Har købt både scooter og fået repareret der før, udemærket. Men ejeren er stærkt nedladende og arrogant i hans kundeservice til tider. Nok til at overskygge deres sikkert faglige fine kompetencer. Og... Mehr ansehen
Jeg har handlet der de sidste par år, har prøvet andre steder i århus, men ingen er ligeså gode/hurtige som Scootergården. Jeg har altid fåe god service og mødt flinke folk dernede, Har næsten altid... Mehr ansehen
Ekstrem uhøflig og ansvarfrasigende De har skiftet navn fra scootergården til noget andet “recyckling” eller sådan noget men ligger stadig på Karupvej 1. Jeg har aldrig fået så dårlig en behand... Mehr ansehen
Jeg er mildest talt skræmt efter min seneste oplevelse med Scootergården og ejeren heraf, Christian. Min gamle bedstefar købte en scooter hos ham til overpris og nåede ikke en gang hjem på de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ScootergÂrden i ≈rhus - eksperter i scootere, beklÊdning og styling. Nye og brugte scootere. Eget scootervÊrksted.
Dänemark
- www.scootergaarden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen problemer...
Super hyggeligt at handle cykel med dem!
De har masser af brugte cykler til salg af svingende kvalitet, men prisen afspejler fint cyklernes forhold.
De gav en god pris for min gamle cykel... Alt i alt en god oplevelse...
Venlige, dygtige medarbejdere Proffessionel behandling af køretøj
God behandling. Venlige, dygtige medarbejdere der VED hvad de laver.
Rimelige priser og leveringstider. God rådgivning.
Virker troværdig ender upålidelig
Har ellers ikke noget at udsætte men nu har troværdigheden lidt et alvorligt knæk
Super god service.
Har lagt syg siden onsdag og fredag var de så mega søde og komme ud med min scooter. God service og flinke mennesker.
God service og ærlig forhandler
Jeg har brugt scootergarden hver gang jeg har haft problemer med min scooter. Jeg har fra dag 1 oplevet god og ærlig service, hvilket naturligvis er en af grundende til at jeg den dag i dag stadig vender tilbage så snart min scooter stritter imod. Og som jeg kan se flere pointerer, så er de altid parate med gode råd.
Jeg kan på det varmeste anbefale scootergaarden.
Hurtig behandling og super service
Jeg har netop fået min Honda Wallaroo fixet og jeg er super tilfreds. Jeg ved ikke meget om knallerter, men deres medarbejder tog sig tid til at forklare hvad der var galt og hvad jeg fremover skal være opmærksom på. Jeg blev behandlet rigtigt godt og jeg føler mig helt tryg ved at benytte Scooter Gården.
Flink og hurtig betjening
Jeg har fået min scooter repareret der mange gange efterhånden. Visse oplevelser har været bedre end andre. De skal have stor kredit for at reparere tingene hurtigt - deres priser er fair nok når man tænker på tid og arbejde - dog ikke helt billigt. Servicen er til tider super god og høflig, og andre gange er den næsten respektløs. Det er sket jeg har måtte vente i lang tid for at få noget lavet hvor de kunne have en ventebænk i det mindste, eller give mig prej om hvor lang tid der går.
Jeg har oplevet flere gange at scooteren er blevet repareret, hvorefter jeg er forsøgt kørt eller kommet længere væk, hvorefter den går i stå eller den ikke kører som den skal - ting som de BURDE have testet grundigt inden leveringen til mig.
Der er flere episoder jeg kan nævne som ikke har været heldige for dem. Dog er det generelt rigtig godt når det lykkes for dem. Der er visse detaljer de bare kunne blive bedre til. Så en middel anbefaling fra mig.
Perfekt og hurtig, men dyrt
Udskiftning af ventilen på baghjulet blev klaret meget hurtigt og det virker perfekt. Men jeg synes at en reparation som denne burde koste mindre end kr. 630,-
God service, kompetente i deres arbejde.
Som kunde hos Scooter-gården i Aarhus gennem de sidste, snart 10 år, kan jeg helt klart anbefale dem som både seriøse og kompetente i deres forretning, og de yder en rigtig god service.
Faglærte Mekanikere på værkstedet, der ved hvad de har med at gøre. Og jeg vil da gerne anbefale Scooter-gården til dem, der skal ha serviceret deres scooter etc.
En hyggelig lille forretning på Karupvej, det er lige nede bagved THansen....nemt at finde.
Det giver 5 stjerner herfra :-)
God service hele vejen
Jeg har for nylig fået ordnet en større omgang på min motorcykel (Honda CB350 Four fra 74) hos Scootergaarden, og de var hjælpsomme hele vejen. De holdte mig opdateret pr. telefon, da nogle løsdele var svære at få fat i.
Samlet set en rigtig god oplevelse, kan anbefales!
Pas på - de er useriøse
Køber d. 20.05.2014 Piaggio Zip 4T knallert.
Reklamerer d. 20.08.2015 over at lakken korroderer / skaller af på metaldelen på knallertens venstre side.
Butikken afviser min reklamation og nævner at det skyldes stenslag, slid eller forringelse. Knallerten har ingen skader overhovedet..
Det skal nævnes, at butikken ikke engang har taget knallerten ind til reklamationsbehandling.
Vedkommende jeg både skriftligt og mundtligt har kommunikeret med virker aggressiv og ophidset.
Som følge af butikkens klare afvisnng, er sagen nu videregivet til Forbrugerstyrelsen, og jeg kan kun opfordre andre med lignende oplevelser til at gøre det samme.

Scootergården - Køb jeres scooter et andet sted
Jeg gik ned til scootergården og købte en brugt knallert 30.
Jeg sagde det skulle være kram og det skulle være driftsikkert. De fandt derfor en maskine til mig. De sagde at den fik fuld service inden jeg kom og afhentede den, så den var så god som ny... Den stod allerede af første gang, da der var gået en uge.
Jeg gik ned med den og de gav den nyt batteri - en uge efter den havde været igennem fuld service?
Efter en måneds tid stod den af igen, og jeg kunne for anden gang ikke komme på arbejde på min "driftsikre maskine" som efter sigende, og jeg citerer: "er så god som ny".
De sagde blot "det er ventilerne der skal justeres".
De blev dermed justeret.
Det viste sig så efterfølgende ved andet værksted, at scooteren måtte igennem reperationer for over 3000 kroner på en maskine, som scootergaarden har lavet fuld service på. De har dermed prøvet at komme igennem de 6 mdr's garanti ved at holde den kørende indtil garantien udløb, for så at lade mig stå med en skrammelspand.
Maskinen kan aldrig havde været igennem en kyndig mekanikers syn, da den konstant stod af lige efter jeg købte den af Scootergården og tilmed måtte laves for 3000 kroner. - En maskine som de påstod havde været igennem fuld service og var "så god som ny"
Sætter aldrig mine ben dernede igen og kan kun anbefale jer at holde jer langt væk!!!!!

Hurtig og venlig service
Det var første gang jeg var ved scootergaarden, har ellers altid fået ting lavet ved Thansen. Jeg havde fået stjålet mit batteri på min 45'er, og min dag var virkelig ødelagt, fordi jeg troede det ville koste mig en del at få det fikset. Jeg kørte scooteren ned til scootergaarden, og 10 minutter senere var jeg klar til at køre igen med batteri. Herren der betjente mig fiksede problemet med det samme, og var utrolig venlig! Prisen og servicen var helt i top, der skal jeg have lavet mine ting fremover.
Hold jer væk!
Jeg har en 45 år gammel Vespa, som jeg passer meget på. Mit gearkabel springer og jeg indleverer min scooter.
Da jeg får den tilbage virker mit speedometer ikke fordi, at de har sat speedometerkablet forkert på efter reparationen. Lærlingen der har samlet det siger at han ikke har gjort noget galt. Jeg indleverer den igen og siger, at jeg ikke har tænkt mig at betale for det! Intet problem so far.
Da jeg så kommer anden gang har de ikke repareret det, jeg får en sviner af mester over, at jeg ikke forventer at betale for det. Jeg gider ikke at argumentere og taler ham efter munden.
Da jeg så kommer efter min scooter, får jeg scooteren med med et nyt gearkabel i, som dog ikke virker fordi, at der er ødelagt nogle tandhjul som man ikke kan få mere, fordi at det hele var sat forkert sammen fra starten (da koblingskablet skulle laves).
Det viser sig, da jeg kommer ud i lyset og ham den irriterende lærling står ved siden af, at de har brugt noget værktøj til at at få speedometeret ved styret lirket ud, som har fjernet lakken 5 steder rundt om speedometeret, nogle af de indikatore som speedometernålen skal pege på for, at vise farten, mangler i speedometeret og så virker lyset i speedometeret heller ikke mere.
Lærlingen benægter alt og får medhold af sin mester, (igennem hele processen). Jeg kan vælge at gå til en anden reparatør eller satse på at de passer på min scooter hvis jeg indleverer den igen mod betaling. NOT.
De ringer ikke som lovet om et tilbud på hvad, det koster at reparere speedometeret.
Herligheden har kostet mig 950 kr., et ridset og ødelagt speedometer, der ikke kan repareres og en kæmpe magtesløshed over for sådan nogle klamphuggere, som IKKE tager noget som helst på deres kappe!
Mit gearkabel er der - og fungerer, hvilket de får 1 én elendig stjerne for.
Hvis der går noget galt, tror jeg ikke at I ikke medhold af Scooter Gården.
I min optik er de for sjuskede og mekanikerne er inkompetente.
Mit bedste råd - hold jer væk!

God og hurtig service
Har fået serviceret min scooter der i over 4 år nu, og er godt tilfreds.
Altid god og engageret modtagelse og hurtig service, og de har altid holdt hvad de har lovet. Scootergården kan jeg varmt anbefale.
lidt skuffet
Jeg kom med en defekt men intakt scooter ender med at betale for at få en scooter tilbage der stadig er defekt men tilgængæld er skildt fundstendig ad og sat sammen igen med tape. Fedt man
Opdatering nu svare de efter 5 år og skriver jeg selv bad dem om at ødelægge scooteren og tape den sammen. Hvorfor skulle jeg det? Jeg fik min knallert tilbage mere i stykker den da jeg efterlod den. Fordi i ikke kunne lave den.
Opdatering 2020 har været igennem mine gamle anmeldelser. I og med at jeg skrev min anmeldelse i 2011 og at de først svare frækt i 2016 tror jeg faktisk at de må have blandede min anmeldelse sammen med en anden der hedder Lars. For min scooter var i hvertfald ikke gammel eller ramponeret den var bare defekt. De kunne ikke lave den og de havde revet skjoldene fra knallerten i stedet for at få skruet skruerne af først, hvorfor ved jeg ikke. De havde tapet noget af scooteren sammen med gaffa tape og nogle af delene havde de smidt i en pose. Så for at opsummere jeg kom med en knallert der ikke kunne starte men var fuldstændigt intakt og uden ridsser overhovedet. jeg kommer tilbage til en knallert der er revet helt fra hinanden skilt ad og afleveret tilbage i den tilstand.. Det skulle jeg betale 2000 kr for (mener jeg det var) jeg var 17 år gammel i 2011 så jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige til det så jeg endte med bare acceptere det betale og trække knallerten hjem. Det var faktisk ikke OK nu hvor jeg tænker tilbage på det. Den slags kan man kun slippe af sted med hvis man gør det i mod en 17 årig.

Hjælpsom
..du går aldrig forgæves i Scootergården. Altid venlig, engageret, villig til at komme med tips og tricks og ikke mindst hjælpsom. Klasse einz!!!
God og hurtig betjening .
Det for man ikke mange steder mere ,men det gør man stadig på scooter gården det er ikke sidste gang jeg for lavet min scooter der Det gør de bare godt .
Scootergården ftw!
Jeg har været kunde hos Scootergården i snart 5 år nu, og jeg har aldrig haft noget at brokke mig over, de er flinke og rare dernede, altid klare med et godt råd, yder en kanon service,blandt andet deres service om at hente ens køretøj hvis man er strandet et sted fordi ens maskine er gået kold(hvilket er sket for mig 2 gange, og de har rykket max-hurtigt til hjælp! Kanon!) Mvh. En glad og tilfreds kunde der varmt kan anbefale Scootergården :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.