SILVAN - Grenå Bewertungen 58

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Grønland 22, 8500 Grenå, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og nemt. Medarbejder kørte fliserne helt ud for mig. De har en dum indgang da den skråner meget. Tænker i skal kigge arbejds miljø her. Men ellers god service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret Hun aner da heller i... Mehr ansehen

1. Baustoffhandel

Bittet Kunden um Bewertungen

Hurtig og nemt

17. Mai 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at servicen var god. Vi sætter pris på din feedback ang. indgangen.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

13. Mai 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse.

En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej Randers

Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever det samme.
Hos Silvan på Mariagervej kunne vi mærke forskellen på et rigtigt byggemarked og et lavpris et af slagsen.

30. April 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores personale. Tak for din anmeldelse😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på jagt efter ophæng til en…

Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde.
SUPER service af medarbejderen!!

25. April 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde en løsning på din forespørgsel. Tak for din positive feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv online handel

Hurtig og effektiv online handel.
Venlig og hjælpsom i butikken.
En god oplevelse.

1. April 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Megahurtig levering

Megahurtig levering - tak

28. März 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

Super god!

Dejlig virksomhed med dejlige ansatte😊

10. März 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for, at du synes godt om vores ansatte! Tak for din positive anmeldelse.

Sødt personale

Sødt personale, specielt den unge pige der stod ved kassen var meget behjælpelig og fik os sendt i den rigtige retning og fik den hjælp vi havde brug for. Godt udvalg.

10. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse og at personalet var hjælpsomt. Tak for jeres positive feedback om vores udvalg og den gode service.

Effektiv og hurtig

Effektiv og hurtig, click & collect ;)

25. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med click & collect. Tak for din positive anmeldelse!

Servicen scorer 00

En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente
I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke
Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret
Hun aner da heller ikke hvad service er for en mærkelig størrelse

Stakkels de ældre, som er den generation der er vokset op med at yde super service

Der ligger vel en forpligtelse i at have unge mennesker ansat, når de nu er vokset op med curlingforældre og aldrig har lært service hjemmefra

Silvan kom ind i kampen

12. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne kunne følge op på sagen og håber derfor, at du har mulighed for at sende en mail direkte til: kundeservice@silvan.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og hjælpsom betjening og masser…

Venlig og hjælpsom betjening og masser af varer i butikken
Sneskovle var udsolgt andre steder men Silvan havde heldigvis 👍

8. Februar 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og hjælpsom betjening og fandt, hvad du søgte hos os. Tak for din positive tilbagemelding!

hurtig levering

hurtig levering, direkte til min gadedør

5. Januar 2026

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med leveringen. Tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangel på orden i butikken

Med fare for ikke at finde ud af den meget rodede butik i Grenå, så tog jeg dog chancen.

Click og collect fungerede fint, men butikkens mangel på orden er helt vild. Dårlig oplevelse at gå rundt i butikken.

10. Dezember 2025

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

AT personalet var lidt mere smilende og…

AT personalet var lidt mere smilende og ikke var vrænten

9. Dezember 2025

Antwort von SILVAN - Grenå

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hurtig super service

22. November 2025

Antwort von SILVAN - Grenå

Tusind tak for den positive anmeldelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende dele, og manglende information

Har lejet udstyr af flere omgange. Manglende dele til udstyret ved første lejeperiode halverede effektiviteten af udstyret.(forkert mejsel)
Personalet kunne ikke fremskaffe en sådan under 1. Lejeperiode, og kunne ikke informere om, at udstyret ikke kunne løfte opgaven uden denne mejsel. Dette blev først klart da jeg lejede udstyret for 3. Gang og pågældende mejsel var monteret- og nu kunne opgaven færdiggøres på den halve tid/kvm gulv.

28. Oktober 2025

Antwort von SILVAN - Grenå

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr