schroeven-online.nl Bewertungen 18

TrustScore 3.5 von 5

3,7

1. Werkzeuggeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Schroeven online kopen voor elke klus bij Schroeven-online.be | De grootste keuze schroeven | Voor 17.30 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €150

3,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede prijzen snel geleverd

Ik had op korte termijn termijn hengen (en nog wat los materiaal) nodig. Gisteren besteld en vandaag al geleverd! Heel goed verpakt en kwalitatief goede spullen voor een zeer redelijke prijs. Top!

15. Juli 2025

Slechte klantenservice

Dinsdag besteld, volgens website woensdag in huis.

Woensdag gemaild, zou donderdag komen.
Donderdag weer niks. Weer gemaild. Nu komt het vrijdag binnen.

Morgen is het vrijdag, en heb nog steeds geen Track & Trace code, of een mailtje dat het verzonden is.

30. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering kan iets sneller deze keer

Levering kan iets sneller deze keer, maar tot nu toe altijd betrouwbaar. Klantenservice goed bereikbaar en ze staan je netjes te woord. Assortiment is top dus laat je niet afschrikken door de negatieve reviews mensen.

14. März 2024

Onbetrouwbare website

Onbetrouwbare website. Levering gaat nooit zoals aangegeven. Wat wordt weggeschoven onder voorraad verschil tussen hun en leverancier. Grote afrader als je snel spullen nodig hebt.

28. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoorde een week na bestelling niks ,

Hoorde een week na bestelling niks ,
Uiteindelijk zelf gemaild,is beloofd dat binnen 3 dagen verzonden zou worden uiteindelijk dit niet gebeurt Niet handig als je in een klus zit.

18. Januar 2024

Schroeven online besteld

Schroeven online besteld, op voorraad, meermaals bevestigd dat het de volgende werkdag verstuurd zou worden. Uiteraard niet gedaan, ook geen melding hierover ontvangen.

24. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ze zijn goedkoop maar de levering is…

Ze zijn goedkoop maar de levering is waardeloos. Vandaag besteld morgen in huis, vergeet het maar. Kan zomaar een week duren voordat je je bestelling binnen hebt. Ik spreek echt uit ervaring want na vele keren bestellen is het alleen de eerste 2 keer goed gegaan. Dus rekening mee houden als je spullen nodig het dat je optijd besteld.

7. November 2023

Zeer slechte ervaring!

Vrijdag,1 doos schroeven + golfplaat ondersteuners besteld. Zou binnen 1 dag geleverd worden. Kreeg op maandag te horen dat het nog niet geleverd kon worden, en dat ik nog tussen 3 en 5 dagen moest wachten. Na ik daarover had geklaagt, hadden ze zonder het te zeggen mijn bestelling geanuleerd.
Zeer slechte klantenservice.

25. Juli 2023

heel tevreden

Bijna 4000 schroeven besteld. Netjes en snel geleverd. Goede prijs. Zeer positieve ervaring.

11. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte ervaring, maar uiteindelijk opgelost

Bestelling veel te laat geleverd en zeer slechte communicatie (probleem lag zogezegd bij Post.NL terwijl de goederen daar veel te laat geleverd zijn)! Bestelling werd pas na een week geleverd (en niet zoals beloofd de volgende dag), dus heb een groot deel moeten retourneren (had ik al ergens anders gekocht). Echter, maar een deel is door hen terugbetaald en ze reageren absoluut niet op mails/chat... Niet klantvriendelijk!

Update: schroeven-online.be heeft contact genomen en correct terugbetaald. Uiteindelijk is alles dus in orde gebracht...

11. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reactie, geen levering, met noorderzon vertrokken....

Onderneming geeft aan dat er misschien twee dagen vertraging kan zijn vanwege drukte, maar inmiddels na 8 dagen nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL hebben ze nog helemaal geen verzending overgedragen gekregen, ook al doet schroeven-online alsof de vertraging bij PostNL ligt.

Schroeven-Online reageert niet op e-mail. Als je ze belt gaat de telefoon over, maar wordt er nooit opgenomen. Kortom: wel betaald, maar geen enkele reactie meer. Gaat iets goed mis bij deze tent.

Ze leveren niet, dus hier niet bestellen. Belachelijke is zelfs dat ze in de excuusmail over dat PostNL vertraging heeft, nog een reclame plakken dat ze "voor 11:30 besteld, vandaag in huis" leveren.

Edit: Bestelling die binnen een dag zou worden geleverd is inmiddels na 14 dagen nog steeds niet binnen.

16. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alle begrip voor deze bizarre tijden, maar dit loopt de spuigaten uit.

Mijn bericht aan schroeven.be:
Niettegenstaande u op uw website aangeeft om te bellen i.p.v. te mailen ben ik toch genoodzaakt om te mailen aangezien u telefonisch niet bereikbaar bent (ik heb het opgegeven na 40 pogingen).
Ik kan begrijpen dat het druk is in deze bizarre tijden, maar tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Via de site van Post-nl, is mijn pakket wel aangemeld, maar hebben ze het zelf nog niet ontvangen.
We zijn inmiddels 6 dagen verder en onderstaand geeft u aan dat een vertraging van 2 dagen kan voorkomen.
Bovendien:
U heeft wel het lef om een domeinnaam.be te gebruiken om Belgische klanten te lokken, maar niet het lef om ook een Belgisch telefoonnummer aan te bieden waardoor uw Belgische klanten altijd een internationaal gesprek aangerekend krijgen.
Dit alles getuigd van weinig klantvriendelijkheid.

10. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr