SILVAN - Tårnby Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Kirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kirstinehøj: Valgte at finde og sælge mig den forkerte vare (click & collect) og fortalte mig at det var den korrekte vare, og at det var en forkert indpakning fra firmaets side.. Jeg finder selv ud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tål... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan. Butikchefen var hjælpsom og venlig, og han gjorde en stor indsats for at finde den bedste løsning til os. Da der opstod en udfordring med nogle brædder,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Baustoffhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Vom Unternehmen geschrieben

• Kirstinehøj 64, 2770, Kastrup, Dänemark

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

180 Bewertungen

Alle Bewertungen

8.022 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erik nede i savværket var en stor…

Erik nede i savværket var en stor hjælp! Kan klart anbefales

21. März 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp i savværket. Tak for din positive anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse i…

Jeg havde en rigtig god oplevelse i Silvan i Tårnby, hvor jeg blev hjulpet af Jonas. Han var utrolig flink, imødekommende og tog sig virkelig tid til at hjælpe mig ordentligt.

Jonas var både professionel og meget behagelig at tale med, og han sørgede for, at jeg fik den rette vejledning og fandt det, jeg havde brug for. Det er virkelig rart at møde medarbejdere, der møder kunderne med så god service og et smil.

Stor ros til Jonas for den gode hjælp og kinder bueno – det gør helt klart oplevelsen i Silvan Tårnby endnu bedre.

12. März 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i butikken. Det lyder som om, du har fået god hjælp. Vi sætter stor pris på din positive feedback. Tak for din tid.

Som altid hjælpsomt personale

Fik som sædvanligt den hjælp jeg havde brug for.

10. März 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at vores personale kunne hjælpe dig. Tak for din positive tilbagemelding😊

Fin betjening

Fin betjening

3. März 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde fået besked om min ordre var klar…

Havde fået besked om min ordre var klar til afhentning da jeg ankommer har de pludselig slet ikke den varer jeg har bestilt og betalt!

26. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

God oplevelse

Det jeg havde bestilt, var der til tiden og den unge mand der ekspederede var høfligheden selv.
God oplevelse, tak.

21. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi sætter pris på din positive tilbagemelding! Mange tak for anmeldelsen.

God service som altid

God service som altid

14. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse med vores service.

Det varmeste brænde nord for Ækvator – og sækken var 110% fuld

Har efterhånden prøvet et par forskellige leverandører, hvor træet har været alt for fugtigt, men det her spiller bare. Det tænder med det samme, og man slipper for den der trælse sorte røg på glasset. Sækken var pænt fyldt op, og stykkerne har en god størrelse, så man ikke skal i gang med flækøksen med det samme. Det er ikke det billigste på markedet, men kvaliteten følger med prisen. Jeg køber herfra igen

Super god service af medarbejderen ved navn Sebastian, for at vise mig hvor brænden var at finde i butikken.

13. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Dejligt at du er tilfreds med kvaliteten af vores brænde og den gode service. Tak for din positive feedback, vi sætter stor pris på det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglen på leveringsservice til mit…

Manglen på leveringsservice til mit hjem er meget frustrerende og får mig til at annullere alle mine ordrer. Jeg håber, I kan finde en løsning på dette problem. Tak, jeres service er fremragende.

10. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Denne ordre er bestilt som en click&Collect ordre, den skal derfor afhentes i den valgte butik.

Silvan tilbyder ikke levering af varen på denne ordre, da vi desværre har oplevet for mange fragtskader tidligere på denne vare.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde bestil 2 varer, men..

Jeg havde bestil 2 varer, men der blev pakket 1. Og fra bestilling til afhentning var varen blevet udsolgt.

7. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smilende, imødekommende god service.

4. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er glade for, at du oplevede vores service som smilende og imødekommende. Tak for din positive feedback!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Click og collect var helt forkert

Jeg bestilte click og collect et par dage før. Da jeg mødte op havde mdf-pladen tydelige slidspor. Alle lægter var virkeligt dårlige, reglarne manglede og en anden havde forkerte mål. Hele bestillingen måtte genfindes, men det tog over 40 min., og flere af varerne var der ikke. Silvan-medarbejderne ved afhentningen var til gengæld meget ihærdige med at få bragt det i orden og gjorde deres bedste. Så stor ros til dem.

30. Januar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Ej men altså

Ej men altså. Service helt udover det sædvandlige ⭐️ sjælendt man efterhånden modtager så god en kundebehanfling

30. Januar 2026

Antwort von SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at give god kundebetjening, og vi takker for din feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok, men surt personale

Ok ,men surt personale

9. August 2025

Antwort von SILVAN - Tårnby

Tak for din anmeldelse og feedback angående vores butik.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke styr på lagerstatus og placering af vare.

Jeg skulle købe en afbryder med dæmpning. Jeg gik ind på lagerstatus på Tårnby og der havde de 8 stk. i hvid og 4 i sort. Da jeg kunne se lokation på dem valgte jeg ikke at bestille den på click og collect og kørte til Tårnby.
Da jeg kom til Tårnby var der kun en demomodel på lokationen så jeg gik til kassen og spurgte efter den. På trods af 3 medarbejdere forsøgte at finde dem fik jeg ikke min vare og jeg måtte bestille den i Valby og fik svar efter 15 min på den var klar.
Jeg kontrollerede om de ændre i lagerstatus i tårnby, men det gjorde de ikke.
Så det var en virkelig dårlig oplevelse på at der ikke var styr på tingene, selv om personalet var meget flinke og virkelig prøvede. Det er bare ikke godt nok.

28. Dezember 2025

Silvan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr