شركه متوسطه
انا جديده على هذا الموقع الرائع ياللي بسمحلي اني اقيم المواقع صراحه انتم موقع جيد الى متوسط وشكرا لكم
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vandaag ontangen en ingebruik genomen en het resultaat bevalt ons heel goed en erg eenvoudig in gebruik
En voldoet helemaal aan de verwachtingen
WAARDSCHUWING: Onbetrouwbare webshop! Schendt garantierecht, misleidt en chanteert klanten.
Ik heb hier op 8 april 2026 een Demo Powermatic machine gekocht voor € 289,95. De machine bleek al snel defect. Na een zogenaamde reparatie via hun importeur ontving ik het apparaat vandaag retour, maar het probleem is exact hetzelfde: de machine is nog steeds defect.
Toen ik om een nieuwe oplossing vroeg, begon de ellende pas echt:
De "vakantie-truc" met bedenktijd: Ik heb al na 2 dagen na ontvangst contact met hen opgenomen om de machine onmiddellijk terug te sturen. Dit kon zogezegd niet omdat ze net op vakantie gingen. Ik moest hierdoor anderhalve week wachten tot ze terug waren voordat ik de machine kon opsturen. Nu durven ze glashard te beweren dat mijn 14 dagen bedenktijd is vervallen! Zo geslepen en achterbaks spelen ze dit spelletje om je rechten af te pakken.
Garantie weigeren: De webshop weigert een nieuw retourlabel te sturen en eist dat ik zelf de verzendkosten betaal voor een product dat zij zelf niet goed gerepareerd hebben. Dit is in directe strijd met de wet en hun eigen voorwaarden.
Chantage en illegale boetes: Ze proberen € 50,- in te houden op het aankoopbedrag met een zelfbedachte "50 sigaretten-regel" die nergens in de wet staat bij defecte producten.
Valse beschuldigingen: Er wordt plotseling geclaimd dat de machine door mij geopend is om zo onder de garantie uit te komen, wat absolute onzin is. De machine was bij ontvangst al niet eens fatsoenlijk zuiver.
Intimidatie: Via WhatsApp wordt er letterlijk gedreigd: "Als u de klacht indient, dan doen we niets meer". Ze proberen je bang te maken zodat je de strijd opgeeft.
Dit zijn pure maffiapraktijken. Koop hier absoluut niets! Als er iets misgaat met je product, ben je je geld kwijt en word je via WhatsApp onbeschoft behandeld. Ik heb inmiddels mijn bank ingeschakeld om het geld wegens wanprestatie terug te vorderen en officiële meldingen gedaan bij de toezichthouders.
Wees gewaarschuwd en koop hier absoluut NIETS!
Imitatie product. Made in China. Waardeloos.
top Classen ; levering 1 dag Nederland / België toppppppp.....
Omdat jullie als goedkoopste uit de bus kwamen heb ik een sigarettenmachine gekocht. Snelle levering en sigaretten maken gaat snel en makkelijk. Ik zal jullie website dan ook aanraden bij vrienden en kennissen. Ga zo door!
Een sigarettenmaker gekocht maar bleek ik per ongeluk de verkeerde te hebben besteld. Direct contact met de verkoper opgenomen en ik kom hem retourneren en heb vervolgens de goede toegestuurd gekregen. Goede aftersales!
Een elektrische sigarettenmaker besteld en het werkt goed. De investering heb ik er nu al uit gehaald. In het begin was het roken even wennen, omdat echte sigaretten toch strakker gevuld zijn. Toch bevalt hij mij nu prima.
Alles was prima. Product volgende dag in huis. En de goedkoopste
Erg tevreden met hoe jullie hebben gehandeld nadat mijn sigaretten maken machine kapot was gegaan. Had hem binnen een week terug. Gerepareerd en al. Erg fijn om te zien dat jullie je garantie termijn nakomen. Dit is helaas niet overal zo tegenwoordig. Ga zo door zal zeker weer bij jullie bestelen.
Heb alle prijzen vergeleken, jullie kwamen er het beste uit. En had mn bestelling gelijk de volgende dag binnen. zoals het hoort.
Had maandag een zorr besteld en disndag al binnen. Erg goede service en zelfs een gratis mascotte hulzen gekregen. Erg leuk. Zal volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.
Had wat twijfel over welke machine ik het best kon aanschaffen maar ik ben via de klantenservice prima geholpen. Apparaat inmiddels in huis ben benieuwd.