SILVAN - Fisketorvet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Kalvebod Brygge 59, 1561 København V, DK

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

At ekspedienten var autentisk, afslappet og havde viden om det han solgte, til forskel fra oplevelsen man andre gange bliver mødt af, når alle medarbejdere er studerende/ung medarbejdere, hvor der hæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er meget skuffet over mit nylige køb via Click & Collect. Jeg bestilte en vare i en bestemt størrelse, men der blev i stedet pakket en anden størrelse. Da jeg skulle hente ordren, så jeg med det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silvan på Fisketorvet har altid mange og meget hjælpsomme ekspedienter. Jeg for vild i deres enorme udvalg af trælister, og en venlig ekspedient fandt de rigtige til mig og hjalp mig til kassen med de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i dag inde og bestille en vare på klik og collect og fik besked om at min ordre var modtaget. Jeg så der var et ubesvaret opkald på min telefon og så der lå en SMS fra Marcus der så fint skriv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Baustoffhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-20, helligdage: 9-20

Vom Unternehmen geschrieben

• Kalvebod Brygge 59, 1561, København V, Dänemark

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

195 Bewertungen

Alle Bewertungen

7.860 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel souschef og dårlige…

Uprofessionel souschef og dårlige medarbejdere

Jeg bruger ofte Silvan Fisketorvet, hvor jeg gentagne gange har oplevet medarbejdere kaste med folks pakker, dvs. når de modtager nye pakker fra GLS, PostNord, mv. og skal sætte dem på plads til afhentning.

I dag bad jeg pænt den pågældende medarbejder om ikke at smide med folks pakker, men blev bedt om at blande mig udenom og fik svaret “Sådan gør vi her”. Souschefen for butikken betjente en kunde, jeg ventede til han var ledig, og spurgte om det nu var rigtigt hvortil han svarede “Jeg kigger på det” - men han var åbenlyst bedøvende ligeglad, da selvsamme medarbejder provokerende kastede med flere pakker blot en meter fra mig og Souschefen.

Silvan, ansæt nogle bedre folk - og skriv hvis I vil vide hvem det drejer sig om

2. Juli 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

The staff are great

The staff are great
Specially
Boy from Thailand
He is a master....

2. Juli 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Thanks for taking the time to share your experience with us. We're glad you had a positive one 😊

Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ali was kind and very helpful

Ali was kind and very helpful. I wish there were more people like him! Thanks

30. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forkert afhentningsadresse på…

Forkert afhentningsadresse på bekræftelsen og varer er ikke klar når man kommer for at afhente. Derudover venter man, uden kø, ca. 15 min. På en medarbejder

20. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Varm anbefaling

Konge service - hjælpsomme og med god energi! Alle mine behov blev mødt og gik derfra med præcis dét jeg eftersøgte.

22. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som god og hjælpsom. Tak for din positive feedback; det betyder meget for os, at vi kunne opfylde dine behov😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nawin gik den ekstra mil, 1000 tak for hjælpen!

Jeg giver fem stjerner til Nawin fra Silvan (Fisketorvet). Utrolig sød, venlig og hjælpsom, da jeg havde brug for hjælp til at få en skrue ud af en stol. Jeg kunne ikke selv få den løs, men Nawin fandt det helt rigtige værktøj og satte sig endda selv og fjernede skruen. Det var en kæmpe hjælp!

Man mærker virkelig, at Nawin tager sig tid til at finde den bedste løsning og gerne vil gøre en forskel for kunden. Tak for en fantastisk service Nawin – det sætter jeg stor pris på!

20. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i vores butik. Det er dejligt at vide, at du følte dig godt hjulpet og at vores medarbejder ydede en god service. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

God og hjælpsom service

Nem bestilling og fin udlevering. En enkel vejledning kunne dog have været godt.

27. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Vi er glade for, at bestilling og udlevering var nem. Vi noterer os ønsket om en mere detaljeret vejledning. Tak for din feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot butik og ligeså flot service på…

Flot butik og ligeså flot service på trods af travlhed.

27. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Flot og ryddelig butik

Flot og ryddelig butik. Jeg fik yder mere god service både af den søde herre i butikken og i kassen

22. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter pris på din feedback.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varen er fin og fungerer men…

Varen er fin og fungerer men medarbejder i Silvan var tæt på den sureste jeg længe har mødt

20. Mai 2025

Utroligt u-hjælpsom service

Utroligt u-hjælpsom service! Tre unge mænd stod ved disken, men ingen gad hjælpe mig med at finde en lygte. De gav ingen råd, da jeg spurgte, og gad næsten ikke svare, og var helt uinteresserede. Jeg endte med at gå et andet sted hen, fordi jeg overhovedet ikke kunne få hjælp eller rådgivning. De virkede som om, de alle tre havde tømmermænd. Det var kl 10 om morgenen.

8. Mai 2025

Awful service

We rented a vaccum cleaner, which was needed to meet a tight deadline in our renovation. When we went to collect it, it was missing parts and the personel lied to us saying that the vacuum was only for pipes, which was nonsense. And after that I was still charged for a vacuum bag that I didn’t get. Finding any other solution in future.

30. April 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Thank you for your review.

Feedback from our customers is a great opportunity for us to improve - which is needed in this case.

All reviews from our customers are passed on to store management, who use them to train employees and improve processes.

Thank you very much for your time.

Best regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventede over 20 min for at bare kunne…

Ventede over 20 min for at bare kunne spørge en medarbejder. Der er bare ingen på gulvet - og det er lørdag eftermiddag. En medarbejder i kassen med en kæmpe kø.

19. April 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Vi beklager meget ventetiden i butikken. Vi tager din feedback alvorligt.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service med click/collect

16. April 2025

Antwort von SILVAN - Fisketorvet

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores click&collect service.

Silvan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr