Een geweldig apparaat de Shoefresh Opod. Ook de mini is fijn en gemakkelijk op vakantie. Ook mijn kinderen genieten er volop van, elke dag weer droge en frisse schoenen. Geweldig fijn. Een behoud voo... Mehr ansehen
Opod mini besteld met adapter, maar helaas zat de adapter niet in het pakket. Heb een mail gestuurd en vrijwel meteen antwoord teruggekregen: de adapter kwam ook mijn kant op. Had deze de volgende dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geen contact met een echte medewerker te krijgen. Inmiddels al vanaf 24-10-2025 paar x geprobeerd om een inhoudelijke reactie te ontvangen maar je krijgt direct een mail terug door een AI Agent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... Mehr ansehen
Nijverheidsweg 14, 5061 KL, Oisterwijk, Niederlande
- 013 - 7620460
- service@shoefresh.eu
- www.shoefresh.eu
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Shoefresh is top!
Ik maak ondertussen al ruim 2 jaar met veel plezier gebruik van mijn Shoefresh Opod. Na het hardlopen zet ik meteen mijn schoenen erop en na een uurtje is alles weer helemaal fris.
Echt een aanrader voor de actieve sporter die zuinig is op zijn schoenen!

Antwort von Shoefresh
Ik heb dit gekocht omdat mijn…
Ik heb dit gekocht omdat mijn sportschoenen stonken. Je zet je schoenen erop, laat het een nacht aanstaan, en de geur is weg. Simpel, geen poespas, en het werkt echt!

Antwort von Shoefresh
Apparaat werkt super en de service ook…
Apparaat werkt super en de service ook echt top!!

Antwort von Shoefresh
Troep, nooit kopen die schoenen droger.
Echt troep, nooit kopen. Bij ons heeft dit apparaat nog nooit goed gewerkt en de materialen in dit apparaat zijn van een zeer lage Chinese kwaliteit en sowieso is het geld absoluut niet waard.

Antwort von Shoefresh
kan niemand bereiken erg slechte…
kan niemand bereiken erg slechte klantenservice.. eerst minuten bandje afspelen en dan gesprek beëindigen. slechte service

Onpersoonlijke contact via Ai
Geen contact met een echte medewerker te krijgen.
Inmiddels al vanaf 24-10-2025 paar x geprobeerd om een inhoudelijke reactie te ontvangen maar je krijgt direct een mail terug door een AI Agent gemaakt. Alles behalve persoonlijk en overduidelijk ai, die je vraag vervolgens ook niet doorzet naar een medewerker of zegt dat te doen maar je krijgt vervolgens nooit antwoord. Meerdere mails en vragen verder, laatste poging was afgelopen week.
Dat maakt ook dat ik twijfel de shoefresh te kopen, want als presale contact al moeizaam is… beloofd niet veel goeds voor aftersales…

Vlug stuk
Vlug stuk. Warmt niet meer op. Veel geld voor slechte kwaliteit.

Antwort von Shoefresh
Ideaal voor ons gezin. Steeds droge en geurloze schoenen
Heel tevreden. Wordt dagelijks gebruikt. Droge schoenen en geen geurtjes meer 👌🏻 Tot op heden geen defecten.
Heel blij met de shoefresh, dikke aanrader!
Heel blij met de shoefresh. Helaas is het niet gelukt om de al stinkende voetbal schoenen van mijn zoons weer stinkvrij te maken. Maar de voetbal schoenen van mijn kleinste zoon, en die heeft echt zweetvoeten... Die heb ik er vanaf het begin elke keer na het sporten op gezet en daar werkt het perfect. Ook om alles weer snel droog te krijgen werkt t perfect. Ik zeg, dikke aanrader!
Werkt fantastisch die Shoefresh
Werkt fantastisch die Shoefresh. Wij zijn zeer tevreden. Hier wordt het 5 keer per week gebruikt voor de voetbal.
Afgelopen maandag een retour aangemaakt, omdat de Shoefresh een vreemd geluid maakten. Vrijdag hadden we al een nieuwe huis. Super goede service dus! Iedereen aan te raden..
Uitstekende service en super tevreden met mijn nieuwe ShoeFresh!
In augustus 2024 kocht ik een witte ShoeFresh. Helaas begon deze in oktober geluid te maken. Na contact met de klantenservice werd ik keurig geholpen. Door omstandigheden kon ik het apparaat pas vele maanden later retourneren, maar dat was geen enkel probleem. Ik mocht de ShoeFresh kosteloos terugsturen en kreeg de volgende dag al een nieuwe opgestuurd! Dit keer koos ik voor een zwarte variant, waarvoor ik slechts € 10,00 bijbetaalde. Super blij met zowel de geweldige service als mijn nieuwe ShoeFresh! Dank jullie wel (Jop & Alex) en ga zo door!
De Shoefresh Opod doet goed zijn werk
De Shoefresh Opod doet goed zijn werk! Mijn voetbalschoenen zijn na 1 uur helemaal droog. Helaas maakt het apparaat wel veel lawaai.
Korting 10 euro blijkt 5 euro?
Op de website wordt aangegeven "pak je 10 euro korting!" ontvangt bij een bestelling. Je kan je mail adres opgeven, echter krijg je dan 5 euro korting.
Twijfel nog even om te bestellen.
09-04-2025.
ik was op zoek naar een nieuwe Shoefresh omdat de vorige was overleden. na wat testjes en mailen met de service desk mijn oude shoefresh op kunnen sturen omdat deze in de garantie viel. vandaag een nieuwe mogen ontvangen.
Shoefresh hartelijk bedankt voor het oplossen.

Antwort von Shoefresh
Deed zijn werk goed tot nu
Na een half jaar gebruikt te hebben heeft het apparaat helaas niet meer de werking die het had. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik dit prijzige apparaat niet aangeschaft.
1e x kapot. Goed geholpen klantenservice
Shoefresh besteld vol vertrouwen door de goed reviews.
1e keer aangezet. Na 2 minuten foutmelding E2... wat blijkt is het verwarmings element kapot..
Mooi balen... daarna een bericht gestuurd naar de klantenservice en meteen een reactie. Product terug gestuurd en daarna een nieuwe besteld. Geld netjes teruggekregen en de nieuwe shoe pod werkt perfect. Van minder blij naar zeer tevreden

Not removing odor effectively
Two months ago I bought the Shoefresh Opod. YouTube videos of it working seem to show that the device is supposed to create ozone in the first stage and then dry the shoes with hot air. However, for me, the hot air drying is switched on immediately and I do not detect any ozone being produced before or during. Even after several regular dryings, the footwear still has an unpleasant smell. I also have a high-capacity ozone generator and I know what ozone smells like and how effective it is in eliminating unpleasant odours. With the Opod device, I do not know if ozone is produced at all.

Antwort von Shoefresh
Sinds we shoefresh Opod in huis hebben…
Sinds we shoefresh Opod in huis hebben kunnen echt niet meer zonder. Het droogt sportschoenen en frist het op. We hebben ook goede ervaring met de klantenservice van shoefresh. Na een poosje ging het apparaat geluid maken en we hebben contact opgenomen met se klantenservice. Ze hebben alles uitgelegd en we hebben ons apparaat gestuurd voor de reaparatie. We hebben een nieuwe gekregen en hopen nog lang plezier er mee te hebben. Het is echt de beste uitvinding en maakt het leven veel frisse 😃 onze dochtertje zit op hockey en er zijn inmiddels paar blije ouders die net als wij erg enthousiast zijn. En ...wat ook belangrijk is..hij staat Echt mooi in de gang😄
Het apparaat heeft het een paar keer…
Het apparaat heeft het een paar keer goed gedaan, maar na een paar keer ging het apparaat geluid maken, wordt niet meer warm en blaast niet meer goed.

Geen geld terug!!
Ik hoor onlangs de Shoefresh reclame; tot 90 dagen proberen, niet goed geld terug!
Ik heb gelijk gegoogled en dat ding gekocht bij bol.com. Ik heb hem nu iets van twee maanden getest maar ik vind het erg tegenvallen.
Ik wil hem nu dus terugsturen binnen de 90 dagen zoals in de reclame vermeld, blijkt dat alleen te kunnen wanneer je de Shoefresh op hun eigen website hebt gekocht, dus niet via bol.com. Ik krijg dus helemaal geen geld terug binnen 90 dagen, waardeloos geregeld.!!! Alsof ik via bol.com een heel ander apparaat koop, wat een ongelofelijke onzin!

Niets geleverd !
Leuk, eindelijk een apparaat wat bij ons thuis de sportschoenen schoon & fris kan houden, dachten we. Leuke PR en advertenties hoor op social media, maar het lijkt dat het gehele budget ook aan marketing is opgegaan. Zouden ze beter kunnen investeren in de klantcommunicatie, helpdesk en in hun bezorgservice / leveringspartner.
(Of is dit mogelijk het zoveelste dropship bedrijf, dat het zo lang moet duren omdat het vanuit china komt?)
13 dagen geleden een bestelling geplaatst, zou binnen 1 a 2 werkdagen aankomen. Na 13 dagen nog steeds geen apparaat. Klantenservice is om te janken. De chatbot op de website: "Je wordt doorverbonden met ons team. We zijn binnen een paar uur bij je". Wie gaat er nu uren achter een chatbot zitten wachten totdat je iemand eindelijk kan spreken?!
Update : Vandaag contact gehad met klantenservice. Ze hebben mijn order netjes geannuleerd, dan dat weer wel. Op socials worden nog steeds reacties gegeven dat 10 november nieuwe lichting verzonden wordt naar de klant, terwijl ze mij vandaag aangeven "in de week van 25 november". Mij werd verweten dat ik een pre-order product had besteld, terwijl op het moment van bestellen het apparaat op voorraad zou zijn. Kan het nog steeds niet aanraden.

Antwort von Shoefresh
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.