Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnVentrupparken 18, 2670 Greve, DK
Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Mehr ansehen
Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟
Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Vom Unternehmen geschrieben

Ventrupparken 18, 2670, Greve, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Købte to lyskæder "click og collect" og…
Købte to lyskæder "click og collect" og gav 15 kr. for den service. Da kæden skulle sættes op, viste det sig at at kæderne var til solceller og ikke 220 V. Jeg måtte dagen efter tilbage til Silvan for at bytte kæderne. Den unge mand mente, at jeg havde fået udleveret de korrekte varer, så jeg måtte fortælle ham hvad problemet var. Desuden fortalte jeg ham, at jeg havde betalt 15 kr. for at gøre det let for mig selv, men istedet måtte afsted en ekstra gang - og det syntes han da også var ærgerligt. Nå, men jeg kom da heldigvis hjem med de rigtige kæder i anden omgang.

Forvirret udlevering
Fik sms med besked om at min vare var klar. I butikken sagde de først at den ikke var klar, dernæst fik jeg besked om at pakken ikke fandtes og til slut måtte jeg selv udpege min vare

Antwort von SILVAN - Greve
Super kundeservice (Click & Collect)
Super kundeservice (Click & Collect), nemt at bestille, hurtigt klar, og virkelig sødt personale!
(Silvan Greve)

Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering, Velfortjent med fem stjerne men det gælder også nemheden af at bestille flyttekasser og plast til at beskytte glasene.

Antwort von SILVAN - Greve
Super hurtig og god service.
Bestilte online med click & collect. Varerne var pakket og klar efter 20 min. Super hurtig og god service.

Antwort von SILVAN - Greve
Anja var super god og serviceminded og…
Anja var super god og serviceminded og kunne svare på de spørgsmål jeg havde, super positivt

Antwort von SILVAN - Greve
Anja var simpelthen så behagelig og sød!
Anja var simpelthen så behagelig og sød!

Antwort von SILVAN - Greve
Anja var super hjælpsom og hurtig til…
Anja var super hjælpsom og hurtig til at få ekspederet så vi kunne komme hjem og arbejde.. brugte drive- in som bare fungere Max

Altid god service
Altid god service - Anja er altid hjælpsom.

Click&Collect perfekt
Nem hjemmeside til bestilling den kan kun anbefales.
Super tilbagemelding både på telefon og mail at de bestilte vare var klar til afhentning.

Antwort von SILVAN - Greve
Den bedste service nogensinde – tak til Yusuf i Silvan!
Jeg vil gerne give den allerbedste ros til en ungarbejder ved navn Yusuf, som arbejder i Silvan. Han gav en service ud over det sædvanlige! Yusuf var utrolig hjælpsom, venlig og imødekommende – han hjalp med ALT, jeg havde brug for, og sørgede for, at jeg gik derfra med præcis det, jeg skulle bruge.
Selvom butikken havde travlt, tog han sig tid til at forklare tingene grundigt og finde de rigtige varer. Han havde et smil på læben hele tiden og gjorde virkelig en forskel for min oplevelse som kunde. Det er sjældent at møde så engageret og servicemindet en ung medarbejder – Silvan er heldige at have ham!
Jeg håber, Yusuf får den anerkendelse, han fortjener – for det her var service i verdensklasse. 👏

Antwort von SILVAN - Greve
Jeg skulle hente min pakke hos silvan…
Jeg skulle hente min pakke hos silvan og en dreng ved navnet yusuf kom og afleverede den helt over ved min varevogn. Meget sødt gjort af ham, siden jeg har problemer med mit syn.

Ros Til ungarbejderen
Jeg vil bare lige sige, at jeres ungarbejder Yusuf fortjener ros. Han er altid super hjælpsom, høflig og smilende, når man handler hos jer. Han gør virkelig sit bedste for at hjælpe kunderne, og man kan mærke, at han tager sit arbejde seriøst. Det er altid en god oplevelse, når han er på arbejde!

Antwort von SILVAN - Greve
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.