Uffe fra Silvan Randers nord har lige givet mig verdens bedste service! Hold da fast! Jeg har aldrig oplevet noget lignende 🤩 Sød, hjælpsom og løsnings orienteret ! Jeg kommer 100% igen!!
Standort
Standort wechselnYdervangen 2, 8920 Randers NV, DK
Kære Silvan Randers. I forbindelse med en reklamation på en grill købt i Silvan Randers. Hurtig respons fra Silvan kundeservice. En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder. Uopfordret kom hun os til hjælp, på en yderst professionel måde. Stor ros til Michell.
Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Vom Unternehmen geschrieben

Ydervangen 2, 8920, Randers NV, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Super service i forbindelse med leje af…
Super service i forbindelse med leje af tæpperenser

Antwort von SILVAN - Randers
Dejlig oplevelse og fantastisk service
Dejlig oplevelse og fantastisk service!
Klar anbefaling herfra, hvis man skal vælge byggemarked!

Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Randers
Altid god service fra venlige medarbejdere i Silvan Randers. Meget bredt udvalg og oftest billigst ifht øvrige konkurrenter 👍🏼👍🏼

Antwort von SILVAN - Randers
God service, venligt og imødekommende personale.

Antwort von SILVAN - Randers
Vi får altid gode råd og hjælp til alle…
Vi får altid gode råd og hjælp til alle vores spørgsmål og vilde projekter. Oplever altid smilende personale og god service hos Silvan Randers.

Antwort von SILVAN - Randers
God service og hjælpsomt personale

Antwort von SILVAN - Randers
God service, altid en medarbejder i nærheden!

Antwort von SILVAN - Randers
Altid venlig og hjælpsom personale🙂

Har i 2 andre butikker oplevet
Har i 2 andre butikker oplevet, at deres lager ikke var opdateret og kørte forgæves efter varer som de ikke havde alligevel.
Kunne hente min bordplade i Randers, denne havde dog nogle mærker og ridser.
Butikken tog sig hurtigt af problemet og vi fandt en god løsning

Antwort von SILVAN - Randers
Havde bestilt et bålfad med ben på…
Havde bestilt et bålfad med ben på click & collect, da han kom med det var det ikke pakket ind.. og så var han ikke særlig service minded

Antwort von SILVAN - Randers
Personalet var ikke særlig…
Personalet var ikke særlig imødekommende.
De ville helst ikke hjælpe

Antwort von SILVAN - Randers
Nemt at bestille og min bestilling…
Nemt at bestille og min bestilling hurtigt klar til afhentning.

Super hurtig service
Super hurtig service. Glad betjening ved kassen og collect.
Varen var som bestilt og forventet. 👊🏻☀️😎

Det spiller bare…
Hurtig og fyldestgørende kommunikation og hurtig betjening i butikken

God service og god pris.
God service og god pris.
Blev mødt af hjælpsomt personale med god faglig indsigt. Priserne på de varer jeg senest købte (vvs varer) var særdeles konkurrencedygtige - og Silvan ligger kun få kilometer fra hvor jeg bor.

Antwort von SILVAN - Randers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.