3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Een aanrader

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Stegeman.
De televisie is vakkundig geïnstalleerd door hun eigen monteurs. Ze waren keurig op tijd en gaven ook nog eens duidelijke en nuttige adviezen.
Dit is voor mij het grote verschil met online kopen: persoonlijke service en echte aandacht.
Alles perfect geregeld – geweldig bedrijf, veel dank.
We overdenken om Sonos erbij te nemen.

5. Februar 2026

Top bedrijf!

Wij zijn al klant toen de vorige eigenaar er nog was dat was dus voor de corona ramp denk ik. Vorige maand een nieuwe TV gekocht daar. Na uitgebreid advies tot een keuze gekomen. Toen de tv werd afgeleverd en opgehangen bleek dat er toch wat kabels verlegt moesten worden. De volgende dag kwam de monteur terug met een mooi smal kabelgootje. Heel mooi aangebracht je ziet er haast niks van. Wat een service! En ze dachten heel goed mee met een advies waar en hoe hoog hij het beste opgehangen kon worden. Uitgebreid de tv ingestelt en gedemonstreed hoe het werkte. Kijk dat noem ik nou service die krijg je nergens anders. Ook toen ik iets niet snapte opgebeld en men heeft heel geduldig uitgelegt tot ik het snapte. En het ophangen was gratis en alleen het kabelgootje en wat andere stekkers moest ik betalen maar dat was maar hooguit een tientje of zo iets De monteur een extra kop koffie gegeven dat spreekt vanzelf! Waar vindt je dit nog tregenwoordig dat je zomaar kan bellen en ze de telefoon nog opnemen ook nog en dan ook nog geduldig de tijd nemen. Top bedrijf!

5. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Biedt hier nooit iets ter reparatie aan. Koffiemachine voor 2e keer ter reparatie aangeboden, kosten 1e reparatie € 593,98 op 28 november 2024 reparatieduur 10 weken. Kosten 2e reparatie geschat op € 350,00 reparatieduur 2 weken. Apparaat aangeleverd 2 oktober een aantal keren telefonisch contact gehad. Laatste keer 5 november waarbij men mededeelde dat apparaat naar leverancier is opgestuurd en dat het nog 2 weken ging duren. Vandaag gebeld dat apparaat kon worden meegenomen door vertegenwoordiger. Er is dus keihard gelogen. Zou weer 3 weken duren waardoor totale duur weer op 10 weken zou. Was er klaar mee en heb het apparaat opgehaald. Moest als voor alle moeite nog € 69,00 betalen. Super slecht.
Bedrijven die zo met hun klanten omgaan verdienen geen klanten

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een nieuwe tv gekocht bij dit…

Ik heb een nieuwe tv gekocht bij dit bedrijf. Toen ook gekozen voor het ophangen/installeren daarvan. De monteur zag wat voor ellende aan kabels en draadjes en snoeren er achter de tv kast lag en heeft alles uitgezocht! Zo fijn dat dat opgeruimd is ! :) Dus echt geweldige service!

31. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste witgoed winkel van Apeldoorn!

Top zaak! Hier ga je heen als je gaat voor kwaliteit en service. De heren in de winkel helpen je netjes en de monteurs geven goed advies. Mijn wasmachine was defect en de monteur kon precies uitleggen waar het probleem zat. In overleg hebben wij samen besloten te kijken naar een nieuwe. En dag erna is die al geleverd met goede uitleg! Top zaak!!

26. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Schade plaatsen Koel-Vriescombinatie

Vanmiddag is er bij mij door de Firma Stegeman een Nieuwe Whirlpool Koel-Vriescombinatie geleverd/geplaatst.
Helaas is dit voor mij een enorm teleurstellende ervaring geweest, één en ander ging enorm gehaast, al met al is men hiervoor nog geen 3.5 minuut binnen geweest.

Omdat ik het tevens ook rommelig en slordig vond gaan heb ik direct het apparaat op schade gecontroleerd.
Waar ik al bang voor was bleek helaas bewaarheid. Aan de linkerzijde was schade ontstaan, een deukje en krassen. Men had denk ik door de haast en niet voorzichtig genoeg te werk te gaan het apparaat tegen de hoek van het aanrechtblad aangeduwd/geschuurd.

Vervolgens heb ik hier direct foto's van gemaakt en ben ik naar Stegeman gereden om dit te melden.
Voor de aangebrachte schade is mij vervolgens €29,- vergoed. Ik had uiteraard veel liever een ongeschonden apparaat gehad. Dit was voor mij de eerste en laatste keer bij deze Firma.

14. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr