En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegående kendskab til avancerede tekniker og skræddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres på.... Mehr ansehen
☆ 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil fraråde alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle – ærgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En behandling hos Sara er “som ferien, man ikke vil hjem fra igen” 😀 Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prøvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set... Mehr ansehen
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. Når du har været under hendes kyndige hænder mærker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen så dygtig. De... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...
Langelinie 21, 1 sal, 7100, Vejle, Dänemark
- info@saralorentsen.com
- www.saralorentsen.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Super behandling!
Hurtig og fin levering
Bedste kosmetolog i Vejle
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert.
Når du har været under hendes kyndige hænder mærker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen så dygtig. Der tages udgangspunkt i hver person der træder ind i hendes klinik, så du kan være sikker på en skøn behandling der passer lige til din hudtype.
Min hud har aldrig været pænere, og jeg glæder mig til hver behandling. De bedste anbefalinger fra mig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hun er den bedste
Siden jeg fik min første ansigtsbehandling hos Sara for flere år siden, har jeg ikke fået dem andre stedet. Saras viden og ekspertise inden for hudpleje, hendes professionalisme og venlige væsen er ikke til at tage fejl af.
Hun er den bedste.
75 minutter i himlen!
Jeg besøger Sara en gang hver 6-8 uge. Oplevelsen starter allerede fra man træder ind af døren, og selvom behandlingen varer hele 75 minutter, kan jeg aldrig få nok, og er nærmest ikke ude af døren før jeg glæder mig til næste gang. Jeg har haft akne efter begge mine graviditeter og har haft store problemer og usikkerhed omkring min hud, jeg har prøvet mange forskellige ting og behandlinger, men har aldrig rykket mig så meget, som siden jeg er startet hos Sara. Hun er bare super dygtig! Det er en tid, jeg prioriterer højt, min hud elsker det og jeg elsker det!
Den bedste ansigtsbehandling
Den bedste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået! Det var magisk !
Exquisite treatments
I travel from north of Aarhus just to see Sara. Her treatments are exquisite and I really value her depth of knowledge and care. Wish I could get to see her more.
Highest recommendation!

Antwort von Sara Lorentsen Skin Expert
Der er ikke stjerner nok til at…
Der er ikke stjerner nok til at bedømme Sara eller hendes faglighed.
Imødekommende og forberedt
Man bliver her mødt af en åben, imødekommende og forberedt behandler. Sara spørger ind til ens ønskede fokusområde, hvortil behandlingen tilrettelægges.
Selve behandlingen er en primært afslappende behandling, og man føler sig afslappet med en gennemfugtet og skøn hud, når man går fra hendes klinik.
- Man 'svæver* faktisk lidt!
Har endnu engang være i Sara's kyndige…
Har endnu engang være i Sara's kyndige hænder. Kan kun anbefale behandlinger hos Sara. Hun er den bedste kosmetolog jeg til dato har modtaget behandling af.

Bedste behandling nogensinde
Jeg havde en fantastisk første behandling hos Sara, som er imødekommende og utroligt dygtig. Ikke alene fik jeg en rigtig god oplevelse, men også den mest effektive ansigtsbehandling, jeg har fået. Jeg kunne se tydelige resultater allerede dagen efter, så jeg har allerede booket den næste tid.

Helt unik oplevelse
Helt unik oplevelse, ikke kun en ansigtsbehandling. Det er hele oplevelsen og selvfølgelig en yderst passioneret skin ekspert. Der er resultat allerede efter første besøg hos Sara!👏🏼👌🏼
Fortjener mere end 5 stjerne🤩

Antwort von Sara Lorentsen Skin Expert
Altid god service og kvalitet
Altid god service og kvalitet. Man bliver mødt med et smil og varme.
Jyllands bedste behandler
Jeg fik anbefalet Sara af en veninde for snart 2 år siden, jeg havde i årevis on and off skiftet behandlere fordi jeg ingen resultater kunne se på min hud.
Hos Sara er man i kompetente hænder fra start til slut, hun er virkelig virkelig dygtig og hun tilpasser altid mine behandlinger alt efter hvad min hud har mest brug for, den dag jeg er hos hende.
At Sara er en kemi nørd er kun kommet min hud til gode!
Sara har dæmpet min rosacea og mine urenheder, hun har højnet min selvtillid og nu er det mig der anbefaler hende til alle!
Super god service og professionel…
Super god service og professionel rådgivning omkring de bedste produkter til ens hud.
Intet mindre end perfekt 🙂
En helt igennem behagelig oplevelse.
Sara er en yderst professionel hudnørd…
Sara er en yderst professionel hudnørd til fingerspidserne. Hun sammensætter de lækreste skræddersyede behandlinger til netop din huds tilstand. Det er en helt speciel og fantastisk oplevelse, at ligge på den varme briks hos Sara. En unik og synligt effektiv behandling, som efter min erfaring ikke findes andre steder❤️🙏🏻
Rikke L Rasmussen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.