Unternehmen hat geantwortet
Henry heeft mij super goed geholpen. Binnen 45 minuten was alles geregeld en werd de bus 24 uur later bezorgd bij mijn bedrijfspand. Top service
Unternehmen hat geantwortet
We have been working with Short Lease Land for a while now and are still very happy customers. We have already arranged several cars through them, and the experience has always been smooth and p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jairo! Top vent, heeft ons goed geholpen geen poespas binnen een week mijn mooie auto kunnen ophalen. Alles liep volgens afspraak. Aanrader!!
Havenstraat 28, 5347 KK, Oss, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

Antwort von ShortleaseLand BV
Snelle levering en communicatie. Supermooie wagen gekregen

Antwort von ShortleaseLand BV
Super snel geholpen voor een short term lease, duidelijke uitleg ontvangen, auto snel gekregen.
Bedankt!

Antwort von ShortleaseLand BV
Had met spoed een auto nodig, ben 2.08 en heb veel been ruimte nodig. Bram heeft me goeie auto’s aanbevolen. Ben zeer tevreden met hun klantenservice en hun geduld. Ik heb ook gesproken met Martijn en Sjoerd en bij hun het zelfde verhaal. Aardige team, zou ze zeker aanraden bij mede atleten die tijdelijk weer terug in Nederland zijn!

Antwort von ShortleaseLand BV
Alles was snel geregeld en de afspraken zijn allemaal na gekomen. Goede service en snelle reactie

Antwort von ShortleaseLand BV
Snel schakelen en mijn mobiliteitsprobleem was opgelost. Gebruik gemaakt van de service leveren aan huis, dat werkt prima.
Prima service en korte lijn met de Leaseadviseur.

Antwort von ShortleaseLand BV
Henry heeft mij super goed geholpen.
Top service

Antwort von ShortleaseLand BV
Jairo heeft me goed geholpen om een passende bus mee uit te zoeken.

Antwort von ShortleaseLand BV
Very good experience leasing a van. Fast communication, helpful advice, and a solution tailored to my needs. Happy with the service.

Antwort von ShortleaseLand BV
Snel, flexibel en een persoonlijke benadering.

Antwort von ShortleaseLand BV
It has been a pleasure working with Jairo.

Antwort von ShortleaseLand BV
Super goede ervaringen. Netjes behandeld en alles was snel geregeld en vriendelijk behandeld door Jairo.
Supertevreden over hem

Antwort von ShortleaseLand BV
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de lease auto. Ze reageren vlot, vriendelijk en komen hún afspraken na. Geen verborgen kosten. Ideaal als je een auto voor langere tijd wil huren.

Antwort von ShortleaseLand BV
Zat in nood en ze hebben me eruit geholpen door mee te denken.

Antwort von ShortleaseLand BV
Prima geregeld. Snel, duidelijk en volgens afspraak.

Snel en frexibel handelen
Wij hadden met spoed een tijdelijke auto nodig. Donderdagavond een aanvraag op de site gedaan en vrijdagavond werd de auto bij ons voorgereden.
Ook het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een top service!!

Antwort von ShortleaseLand BV
Reageren erg snel, denken mee en goede pricing. Contact via WhatsApp is ideaal voor snelle communicatie.

Antwort von ShortleaseLand BV
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.