Royal Tattoo Bewertungen 17

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super professional experience

Super professional experience. We started with a consultation, and Tracy sketched the tattoo so it was ready for my appointment. We adjusted it together, and she didn’t start until I was 100% confident. She shared her professional opinion while still respecting my ideas. It truly felt like a collaboration. And the result is amazing. She nailed the colors, nailed the style, and gave me a great experience—painful, of course, but totally worth it

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ville have en tatovering der betød…

Jeg ville have en tatovering der betød noget helt specielt for mig. Da jeg trådte ind hos Royal Tattoo var der bare en helt speciel ånd. Jeg blev mødt af super venlig personale. Jeg gav tatovør Tracy et par billeder. Da jeg senere kom for at få lavet tatoveringen havde Tracy lavet et forslag, hun vidste lige hvad jeg havde tænkt, det var virkelig imponerende. Jeg var glad helt inde i sjælen da gik fra butikken. Det er ny 14 dage siden, og jeg bliver bare mere og mere glad for min tatovering. Mange har komplementeret den, dels for det fine budskab, men mest for det flotte kunstværk.

6. September 2025

Første tatovering

Første tatovering
Det var en skide fed oplevelse, virkelige venlige mennesker, Jeg var super tryg ved hende der tatoverede mig, Og jeg vil klart anbefale at komme herover og få en tatovering!!

5. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leg sleeve i Japansk stil.

Royal Tattoo er stedet hvis man skal tatoveres. Jeg kom ind med en tanke, men lod det være op til Saeid og designe hvad han ville og fik et helt igennem fantastisk resultat.
Jeg er så glad for mit leg sleeve og glæder mig til næste projekt som helt klart skal laves af Saeid.
Det er altid en fornøjelse og komme i shoppen med alle de glade og søde mennesker.

16. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionalisme, lune og varm velkomst

Nu har jeg netop fået lavet min 3. tatovering hos Royal Tattoo. Man bliver modtaget med åbne arme, lige meget om man skal have lavet det helt store, eller blot en simpel ting. Der er hjertevarme, humor og professionalisme hele vejen igennem. Man føler sig i trygge hænder - hver gang. Min varmeste anbefaling.

18. Juni 2024

Ja tak

Er kommet hos RT gennem de sidste 20 år.
Professionelt, pænt, rent, og venlig proff betjening
Kreative og dygtige kunstnere..
Kommer igen snart

15. Mai 2024

Flot håndværk

Skønt sted ! Dejligt personale, pæne, rene, velordnede lokaler og skøn stemning.
Blev super godt behandlet og professionelt rådgivet fra jeg trådte ind af døren første gang.
Har fået lavet min første tattoo og den er helt perfekt.
Flot håndværk udført Tracey D. Det er Ikke sidste gang hun får lov at udfolde sig
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

11. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig, professionelt og en god oplevelse

Vildt professionelt. Startede med et møde og så tegnede Tracy tatoveringen så den var klar til min aftale. Vi tilpassede sammen og vi gik først igang da jeg var 100% sikker. Hun gav sin mening til kende og havde respekt for mine tanker. Det føltes som et samarbejde. Og resultatet er fantastisk. Hun ramte farverne helt præcist, stilen helt præcist og gav mig en god oplevelse, omen smertfyldt :)

7. Oktober 2022

En af verden bedste...

Du finder uden tvivl en af verdens bedste tatovør i Royal Tattoo.
Henning som er indehaver og fast tatovør er en af verdens bedste til at tatover traditionelle japanske tatoveringer.
Royal Tattoo er for de kredsende og kvalitetsbevidste. 🐉

19. November 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice.

Jeg skulle kjøpe et gavekort fra dere online.
Selv om det noen ganger tok litt tid før dere svarte meg så var dere veldig behjelpelige med det jeg spurte om.
Anbefales!

24. Dezember 2019

👑Verdens klasse👑

Er nu kommet oppe hos Henning og Co.
Siden midt 90'erne de sidste 10 år meget ofte Ca +8 gange om året.
Altid en fornøjelse at komme op til
Royal Tattoo super god stemning og altid professionelle i deres arbejde og holdninger omkring tatoveringer.

7. Februar 2019

Det bedste sted!

Absolut en positiv oplevelse. Lige fra første møde ang hvordan min tattoo skulle se ud til den var færdig. Labinho er fantastisk. Han fik frie tøjler ud fra mit ønske om motivet. Lavede hele min arm på kun to gange. Første gang 6 1/2 time. Anden gang 1 1/2-2 timer. Det var en positiv oplevelse. Labinho er meget engageret og det mærkes når han tattoovere. Får mange anerkendende kommentar. Når jeg fortæller hvor den er lavet svarer folk" nå, ja. Selvfølgelig er den lavet hos Royal Tattoo!
Det er ikke sidste gang jeg kommer der.
Hilsen Bit😜

23. Oktober 2013

Smuk tatovering, flinke mennesker

Jeg har en del tatoveringer, og det var med stor fornøjelse, at jeg i 2009 fik tilføjet en til samlingen af Henning Jørgensen, ejeren af Royal Tattoo, over tre sessioner. Fra mit første besøg, da vi talte om, hvad jeg ønskede, til jeg gik ud af døren for sidste gang, var servicen upåklagelig.
Forretningen er naturligvis ren og nydelig, Henning er en flink og omgængelig mand uden rockstjerne-nykker (selvom han har noget at have det i som verdensberømt i branchen), og min tatovering er vidunderlig. Jeg vender helt sikkert tilbage, når resten af benet skal laves.

1. April 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr