Jeres tiltag med at Silvan nu også er pakkeshop, skaber en meget presset stemning i jeres butikker, både blandt kunder og medarbejdere. Jeg har på både Fisketorvet og Amagerbrogade oplevet, at der fak... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnAmagerbrogade 25, 2300 København S, DK
God og venlig service i butikken. Det opvejede klart, at varen desværre ikke kunne findes, selvom den på nettet stod som værende på lager. Medarbejderen skal have kredit for at tænke kreativt o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lejede en tæpperenser online.. men da jeg ankom til butikken var den lejet ud. Men bestyreren af butikken var flink, behagelig og ydede god service trods deres fejl. Fik lidt kompensation og fik en ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig butik med meget søde mennesker ved kassen. Især en ung pige, som gav mig rigtig god vejledning om en vare. Hun var super hjælpsom og professionel og vidste præcis, hvad jeg skulle bruge. En god... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Vom Unternehmen geschrieben

Amagerbrogade 25, 2300, København S, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
rigtig god service i butikken som løste problemet
rigtig god service i butikken som løste problemet, da bruger system for udlejning skabte komplikationer.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Den korrekte vare var fejlagtigt ikke…
Den korrekte vare var fejlagtigt ikke på lager, men Stefan og Christian fra Silvan på Amagerbrogade fandt alligevel en god løsning til mig og var i løbende dialog over telefonen. Superfin service! :)

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Silvans online kundeservice er nøjagtig…
Silvans online kundeservice er nøjagtig lige så ringe som den fysiske betjening i butikkerne. Meget unge medarbejdere som ikke orker at hjælpe. De står og glor bag disken i en hel tom butik, og når man spørger om de vil hjælpe én med at finde en vare, så peger de bare og siger "prøv derovre et sted". Samme slatne attitude online hvor tilgangen også er om man kan sno sig udenom at hjælpe og bare sende kunden videre "gå ned i butikken og spørg dem...".
Det slår virkelig alt. SÅ dårlig må kundeservice bare ikke være.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Havde bestilt på nettet med afhentning
Havde bestilt på nettet med afhentning.
Fik den forkerte pakke duftpinde og den ene pakke afløbsrens var der hul I.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Det er en flot service efter jeg fik…
Det er en flot service efter jeg fik bestilt I internet og henter varen.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Lej ikke deres tæpperenser...
Super dårlig oplevelse med leje af tæpperenser.
Maskinen var i generelt dårlig stand og tydeligvis ikke blevet serviceret i længere tid. På den korte pistol var dysen defekt, hvilket gjorde, at vandet sprøjtede ukontrolleret, uanset hvordan jeg justerede den. Den lange pistol var utæt, så der løb vand ud over det hele, og sugeevnen var så ringe, at den nærmest var ubrugelig. Jeg kunne lige så godt have hældt en spand vand udover mit tæppe. Maskinen var desuden meget snavset, med synligt fnuller og skidt i samlingerne.
Jeg nævnte problemerne ved aflevering, men den medarbejder jeg talte med, som virkede som en udveklslingsstuderende, lod ikke til at forstå, hvad jeg snakkede om eller også var han ligeglad.

Virkelig venlig, hjælpsom og imødekommende modtagelse i Silvan Amagerbrogade 25
Jeg ankom lørdag den 28. juni 2025 ved 18 tiden i Silvan på Amagerbrogade 25, for at hente en pakke og tog også et kig rundt i forretningen.
Virkelig venlig, hjælpsom og imødekommende modtagelse 😊

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Fantastisk sparring for optimal løsning
Jeg blev ekspederet af Isak på Amagerbrogade og vil gerne dele min gode oplevelse. Jeg havde brug for sparring på mit projekt for at opnå den smarteste løsning. Isak var god til at fange mine ideer og komme med forslag til at opnå målet.
Mange tak.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Varen kunne afhentes kort efter…
Varen kunne afhentes kort efter bestilling. God og venlig betjening i forretningen.

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Ikke brug dem de har ikke styr på en skid
Min pakke var kommet men de var for dovne til at gå ud og kigge efter den derud over når jeg prøver at snakke med dem kommer der bare et flabet næsvist svar Amagerbrogade 25

bestil (blomst) og hent - nemt
varerne, var betalt, klar til til udlevering, imødekommende betjening 🦄

Antwort von SILVAN - Amagerbrogade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.