Et døgn efter bestilling ligger mine varer klar til afhentning på posthus - virkelig lækker service! Dertil kommer deres viabill betalingsmetode, som er en kæmpe hjælp, hvis man pludselig står og m... Mehr ansehen
Hurtig og ekstraordinær service. Bestilte min ordre efter at have sendt en forespørgsel på mail, hvor der hurtigt kom svar retur👍🏼 Min datters nye sadel bliver allerede leveret i morgen. God opleve... Mehr ansehen
Rigtig god betjening ! Jeg ringede ang. en vare der var udsolgt fra deres webshop, de havde den i butikken, og da jeg skulle have nogle andre produkter fra deres webshoppen, fik de pakket det hele... Mehr ansehen
Landets bedste og høfligste service! Kører gerne en time for sadeltilpasning ved Tine som altid tager sig god tid og lytter. Derudover helt fantastisk personale i butikken der altid giver grundig... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi kan tilbyde det bedste indenfor online salg af rideudstyr til både hest, pony og rytter. Altid de bedste produkter til din ridning. Fragtfrit ved 1000 kr. Rideudstyr i bedste kvalitet. Kun kvalitetsmærker
Dänemark
- www.ryttersrideudstyr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk butik og enormt gode…
Fantastisk butik og enormt gode medarbejdere som virkelig ved hvad de har med at gøre både ang service og rådgivning.
De står virkelig inde for deres produkter og derved er det et godt sted at handle hvis man har brug for rideudstyr eller andet til sine heste.
5 ⭐️ som minimum.

Antwort von Rytters Ridesport
God service hurtig levering😊
Dejlig oplevelse
Har handlet med super søde mennesker over webshoppen. Jeg bestilte nogle klokker, som desværre ikke var på lager, selvom der stod, at de var det. Jeg blev ringet op kort efter min bestilling, at der var 14 dages leveringstid på dem, om jeg stadig ville have dem. Dette var desværre et nej, da de skulle bruges weekenden efter. Jeg blev også tilbudt dem i en anden farve, men dette var heller ikke interessant. Nå men de sendte mig de resterende ting fra ordren og det var fremme allerede 2 dage senere. Desværre havde fragtfirmaet ikke behandlet pakken særlig pænt og indholdet var løbet ud i kassen. Jeg sendte billeder til Rytters ridesport, som straks sendte mig noget nyt af det, som var løbet ud i pakken og undskyldte mange gange. Pakken kom allerede 2 dage efter igen. Jeg kan klart anbefale folk at handle her. Man kan mærke, at butikken vil det bedste for deres kunder og det er ikke en eller anden stor koncern, som bare skal tjene penge og er ligeglad med folk de handler med. Man føler sig velkommen og servicen er i top, selvom man handler på nettet. Tak for en god oplevelse.
Super god service
Jeg har været yderst tilfreds med at handle igennem Rytters Ridesport, og jeg vil gøre det mange gange fremover. Utrolig venligt personale. En fornøjelse at handle hos dem.
Jeg handler alt hvad jeg overhovedet…
Jeg handler alt hvad jeg overhovedet kan komme til hos rytters ridesport! Der er altid fantastisk service HVER gang! Skal man bruge noget hurtigt, er der dag-til-dag levering! Derudover bruger vi Tine til sadeltjek, og vi har købt begge vores sadler gennem dem! Vi er mere end tilfredse med det hele! Det er altid så hyggeligt at komme der!
Derudover redede Lise mig, da hun på rekord tid skaffede nogle jakker til elever på mit arbejde. Det var en kæmpe hjælp, og som tak fik jeg rabat på noget jeg skulle købe til mig selv! Ja, det burde jo være mig, som gav noget for den store hjælp! Jeg kunne blive ved med at fortælle om gode oplevelser der fra! Jeg har virkelig ikke en finger at sætte! Tak for jer!!
Venlig hilsen en yderst tilfreds og meget glad kunde hos jer!!
Jeg bestilte for nogle uger siden et…
Jeg bestilte for nogle uger siden et fleecetæppe fra Rytters Ridesport. Jeg modtager det i en pose, der totalt i stykker. Jeg skriver med det samme en mail, men modtager ikke et svar. Nogle dage efter prøver jeg det på min hest, og opdager at der er et stort hul og flere små huller på det. Der er heller ikke noget prismærke på, og det ser brugt ud. Jeg ringer derefter til kundeservice og sender billeder af både pose og dækken. Hende jeg snakker med kunne sagtens se problemet og undrer sig også over, at ingen har kigget dækkenet igennem inden det blev sendt. Jeg snakker med hende en lørdag og vi aftaler, at hun om mandagen vil sende en returlabel og et nyt dækken. Jeg hører intet fra dem. Må selv flere gange skrive om jeg snart modtager returlabel og et nyt dækken. Jeg må endnu engang fortælle om, hvorfor jeg ønsker et nyt dækken, da hende jeg skrev med var undrende over, at jeg ville sende et dækken tilbage, hvor posen var helt i stykker. Utrolig dårlig kundeservice. Her kommer jeg ikke til at handle igen.
Super hurtig service
Super hurtig service. Dag-til-dag levering som lovet. Intet at udsætte. 😄
Virkelig skønt sted
Virkelig skønt sted. Meget imødekommende personale, som gav sig god tid selvom stedet emmede af travlhed i højsæsonen. Et sted, hvor man passer på, og holder af sine dyr.
Mega god service
Mega god service! Havde bestilt et par ridestøvler og inde de blev sendt ringede de selv til os og spurgte omkring størrelsen og skulle faktisk have en helt anden størrelse. Kan varmt anbefales 🙏
Klart en af mine favorit…
Klart en af mine favorit onlinebutikker. Bredt udvalg af kvalitetsvarer, hurtig levering og lav fragtpris.
God hjemmeside
God hjemmeside.
Nem at bestille , og hurtig levering . Lækre produkter .
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Super service og dejlig butik.
Altid hurtig forsendelse
Altid hurtig forsendelse, stort udvalg, gode tilbud og lavt beløb for at få gratis fragt. Klart en af mine favoritter.
Meget tilfreds!
Meget hurtig levering! En af de bestilte varer havde desværre en defekt, men også her kom der hurtigt svar på reklamation og refundering af det betalt beløb.
Handler her helt sikkert igen!
VIRKELIG en dårlig service.
VIRKELIG en dårlig service.
Jeg købte en sadel til 11000 kr for 9 mdr siden, da jeg havde Michael ude og tjekke. Fik afvide denne hest var virkeligt svær at finde sadel til. Men den vi fandt passede. Fik den tilpasset 2 gang på 6 mdr hvor han var ude og se hesten ride med den, da sadlen blev ved med at glide. Da hesten så begyndte at vise tegn på smerte, og kiopraktikker kom - finder jeg ud af at sadlen aldrig nogensinde har været i nærheden af at kunne passe hesten. Da den er alt for lang. Jeg kontakter så derefter men absolut intet positiv respons. Jeg har nu fundet en sadel et andet sted og brugt mange penge på at få rettet hesten op igen. Syntes virkeligt det er en dårlig service, at man render rundt til de fine steder såsom Ecco og tilpasser sadler, men man vil ikke engang komme ud og se om man har lavet en fejl.
Super service og hurtig levering
Jeg har kun super gode erfaringer med Rytters Ridesport. Når varen er tilgængelig på webshoppen, har de den hjemme. Hver gang jeg har købt på nettet er varen blevet leveret allerede næste dag. Er der tale om en specialbestilling der ikke lagerføres er de altid meget søde til at undersøge mulighederne, få varen hjem og få den videresendt assp. Altid en fornøjelse at handle her.
Vi skulle have ny saddel til min…
Vi skulle have ny saddel til min datters pinto, en hest med markeret lansemærke og meget sensitiv. Tine kom på sagen og hun kæmpede med at finde en saddel der passede til heste og til vores budget. Det lykkes, troede vi, men hesten var ikke enig😳 ingen problem ned til Tine igen ny saddel og den anden tilbage, stor hjælp og støtte til datteren min, fra Tine og butikken på alle områder. Ville ønske at Rytters Ridesport lå i Nordjylland, men vi tager med glæde turen til Viborg. De er den bedste service vi nogensinde har oplevet😊
Jeg bestilte en vare på deres…
Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside, som var på lager. Dagen efter finder de ud af, at de har solgt den i deres fysiske butik i stedet for. De ville ikke bestille en ny vare hjem til mig, så jeg måtte finde et andet sted at handle.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.