Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnLygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Helt uventet fik jeg personlig service, snak og grin fra medarbejderen, og også en rabat på 25 kr? Sidst overrakte han et kort med en QR kode og bad om en rating på trustpilot. Det er altså sådan Sil... Mehr ansehen
Jørgen gav en udførlig og virkelig god service og anbefalinger til bruser slange og brusehoved holder. Meget venlig og passioneret omkring sit arbejde. Kæmpe ros til ham!
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20
Vom Unternehmen geschrieben

Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Jørgen er skøn!
Jeg skulle bruge en stiksav og blev rådgivet af Jørgen en skøn mand med godt humør og dygtig faglighed. Han hjalp med præcis hvad jeg bad om, uden at presse mig til at købe mere, end jeg havde brug for. En rigtig dejlig oplevelse i Silvan på Nørrebro! Manden i kassen var også i rigtigt godt humør :D

Lene fra Silvan var fantastisk
Lene fra Silvan var fantastisk. Vi fandt den helt perfekte løsning, og hendes store erfaring gjorde, at hun kunne foreslå innovative muligheder, jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg er fuld af beundring.

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Benny var en kæmpe guttermand ❤️

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Jeg fik returneret en vare uden…
Jeg fik returneret en vare uden kvittering, da den dygtige medarbejder Tasnim fandt den i Silvans system.

Stor viden om skruemaskiner

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Gode produkter og god kundeservice samt…
Gode produkter og god kundeservice samt hurtig betjening.

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Jeg har i dag handlet hos Silvan i…
Jeg har i dag handlet hos Silvan i Nørrebro Centeret. Her mødte jeg en venlig og løsningsorienteret mand ved navn Jørgen i min søgen efter anførte produkter fra hjemmesiden. Heldigvis er Jørgen ikke manden der ser udfordringer, han tænker ud af boksen og finder løsningerne så hans kunder kan komme hurtigt videre med deres projekter. Jeg takker Jørgen og Silvan mange gange for serviceminded, høflig og professionel betjening. Ham kunne andre virksomheder lære noget af, der er desværre blevet langt mellem den slags folk. Og til Silvan, sørg for at have ham i tankerne når i skal tale løn næste gang, han er det værd!
Vh
Henrik

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Jeg fik virkelig god og kyndig hjælp af…
Jeg fik virkelig god og kyndig hjælp af Jørgen fra Silvan Nørrebro!

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Fik grundig hjælp til hylde med specialmål
Fik grundig hjælp af Jørgen til at skære træ ud til en hylde med specialmål! Super taknemmelig for hans gode hjælp.

Super service af Jørgen.

God betjening af Jørgen
God betjening af Jørgen i savværket, hjalp med at få alle de rigtige snit i skabet!

Jørgen gjorde oplevelsen god
Jørgen gjorde oplevelsen god. Meget vidende, jovial og behjælpelig.

Jørgen fra træ afdeling
Jørgen fra træ afdeling, Dejlig med en medarbejder som er rolig, har overskud og lytter til kunden. Selvom han kunne se, der var andre som ventede på hjælp. Så skyndte han ikke kunderne videre... Det var rart at Jørgen var grundig. Det er sjældent jeg handler i Silvan, fordi de fleste oplevelser jeg har, at medarbejdere ikke rigtig har tid til at hjælpe. Tak Jørgen for den gode oplevelse Mvh lillesøsteren til den japanske stue.

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Rigtig god service og vejledning på…
Rigtig god service og vejledning på savværket fra Jørgen

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Mange tak for supergod service og…
Mange tak for supergod service og hjælpsomhed fra Jørgens side !

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Super hjælpsom vejledning og hjælp
Super hjælpsom vejledning og hjælp med udskæring af gibsplader til et lille renoveringsprojekt i lejligheden. De bedste anbefalinger herfra.
Karsten, Østerbro

Antwort von SILVAN - Nørrebro
god hjælp og vejledning til opsætning af bordplade
Vi gik god hjælp og vejledning af Jørgen, da vi skulle have tilskåret en massiv egetræsbordplade, som skal fungere som både vindueskarm og skrivebord. Han vejledte os i, hvordan vi bedst monterede den og gav os yderligere brugbar information :-). Enormt hjælpsom og flink. Tak for det.

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Jørgen som hjalp mig i butikken Lygten…
Jørgen som hjalp mig i butikken Lygten på Nørrebro skal have alle 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Fik skåret et par bredder og Tasnim var…
Fik skåret et par bredder og Tasnim var en super go hjælp. Tak

Antwort von SILVAN - Nørrebro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.