Ik bestel al langere tijd hier keltisch…
Ik bestel al langere tijd hier keltisch zeezout en altijd keurig verzorgd, fijne communicatie en leveren snel! Erg tevreden dus ik blijf graag terugkomen.

Antwort von selnature
Al sinds 2011 biedt Selnature de consument, ondernemingen, restaurants, therapeuten en producenten verschillende soorten (zee) zouten aan zoals het Keltisch zeezout en het Himalayazout. Deze zouten en mineralen zijn geschikt voor in de keuken, Wellness en de Himalayazoutlampen voor het interieur.
Geerkade 55, 4871CK, Etten-Leur, Niederlande

Antwort von selnature
De prijs is goed en het wordt heel snel verzonden. Top service!
Mooie liefdevolle producten. Het Himalaya zout zwart en rood smaakt heerlijk. De zoutmolens vielen erg in de smaak als kadotjes! Snelle levering ook. Dank je wel.
Snelle levering, ondanks de sneeuw.
Het Viking zout ruikt geweldig lekker naar rook!
Het artikel was goed verpakt en is dan ook in goede staat bezorgd.
De lamp is echt een aanwinst hij is prachtig
Een zoutlampje besteld helaas kwam die kapot binnen.
Contact gehad met het bedrijf en er is gelijk een nieuwe opgestuurd echt top service! Zelf nog een kleinigheidje erbij
Heel erg bedankt !
Duidelijke website en eenvoudig bestellen, snel geleverd. Fittingen met snoer besteld voor onze zoutlampen ze voldoen volledig aan de verwachting voor een nette prijs.
Beveel deze webwinkel zeker aan.

Antwort von selnature
Bestellen ging makkelijk,bevestiging per mail ook prima en snelle bezorging.
De Himalaya zout lampen die ik besteld heb zien er geweldig uit alleen wel jammer dat er geen spaar of gloeilampjes inzitten.Sorry mijn fout lampjes gevonden.

Antwort von selnature
Er werd snwl contact opgenomen toen een product niet meer beschikbaar was en kwamen met een paar goede alternatieven.

Antwort von selnature
Hele vriendelijke en goede service! Ik wilde graag nachtlampjes voor de kinderen en ik wilde ze liever zelf uitzoeken dan bestellen. Super snel een afspraak kunnen maken en fijne hulp gehad.

Antwort von selnature
Vriendelijk, behulpzaam en correct geleverd.

Antwort von selnature
Fijne producten. Puur. 1 minpuntje: de bezorging is niet heel snel. Woensdag 17 april besteld en vandaag 22 april de bestelling ontvangen. Verder aanrader!

Antwort von selnature
Ik had een zoutlamp met reserve lampje besteld, en die kwam helaas beschadigd aan. De schakelaar was stuk en het reserve lampje was gebroken, het pakketje zag eruit alsof er wat hardhandig mee om was gegaan tijdens het transporteren. Ik heb hierover contact opgenomen met Selnature, en zij vonden het heel vervelend. Ze stuurde me meteen gratis een nieuwe kabel met schakelaar en een nieuw reservelampje. Nu bleek dat ze het zelfs dubbel opgestuurd hadden, dit heb ik doorgegeven bij Selnature. Maar ik mocht beide nieuwe schakelaars en lampjes houden zonder extra kosten.
Top Selnature!

Antwort von selnature
Super mooie Himalaya zoutlamp binnen gekregen.. prijs-kwaliteitverhouding zeer goed en zeker niet duur!!
Zo blij met onze nieuwe aanwinst☺️
Geweldig! Na veel zoeken op internet kwam ik Selnature tegen. Ik heb 4 zoutlampen en nog wat extra dingetjes besteld en zooo tevreden! Kwalitatief goede producten en wat een geweldige service hebben ze zeg! Ik ben super blij met mijn aankoop.
Top product. Top service. Ik werd goed geholpen. En de bestelling was de volgende dag in huis. Bedankt.
Ik heb jullie bedrijf ook aan anderen aanbevolen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.