Rungsted Kro Bewertungen 136

TrustScore 3 von 5

2,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi besøgte Rungsted Kro for allerførste gang i dag til frokost og glædede os meget, da vi havde gået forbi 1.000 gange før og tænkt at det var alt for dyrt .. Men det blev gjort til s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En virkelig kedelig oplevelse! Udover at man betaler totalt overpris for gløgg og æbleskiver (99 kr for børn og 129 for voksne), hvilket indebærer gløgg/ kakao og 3 æbleskiver. Gløgg’en kunne vi dr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rungsted Kro har tidligere været et rart sted med et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Denne gang var det som Nyhavn på en dårlig dag. Det anbefalede smørrebrød var udmærket sidste sommer... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi var tre personer som tirsdag den 17 jan 2017 spiste frokost på Rungsted kro. Vi bestilte i første omgang røget ål, karry sild og stegt sild i eddike. Ålen var iskold, sten hård og uden smag, røræg... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betjening i særklasse - og lækker mad

Men det blev gjort til skamme. Det var ikke for dyrt for maden.

Vi vidste begge hvad vi ville spise. Min kone bestilte en pariserbøf og jeg havde virkelig glædet mig til en klassisk tartar.

Pariserbøffen var perfekt, tilpas krydret, ikke for meget og ikke for lidt. Tilbehøret det sædvanlige og i ok mængder.

Den klassiske tartar var ligeså perfekt i mine øjne og den var stor, som i at jeg ikke kunne spise mere ... andet end en lille dejlig æblekage og en kop stempelkaffe at afslutte på.

Det allervigtigste var den uovertrufne betjening vi fik af vores tjener Jasmin.

Havde det ikke været for den imødekommenhed og professionalisme vi mødte fra netop hende var måltidet rangeret til 3 store stjerner.

Men Jasmin fik med sine smil og sin hjælpsomhed 7 store stjerner fra os, så et perfekt gennemsnit på 5 stjerner til Rungsted kro i dag.

Tak, Jasmin for at gøre vort første besøg mindeværdigt.

25. März 2026

Første indtryk

Første indtryk : Vi blev mødt af hundelort på deres terrasse på vejen ind til hoveddøren! Nåeh, men XXXX - happens som man siger - måske var dette blot et uheld..
Vi var to og fik bord rimeligt hurtigt, bestilte begge to stjerneskud. Maden kom rimeligt hurtigt, men jeg ved ikke hvad det lignte - svært at definere, men der var en meget kedelig halvbrændt flad stegt hvad der skulle forestille fladfisk, ja flad og stegt var den, men der var ikke andet end panering. Den kogte / dampede del af fiskeretten, som skulle forestille torsk, var noget endnu mere udefinerbart fisk bestående af hvad man kan sammenligne med "bagerens romkugler" hvor bagermesteren har fejet resterne samme fra gulvet og formet dem som en kugle, dette er hvad jeg vil beskrive fisken som! Smagen af især den kogte del fik mig til at væmmes og miste appetitten. Ved siden af lå der nogle meget små udtørrede rejer. Resten af retten, det vil sige de resterende 2/3, var nogle grønne salat stykker, ikke blade, men salat hakket i små stykker og strøet rundt over hele tallerkenen. Desuden medfulgte to kedelige stykker toastbrød, lignte de billige hvedebrød nede fra Netto, og så noget thausind Island dressing. Den ene af os havde fået to skiver tomater + èn asparges, den anden var ikke så heldig.

Jeg behøve nok ikke at sige mere om jeg har tænkt mig at komme her igen!

Det er ærgerligt at en restaurant med sådan en placering ikke tager deres forretning alvorligt og serverer noget spiseligt mad!

Jeg vil tro de serverer bedre mad 20 meter længere af gaden hos pølsemanden "foderbrættet".

4. März 2026

Marie Louise 80 år

Marie Louise 18. Januar 26
Blixen brunch for 40mennesker på 1. Sal
Fantastisk lækker frisk servering . Meget fin service af den unge tjener. Dejlig buffet med super dejlig varer og flot anrettet Plads til alle gamle,unge, babyer, hunde osv. Stor accept og fin service til alle.
En fornem 80 års fødselsdag - tak for det.

18. Januar 2026

ØV øv

Jeg sendte dette som mail til kroen, men fik aldrig svar!
Vi fik, som vanligt, lækker mad i dejlige omgivelser.
Dog må jeg sige at jeg blev særdeles overrasket, da jeg bestilte en solbærsaft, og 1/2 glas postevand til at fortynde saften med, da de er for stærke i smagen til en sildemad.
Det kunne ikke lade sig gøre, jeg kunne købe en mineralvand, hvilket jeg med glæde havde gjort hvis jeg kunne drikke den, men det kan jeg ikke, det var bare et 1/2 glas postevand, jeg skulle bruge.
Det endte med at jeg 2 gange måtte tage mit glas, og gå ud på toilettet og fylde en lille slat vand i, jeg så kunne hælde saften op i, det virker ærlig talt temmeligt tåbeligt, og bestemt ikke det der ellers svarer til den service vi plejer at få.

7. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var så sidste gang på kroen

Det var så sidste gang på kroen.
Madens kvalitet er simpelthen for ringe. Fx var Wienerschnitzel meget tyk og slet ikke mør. Dertil blev der serveret lunken brun og tyk sauce uden smag. Den lille fisk på schnitzlen smagte alt for meget af fisk.
Desserten var to små stykker friteret camembert. Disse var så friteret, at de var helt hule indeni.
UFF en dårlig oplevelse.

16. Januar 2026

En virkelig kedelig oplevelse

En virkelig kedelig oplevelse!
Udover at man betaler totalt overpris for gløgg og æbleskiver (99 kr for børn og 129 for voksne), hvilket indebærer gløgg/ kakao og 3 æbleskiver. Gløgg’en kunne vi drikke af en kaffekop med underkop….
Da vi bad om lidt vand, vi vi besked om at det kunne vi hente på toilettet eller betale yderligere for! Kokken / værten sagde ikke farvel- har dog heller aldrig oplevet ham andet end sur.

11. Dezember 2025

Var til firma julefrokost den 5/12

Var til firma julefrokost den 5/12. Maden som var platter var ganske god og velsmagende, men så var det også slut. V i var i alt 6 forskellige selskaber i det samme lokale og blev allerede ved ankomsten og resten af aftenen møde med et forfærdeligt støjniveau - vi måtte råbe og nærmest skrige for at den som sad ved siden af eller på den anden side af bordet kunne høre hvad vi sagde. Det var det samme i lokalerne i kroens underetage. Her kan vi ikke anbefale at holde selskaber under nogen omstændigheder, føj hvor er man pengegrisk når man stuver så mange mennesker sammen i et rum

6. Dezember 2025

Onsdag var vi 4 personer til frokost

Onsdag var vi 4 personer til frokost - 2 bestilte en juleplatte og 2 bestilte smørrebrød - kartoffelmad, fiskefilet og flæskesteg. Stort udvalg på menukortet og godt udvalg af øl også på fad og akvavit. Hurtig og engageret betjening og dejlig frisk og veltillavet mad. På baggrund af vores oplevelse kan vi varmt anbefale Rungsted Kro.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rungsted kro - den er go'!

Vi besøger ofte Rungsted kro, både til frokost og middag, og vi har altid været meget tilfredse med både mad og betjening.

Sidste gang var til det årlige Mortens And arrangement, som igen i år var fantastisk.

10. November 2025

Karen Blixen platten

Jeg var for fjerde gang til frokost hos jer og havde købt Karen Blixen platte via Sweet deal. Denne gang skuffede platten mig meget. Havde inviteret 2 gæster med. Silden var ikke særlig frisk. Flæskestegen var kold og med blød svær. Platten var ikke særlig delikat at se på. Havde ellers rost jeres arrangement. Vil ikke anbefale platten til andre.

8. Oktober 2025

Spotdeal 👎

Vi kom med en
Spotdeal Karen Blixen Frokost
Da vi fik anvist en plads fik vi at vide at den var optaget af nogle der skal have Røget ål og sild og var kommet der i årevis hver Lørdag
Så vi valgte at sidde udenfor
Da vi følte at dem med Spotdeal ikke var velkommen i Restauranten

Hvorfor laver man sådanne Deals
Når man ikke er velkommen

26. September 2025

Wauw wauw…

Wauw wauw…
Havde købt 2 deals. Hvilken fantastisk dejlig oplevelse. Virkelig god mad. Alt var hjemmelavet😁😁
Men personalet 🤩. De fortjener virkelig ros. Så søde og imødekommende unge mennesker. De må have en god leder, der forstår hvordan man motiverer👍
Vi kommer helt sikkert igen - også til a la carte kortet.
Mh Susanne

6. August 2025

Servicen var ikke i top

Servicen var ikke i top. Idag kom vi 4 personer for lidt frokost. Inden vi fandt et bord blev vi spurgt hvad vi skulle drikke måtte sige vi ikke havde bestemt Os .vi fik drikke varerne så gik der igen et øjeblik før vi bleb spurgt om vi havde bestemt Os.
Maden kom til 3 af os den sidste kom da De andre havde spist Deres det er ikke I orden. Men så gik der lang tid før vi blev spurgt om flere drikkevarer . Så betjeningen var ikke god og tjenerne havde åbenbart ingen bakker at bære det brugte service ud på . Der er ikke et sted vi vil anbefale.
Nu er det prøvet men der bliver ikke en anden gang.

19. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har i dag været på Rungsted Kro og…

Vi har i dag været på Rungsted Kro og spise 2 gange Karen Blixen frokost. Det har vi gjort mange gange før og har altid været tilfredse, men ikke denne gang. For første fiske fileterne krympet noget ind i forhold til de andre gange, for det andet var der bensplinter i hønsesalaten,hvilket jeg gjorde opmærksom på, men fik bare at vide at det var hvad der kunne ske når det var hjemmelavet. Jeg vil mene at man tværtimod er mere opmærksom på den slags, når man selv laver det. Det varer ihvertfald lang tid før vi kommer igen.

17. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har været på kroen for år tilbage og…

Har været på kroen for år tilbage og der syntes jeg maden var i top.

Det må jeg indrømme at det var den IKKE denne her gang..
Bestilte en Karen Blixen platte..
To skiver lunkne stykker flæskesteg hvor der var en bred fedtkant på det ene stykke..
Fiskefilet var ikke fra havnen men fra fryseren.
Rejerne smagte af vand og var bitte små.
Mayonnaise havde en kedelig brunlig overflade..
Der var sild med løg og de var skåret ud på en dårlig dag! Måske de også havde været på frost.
Dyr adresse og prisen er da i top og så forventer man sig også en god oplevelse og ikke mindst god mad.
Sætter aldrig mine ben der mere.
Tjeneren hun var sød.

5. Juli 2025

Absolut sidste besøg

Det anbefalede smørrebrød var udmærket sidste sommer. Nu fremstod det rodet og med brug af konserves.
Betjeningenvar dels usikker (ung, måske udlænding?) dels direkte uforskammet.

21. Juni 2025

Kedeligt kagebord

Kedeligt kagebord.
Det virkede ikke som hjemmelavet OVERHOVEDET.
De “friske” boller var krydderboller???
Så alt i alt en kedelig oplevelse der ikke er pengene værd.
Lav hellere lidt færre kager, men lav det dog selv.

15. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr