Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnGraham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Vom Unternehmen geschrieben

Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Ham den lyshårede i kassen var en…
Ham den lyshårede i kassen var en veldig flink ung mand der var super hjælpsom

Antwort von SILVAN - Skejby
Dårlig stil, eller en smutter!!
Jeg havde lejet en industristøvsuger til afhentning . Jeg hentede den og klarede betaling og kørte hjem. Jeg fik at vide at der ikke var manual , men at jeg blot skulle bruge qrkoden.
Jeg kom hjem og skulle i gang med planlaggte gøre mål. Jeg fik fat på fin ilusytrations video som jeg fulgte slavisk. Det sidste jeg skulle var blot at sætte strøm til hvilket ikke lykkedes. Jeg tjekkede om jeg evt havde lavet en fejl , men alt var gjort rigtigt.
Jeg kørte tilbage til Silvan for at beklage mig og få en anden. Der var ingen jeg kunne få i stedet, jeg fik pengene retur. Min anke er at man ikke har tjekket støvsugeren, før den blev sat ind til udlejningsmaterialet. Det burde være standard. Øv flere timer spildt og kunne ikke komme videre med planlagte arbejde.
Her dagen efter jeg havde den dårlige oplevelse, blev jeg kontaktet af Silvan Risskov. Her beklagede de oprigtigt hvad der var sket og hvor helt på min side i sagen. Det er god stil. Der kan jo være smuttere, og jeg tænker at det er med til optimere god og sikker service overfor kunderne.
Jeg er tilfreds og stadig kunde hos Silvan

Antwort von SILVAN - Skejby
Vi fik mega god hjælp og vejledning af…
Vi fik mega god hjælp og vejledning af Thomas!
Super god oplevelse, hjælpsom og iderig.

Antwort von SILVAN - Skejby
Meget hjælpsomme unge ekspedienter!

Antwort von SILVAN - Skejby
venlig og i møde kommende personale jeg…
venlig og i møde kommende personale jeg skulle bruge et træplade eller en rest de fandt hurtigt noget jeg kunne bruge jeg er ikke så mobil men de var klar til at hjælpe mig ud til min bil med købet det er rart at komme i en forretning der stadig giver en god service og er hjælpsom og smillende
stor hilsen eskild

Antwort von SILVAN - Skejby
Alexander gav en rigtig god service i…
Alexander gav en rigtig god service i dag

Venlige og imødekommende
Når man lige hiver fat i en medarbejder, får man venlig og imødekommende hjælp.

Antwort von SILVAN - Skejby
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Silvan! Mikkel var super venlig og hjælpsom. Kan 100% anbefalede Silvan i Skejby

God oplevelse
Rigtig imødekommende, glad og hjulede med at finde mine vare, Mikkel ved kassen gjorde det super godt!🫰🏽

Antwort von SILVAN - Skejby
Rigtig god service af Mikkel ved…
Rigtig god service af Mikkel ved Kassen. Han vidste lige hvor jeg skulle gå hen og hvad jeg skulle bruge til mit store projekt derhjemme. Har aldrig mødt en ung mand så glad og imødekommende, som han var. 5 stjerner herfra

Mange hjælpsomme ansatte
En click-and-collect var ikke nået fremtid kassen. Flere ansatte hjalp med til at finde varen. Fandt en absolut brugbar løsning.

Antwort von SILVAN - Skejby
Meget venlig og hjælpsom person
Meget venlig og hjælpsom person, da jeg hentede min vare.

Super service og vejledning 👍🏻

Super og præcis betjening
Super og præcis betjening

Antwort von SILVAN - Skejby
Må nok sige ,at den unge mand ,som hed…
Må nok sige ,at den unge mand ,som hed Mathias virkelig var både hjælpsom og venlig. Kan kun sige god for han og hans virke 🪒🔧🔨🪛💪

Super god service
Super god service og betjening både i kassen og i butikken. Fik hjælp af en sælger der hed Mathias der lige præcis vidste hvad jeg skulle bruge til at klare mit projekt! Kan kun anbefale Silvan i Skejby

Antwort von SILVAN - Skejby
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.