Utrolig dejlig mad. Lækkert, nyskabende og spændende. Primært lokale og økologiske varer Har købt takeaway til gæster som alle var helt vilde med maden. Har haft Skafferiet til at stå for maden til e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skafferiet leverede mad til vores bryllup i juni 2026. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse - fra planlægningen af menuen med Jon til maden på dagen. Lokale kvalitetsråvarer i sæson t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte mad fra Skafferiet til vores sommerfest på min arbejdsplads. Maden var superlækker, smagsfuld og smukt anrettet. Der var masser af spændende smagsoplevelser, og det hele virkede friskt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk mad og service. Jon og Jonas leverede middagen til vores bryllup. Vi følte os i trygge hænder fra start af og Jon lyttede virkelig til vores ønsker og justerede til ifht allergier. Jon var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skafferiet laver økologisk mad af allerhøjeste kvalitet til livets store fester og til alle mulige andre arrangementer, store som små. Vi har stort fokus på ordentlighed i både råvarer og kokkehåndværk og på bæredygtighed i alle processer! Skafferiet har Økologisk Guldmærke, hvilket vil sige at vi benytter 90-100% økologi.
Evald Tangs Allé 45, 8370, Hadsten, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Lækker mad til min fødselsdagsfest, der var masser af det og nemt at tilberede. Skafferiet får mine bedste anbefalinger.

Antwort von Skafferiet
Jon havde til min fødselsdag
lavet fantastisk mad og der var en utrolig hyggelig
stemning - gæsterne ville slet ikke hjem ;-)
Helt igennem en dejlig aften.

Antwort von Skafferiet
Vi bestilte forårets festlige menu og alt var super lækkert! Det var nemt at gå til og alle gæsterne nød middagen. Vi havde også rester til dagen efter:-)
Vi vil helt sikkert bestille mad fra Skafferiet igen næste gang vi skal holde fest.

Antwort von Skafferiet
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre barnedåb for vores søn, blandt andet takket være en fantastisk madoplevelse og service fra Skafferiet. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af dem! :-)

Antwort von Skafferiet
Top mad, top service. Sikke en smag. Alt spiller bare, nemt at
Sættte op, alle er glade! 4 gang nu. Og det er ikke sidste❤️

Antwort von Skafferiet
Skafferiet stod for aftensmad en aften og et kokkeskolearrangement til vores teambuilding. Alt var lækkert og veltilberedt, og Jon håndterede de mange kokke med roligt overblik og kyndig vejledning.

fantastisk mad
rigtig gode råvarer
fantastisk betjening
meget rimeligt prisniveau

Antwort von Skafferiet
Tak for mad - det var en succes - specielt forret, kød og dessert vakte begejstring i vinterens festlige menu.
Nem bestilling, rigtig god mad, nem aflevering af fade mm.

Antwort von Skafferiet
Virkelig lækker og smagfuld mad vi havde bestilt til vores søns dåb.
Kommunikation op til dagen var god og hurtig.
Alt blev leveret lige til døren og der var udførlig og nem forklaring til klargøring med.
Alle gæsterne roste maden.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Skafferiet
Meget behagelige kokke, man fornemmede der var styr på det hele. Super mad, flot anrettet

Antwort von Skafferiet
Super god mad og god kommunikation hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Skafferiet
Skafferiet leverede mad til vores bryllup, og det var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. Kommunikationen med Jon op til brylluppet var virkelig god, og han var god til at lytte til vores spørgsmål og madønsker. Maden var super lækker og alle vores gæster roste maden. Så alt i alt kunne vi ikke have drømt om en bedre cater til vores bryllup, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad derfra igen.

Antwort von Skafferiet
Klart en anbefaling værd! Super lækker mad! Forløbet startede med en samtale, hvor Jon hørte vores ønsker og sammensatte en menu efter alt det, vi kunne lide, og som endte med at være mere end spot on. Maden var så god, at vores gæster stadig snakker om oplevelsen. Vi kan klart anbefale Skafferiet!!

Antwort von Skafferiet
Vi brugte Skafferiet til vores vegetariske bryllup i september 2022, og det var et fantastisk valg!
De ellers meget vestjyske gæster roste maden til skyerne, og vi selv var både glade, mætte og trygge hele aftenen. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Skafferiet
Til min 60-års fødselsdag fik jeg leveret maden fra Skafferiet. Det fortrød vi bestemt ikke! Maden var virkelig lækker! Der var kælet for detaljerne og udseendet. Det var også problemfrit at ændre i menuen, så det passede til min smag.

Varmeste anbefalinger til Skafferiet. Originalt, lokalt, delikat. TAK

Antwort von Skafferiet
Vore 8 madinteresserede gæster og vi to var begejstrede for den spændende og lækre menu. Bestemt noget vi vil gentage.
Karen og Niels

Antwort von Skafferiet
Helt igennem lækker mad, med gode råvarer. Meget veltillavet og flot præsenteret. Det hele spillede :-)

Antwort von Skafferiet
Vanvittig lækker mad - ganske enkelt! Jon lyttede til alle vores ønsker til bryllupsmenu og ramte plet på det hele! En helt igennem unik oplevelse for os og vores gæster, så en kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Skafferiet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.