid en fornøjelse at komme i butikken. Man føler sig virkelig velkommen af det søde personale. Mange hilsener fra Mia. Ovenud tilfreds kunde. Stort 10 tal 😁

17. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og stor interesse …

Fantastisk service og stor interesse for sine kunder. Jeg bor i Jylland og via mail, fik jeg tilsendt lige præcis den jakke jeg ville have med super fin vejledning i, hvordan jeg bedst plejer og passer på den. Helt igennem en personlig service i hele processen, så man som kunde virkelig føler sig i centrum. Man blev ekspederet med det samme. Top point 👍😊

12. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin service hos Skin Corner i …

Meget fin service hos Skin Corner i Hillerød - tak

16. Oktober 2017

Antwort von skin-corner.dk

Hej Frank. Tusinde tak for dine dejlige stjerner. Det er så rart at få ros og hele 5 stjerner.. Det bliver en dejlig aften. Du må også have en fantastisk aften. Bh. Skin Corner Teamet:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service hos Skin Corner i …

Super service hos Skin Corner i Hillerød, kompetent og utrolig venlig ekspedient, købte den fedeste Rock and Blue jakke, som jeg uden problemer selv kunne vælge hvilken pelskrave jeg ville have på :) jeg kan stærkt anbefale at handle der.

10. Juli 2017

Anbefales

Lækker kvalitet og rigtig sød betjening 👍❤️😃

20. Mai 2017

Antwort von skin-corner.dk

Hej Frank. Tak for de super fine 5-stjerner. Det bliver en dejlig weekend. Ønsker jer også en herlig weekend. De bedste hilsner. Michelle Tran. Skin-Corner

Fantastisk service

Super service og hjælpsomhed, altid smilende, venlig og imødekommende og selvfølgelig super smart og lækker dunfrakke fra Rock and Blue. Tak :-)

10. Januar 2017

Super god service.

Var nede for at købe en rock and blue jakke, og damen var SÅ sød.
Fik 10% rabat, trods jeg ikke havde noget internet til at like og dele Facebook siden - fordi hun stolede på jeg ville gøre det !! DET er noget jeg godt kan lide :-D
Og så fik jeg et par komplimenter med på vejen, og ja, jakken er selvfølgelig perfekt!

31. Oktober 2016

Antwort von skin-corner.dk

Hej Cecilie. Tusinde tak for dine dejlige ros. Det er altid så godt at vide, at du er glad for vores service. Du må have en dejlig dag. og tak for din like os på FaceBook:-). Bh. Michelle Tran - Skin-Corner

fremragende service og kvalitet

Super god service og lækker kvalitet til prisen Det tog os lang tid at finde denne gode butik.
Vi kommer fra Aarhus så Skin Corner nr 1 imødekommenhed og flexibilitet er fedt når vi handler gennem nettet.
De bytter og sender et nyt nr efter vores behov

Kh
Joan og Steen

30. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smart skintøj og altid professionel rådgivning og betjening

En special butik, hvor de faktisk ved hvad de taler om. En butik hvor man får meget professionel betjening, en ærlig mening og aldrig føler sig presset til at købe. Kan varmt anbefales til alle der elsker at gå i den sidste trend af skintøj, pels, lækre dunjakker/frakker og bare ikke kan leve uden den sidste nye model i tasker 😊

30. August 2016

Antwort von skin-corner.dk

Hej Marianne.. Mange tak for dine flotte stjerner..Dejlig dag til dig.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr