Röda Stjärnan Bewertungen 80

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en B&W17, snabb leverans. Det visade sig fort att varan var defekt. Reklamerade och skickade tillbaka. 3 dagar senare fock jag tillbaka samma trasiga vara trots att jag bad om en ny. Kund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deras utbud av vandringsutrustning är väldigt bra! Ett fokus på det militära men finns gott om utrustning som har militär funktionalitet med ett civilt utseende! Deras kundservice är dessutom en av de... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Utrustning för ditt äventyr. Röda Stjärnan erbjuder ett brett sortiment inom taktisk utrustning, friluftsutrustning, bushcraft, prepping, militära kläder och airsoft. Blixtsnabb e-handel. Vi har även butik i Stockholm, Göteborg, Malmö och Slutarp. Vi a...

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

80 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Rekomenderas ej

Kundtjänsten svarar inte, jag får en ny retursedel och nu sitter jag med en trasig vara.

15. April 2026

Snabbt och smidigt

Det står "leverans inom 1-2 dagar" och så blev det! Snabbt alltså! Mycket väl förpackat och en glad överraskning när man öppnar 😋 Sakerna jag beställde är inte provade än, men ser ut som förväntat. Bara positiva erfarenheter med första inköpet här. Trevligt!

13. März 2026

Bra! ⭐️

Alltid bra att ha och göra med varenda gång man beställt ⭐️😍

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt nöjd med mitt köp

Väldigt nöjd med mitt köp. Lätt att lägga en order, bra kommunikation, snabb leverans, kanonbra packat, och varorna va precis enligt beskrivning!!! 5/5 stjärnor *****

27. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Löste mitt problem mer är bra och smidigt

Dom är otroligt fantastiska och hjälpsamma på ett professionellt och smidigt sätt! Jag hade en defekt del i min vara och fick en helt ny jättefort !! Tusen tack rödastjärnan jag handlar aldrig sånna härliga saker från något annat företag som gör reklamationer till ett elände till skillnad från er, från och med idag är det Rödastjärnan som gäller! Pga bra priser och viktigare jag vet att jag får snabb och rättvis hjälp om det är något problem👍👍

29. Dezember 2025

Mums

Snabbt och fick 3 karameller med paketet, mums!

3. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har handlat ett antal gånger hos…

Jag har handlat ett antal gånger hos röda stjärnan och alltid varit nöjd. Nu undrar jag vad som skett med deras kundtjänst? Skickat flera meddelanden med frågor om storlek på en vara, men får inget svar. Det känns inte likt deras kundtjänst för något år sedan, då man fick svar blixtsnabbt. Får vända mig till en annan leverantör helt enkelt.

15. November 2025

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans. Beställde en torsdag och på fredag lunch levererades paketet. Det måste jag säga är top notch! Innehållet överensstämde med beskrivningar.

14. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fikk aldri pakken min

Fikk aldri pakken min, uten at jeg vet hvorfor.

I følge UPS sporing så står det at "not registeret in building directory". Hva i alle dager er "building directory?"
Fikk ikke noe varsel, men pakken min ble returnert. I følge UPS så står det "We're returning this package to the sender as requested by the receiver. (Oslo, NO)". Ikke noe jeg har requsted. UPS klarer ikke å levere i Norge! Fikk svar raskt fra kundeservice da, at jeg får pengene tilbake.

1. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig haft annat än dåliga…

Aldrig haft annat än dåliga upplevelser. Först skickade dom trasiga saker till mig (en sprillans ny pistol med trasig feedlip på magasinet) och vägrade ge mig ett nytt, sa att det var mitt fel.

Sen nu kan dom inte skicka saler man behöver alls, beställer gas och kulor (behöver dom självklart snabbt) första dagen packas dom inte ens, amdra dygnet är dom packade och står som skickade, nu är det tredje j%vla dygnet och det står att dom inte ens lämnat ut det till posten. Aldrig mer denna skitfirma

1. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har genom åren beställt en hel del…

Jag har genom åren beställt en hel del produkter, och Röda Stjärnan har alltid levererat med mycket gott resultat. Jag får alltid tydlig information om beställningen, från orderbekräftelse till detaljer om när och var varan skickas. När varan är skickad får jag också en bra översikt över fraktinformation, och om något skulle gå fel finns retursedel med i paketet.

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Röda Stjärnan. Jag lämnar utan tvekan betyg MVG till Röda Stjärnan!

21. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig rask levering og en hyggelig…

Veldig rask levering og en hyggelig opplevelse. Fikk til og med tre karameller i forsendelsen min.😅 Det er så mye dårlige nettbutikker som selger frilufts -greier ( kjøpe stormlykt/ flaggemuslykt ) så deilig med en en kan stole på 😊

23. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte kamintält och fick bästa kundservice och upplevelse!

Jag köpte ett vedkamin-tält och tältpinnar hos Röda Stjärnan nu under februari och trots att något stämde tyvärr inte in med tältet så hjälpte Felix från Röda Stjärnan mig helhjärtat med att fixa till det!

Jag uppskattar verkligen underbara kundservice som jag fått och det är just detta som gör att jag kommer tillbaka till er som kund! Kommer också att rekommendera alla friluftsbekanta som jag känner att besöka er! :)

Man känner sig så trygg att handla från ett ställe som hjälper sina kunder när saker och ting går inte som det ska. Det är så man vet att man hamnat rätt! Tack för att ni finns! Och stort tack till DIG Felix!

9. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr