Clara er en keeper Hun fortjener løn forhøjelse eller promotion! I finder i Wecharge i syd og hun har naturlig brun kulør og flot hår😊 Hilsen Louis (aka krummeste) og Skiller (aka Sebastian)
Totalt ringe program, næsten ingen legender - savner rock. Alt ALT ALT for mange gæster, kø overalt, snydt i ølteltet hvor en åbenbart træt frivillig IKKE kunne regne eller tænke… gav op og betalte b... Mehr ansehen
De frivillige i boderne kan ikke finde ud af en skid, så som at sætte et “lukket” skildt op, hvilket gør at man står 15 minutter i kø for at få afvise at de er lukket. Lott og lagkage seriøst. Jeg er... Mehr ansehen
Simpelthen for dårligt. Mig og mine venner havde købt 2 camps da vi så kommer frem søndag inden klokken 16 for at tage vores Camp. Finder vi ud af nogen andre har taget den, vi klager og de siger vi b... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Roskilde Festival 2010 - 1 - 4 July (warm-up from 27 June). About 175 bands. 75,000 people.
Havsteensvej 11, 4000, Roskilde, Dänemark
- www.roskilde-festival.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Haft mig med for 4 år..
Haft mig med for 4 år... Men seriøst må jeg ikke købe smøger?! O.o nu må ifandme lige få en rygrad, i støtter de anderledes, den anden musik og ligende.. og alligevel leger i like woke og bestemmer jeg kun må ryge fra onsdag til lørdag???? Seriøst?!? Jeg er så done med jeres tis
Frihed er vejen hvis i ønsker kunder, og frihed til. Sælgere kan sælge de produkter som kan levere...
Vid at jeg kun købte 5 CBD joints fordi jeg manglede tobak og det var ikke muligt at opdrive PÅ JERES FESTIVAL O.o
Så man kan ikke få lov at parkere i…
Så man kan ikke få lov at parkere i gode tide som man plejer og det er simpelthen for dårligt har lige kørt forgæves
I har været rigtig dårlig til at informere i år synes i bliver dårligere år fra år
Urimelige gebyrer fra billetter
Anbefaler, at man skal benytte Ticketmaster til resale af billetter, hvis man er forhindret i at deltage i festivalen. Fair nok. Dog er det urimeligt, at I tillader ticketmaster tage så store gebyrer for resale.
Carlsberg er jeres støtte.....og…
Carlsberg er jeres støtte.....og Putins...hvordan syntes I lige det lyder. Hvis jeg var jeres far, ville jeg sige I skulle finde nogle andre legekammerater.
Det bliver en Boycott, her fra.
God festival men deres behandling af…
God festival men deres behandling af ventelisten er rigtig dårlig.
Svar: Jeg havde også forventet at efterspørgslen var stor, men at man ikke blev informeret om, at der blev åbnet en "queue" til købet på ticketmaster før klokken 11 undrer mig.

Antwort von Roskilde Festival
Var der i 2002
Roskilde Festival er livet!
Roskilde Festival er livet!! Jeg var der for første gang i sidste år da jeg var 14 sammen med mine venner og jeg har aldrig haft det sjovere. Det sidste halve år er ett af de største emner som jeg snakker om med mine venner Roskilde Festival og alle glæder sig utroligt meget. Jeg vil anbefale at man er der en hel uge i stedet for at man kun køber en endagsbillet da det totalt er pengende værd.
Min kærlighed til Roskilde er alt overskyggende!
Roskilde Festival. Behøver jeg sige mere. Man er ikke et fuldendt mennesker før man har været der. At er perfekt. Stemning, maden, menneskerne, musikken og jeg kunne blive ved til den lyse morgen. Mange tænker nok jeg overdriver når jeg skriver at jeg er ved at planlægge næste års tur (hvis nogen skulle være i tvivl er der 298 dage) Jeg ved jeg er en ud af mange når jeg skriver jeg tænker på Roskilde hver dag. Så tag afsted mine damer og herrer. Der er ikke noget mere smukt end en uge i snavs og kærlighed, alle vegne.
Fed oplevelse
Fed oplevelse, glæder mig allerede til næste år!
You guys rock!
Helt klart den fedeste festival i DK!
Helt klart den fedeste festival i DK!! Fedeste stemning og musik..det eneste jeg kan ligge en finger på er køerne. Der er simpelthen for mange af dem, og der var intet system over det, det burde kunne gøres bedre i 2019..
Køb vha. bots
Hvorfor accepterer i, at jeres billetter bliver solgt til nogle, der benytter bots, og som derfor kan gennemføre et køb på få sekunder?
Fantastisk festival til fair penge
Fantastisk festival til fair penge! For vent støv / regn / mudder / tørke, det er ude af deres hænder. Det eneste "minus" er prisen på mad og drikke på pladsen.
Pivringe toiletforhold
Det er helt vildt, så dårlige toiletforholdende er. Forstår det slet ikke. Mega amatøragtigt. Der er 2 vogne plantet mange steder, med 12 toiletter i hver. Det er måske samlet 2 af toiletterne i hver vogn, der virker. Giver ingen mening.
Anno 2018
worst service and organization ever
insted to pay their staff they have drunk volunters that don't care and don't know anything because they are so waist. worst festival experience in my live. Not worthy to be one week
Fed festival men...
Fed festival men...
Festivalen generelt set er super fed, der er dog en ting der irriterer mig og mange andre. Ikke for at lyde racistisk på nogen måde, men de forskellige pant samlere, som går rundt på festivalen burde ikke være der. Nogle af dem går rundt og samler dåser/øl op som man ikke er færdig med endnu, og så tømmer de dem bare. Udover det, så har jeg set flere gange at nogle af dem har stjålet ting som mobiler og div. Jeg vil meget hellere have at det flyder med dåser på festivalen, som de så kan komme og tage efter festivalen. Udover dette, så er der også mange af dem som bare vader rundt igennem camps og træder på alle ens ting. Nu lyder jeg nok som en DF'er, men dette skal siges at jeg er fuldstændig ligeglad med hvor de kommer fra og/eller hvordan de ser ud.
Altid et højdepunkt
Altid et højdepunkt - år efter år!
Glæder mig allerede til 2018!
Ølkander inde på festivalen kostede 190 …
Ølkander inde på festivalen kostede 190 kr, og en genopfyldning 160 kr.
Jeg blev informeret begge steder at man ville få 30 kr for kanden retur, dog skulle det findes sted i pantboden,
Her havde de fået at vide at de kun kan give 6 kr?
Jeg ved mange folk ikke tænker over det, men jeg synes ikke det er fair over for jeres gæster men også medarbejder som for en vis info som er løgn,
Jeg nonprofit holder ikke stik, fik sågar at vide i tjener omkring 400 mio på Roskilde?
Maden er altså for dyrt generelt derinde, på nær foodjam, Genialt koncept
Ellers som første gang gæst og frivillig, har jeg været tilfreds, på nær ovenstående!
Jeg er gæst gennem 25 år på Roskilde og …
Jeg er gæst gennem 25 år på Roskilde og har forskellige meninger om mange ting og ledelsen for festivallen bliver informeret om de ting jeg og mange andre er glade for og utilfredse med.
Denne gang er jeg sku chokeret. Roskilde festival er helt klar over at en kande øl bliver solgt med 30 kr i pant. I pantboderne har der været reklameret med 30 kr i pant, men DET FÅR FOLK IKKE. De får 6 kr og en melding om den kande er et minde.
Det er bedrageri og ualmindelig svinsk af en festival der har et overskud jeg ikke vil nævne her, men er helt bekendt med. Det er usmageligt at festivallen bedrager og lyver .... specielt i betragtning af hvad de står får og hvem de repræsenterer✌️
Skam jer.
Fantastisk Festival
Jeg føler mig heldig og privilegeret ved at bo så tæt på sådan et eminent musikarrangement. Roskilde Festivalen er det største, mest professionelle og mest substantielle musikarrangement i Nordeuropa. Vi bør være stolte for ikke kun viser dette lidt af hvad vi kan når vi forsøger i Danmark, men Roskilde Festivalen viser også vores værdier. Der bliver taget hånd om problemerne på intelligente og kreative måder og det at mange oplever Festivalen som frivillige, får dem til at tage ansvar for festivalen på en anden måde. Festivalen bliver en del af en og man bliver en del af festivalen. Tak Roskilde Festival og alle de frivillige!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.