Bij Ritel een nieuwe telefoon met abonnement gehaald. Hierbij de overstap gemaakt naar een andere provider met het behoud van mijn telefoonnummer. Ondanks de drukt nam de medewerker alle tijd voor mij... Mehr ansehen
Ackershof 85, 2641 BL Pijnacker, NL
Unternehmen hat geantwortet
men gaf goede service, hield rekening met mijn beperkte ICT kennis en installeerde alles van de oude naar de nieuwe telefoon.
Unternehmen hat geantwortet
De experts van RITEL in Pijnacker hebben mij uitstekend geholpen. Mijn telefoon was gebracht voor een nieuwe batterij, helaas was na het vervangen van de batterij de telefoon defect geraakt.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er wordt op maat geholpen niet om in de eerste plaats zo snel of veel mogelijk te verkopen.
Vom Unternehmen geschrieben
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Ackershof 85, 2641 BL, Pijnacker, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Ritel - Pijnacker
Personeel is erg behulpzaam en neemt de tijd om alles voor je te regelen!
twee jonge mannen (waarschijnlijk stagiares) in de winkel zijn een hele slechte toevoeging, ongeïnteresseerd en praten en lachen over de klanten die in de winkel zijn!! Echt geen manieren...

Antwort von Ritel - Pijnacker
Word altijd vriendelijk geholpen met wat voor vraag ik ook kom.Ben soms niet altijd handig met mijn telefoon maar de jongens hebben heel veel geduld.

Antwort von Ritel - Pijnacker
Ik ben zelf niet zo kundig met elektrische apparaten, maar het personeel van Ritel helpt mij altijd. Geen enkele vraag is té gek, ze nemen alle tijd voor je en dat gaat altijd met veel humor! Ik loop altijd blij en dankbaar de winkel uit!
Ritel Pijnacker *****

Geweldig advies gekregen!
Na een paar dagen had ik toch een paar vragen over de nieuwe telefoon en ik ben daarbij echt heel goed geholpen.
Bedankt, en ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Antwort von Ritel - Pijnacker
Perfecte service bij het overzetten van alles op mijn nieuwe telefoon

Antwort von Ritel - Pijnacker
Ritel is een fijne winkel waar je heen kan gaan met al je vragen. Ze helpen je graag en nemen uitgebreid de tijd voor je. Ze geven goed advies op maat.

Antwort von Ritel - Pijnacker
De experts van RITEL in Pijnacker hebben mij uitstekend geholpen.
Mijn telefoon was gebracht voor een nieuwe batterij, helaas was na het vervangen van de batterij de telefoon defect geraakt. Dit is daarna op zo'n uitstekende wijze opgelost dat ik alleen maar lof kan hebben hoe de zaken zijn afgehandeld. Duidelijke communicatie en service van een topniveau wat je niet vaak meer ziet tegenwoordig.
Ik baalde echt dat mijn telefoon kapot was gegaan maar ben nu toch een blije en tevreden klant.
Mijn volgende telefoon ga ik dan ook hier kopen omdat ik weet dat ze na verkoop ook nog blijven servicen totdat je een tevreden klant bent.
Dikke aanbeveling!

Antwort von Ritel - Pijnacker
Aardig personeel en snel gemaakt hele goede service

Antwort von Ritel - Pijnacker
Klantvriendelijk, kennis van zaken. Goed geholpen met het overzetten van mijn gegevens naar nieuwe telefoon.

Antwort von Ritel - Pijnacker
Bij Ritel Pijnacker ben ik super fijn geadviseerd en geholpen door Deniz. Ik voelde me net een koningin. Uitstekende, vriendelijke service. Thuisgekomen kon ik direct aan de slag met mijn telefoon waarop alles was geïnstalleerd. Top

Antwort von Ritel - Pijnacker
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.